Judith

Ik wist dat er meer moest zijn en dat dit ook voor mij was weggelegd.

Vlak na de geboorte van mijn zevende kind besloot ik te scheiden. Het duurde lang voordat ik tot dat besluit kwam. Ik had om de dag zo’n hoofdpijn dat ik op bed lag. Ik dacht dat ik niet in mijn ééntje voor een gezin kón zorgen. Door aan deze gedachte vast te houden ging het bijna mis. Net op tijd heb ik weten te voorkomen dat ik doordraaide. Hoe? Doordat ik inzag dat ik mijn hart moest volgen.

Ik kon alleen het tij keren door rigoureuze keuzes te maken. Die de grond onder ons wegsloeg. Alles moest anders. Dat ging niet ongemerkt voorbij en ik heb een hoop over mij heen gekregen. Dat vond ik moeilijk, maar het heeft me er niet van weerhouden om door te gaan. Om mijn eigen koers te bepalen. Daarvoor moest ik eerst weten wat mijn koers is. Want ook ik had me aangepast aan de wensen van mijn omgeving. Ik deed me anders voor. En ik zei niet wat er werkelijk in mij omging. Dat was te eng.

Uiteindelijk wist ik niet meer hoe ik me voelde. Ik draaide volledig op de automatische piloot. Hopende dat het morgen beter zou gaan. Waanzin! Hopen dat je een ander resultaat behaalt terwijl je hetzelfde blijft doen.

Er bleken allerlei stemmetjes in mij te zitten. Die constant iets negatiefs zeiden. Ik weet nu hoe dit mijn gezondheid beïnvloed. En ik heb geleerd hoe je die stemmen transformeert. En hoe je van jezelf leert houden. En dat is wat ik door wil geven.

Bovendien holt de (geestelijke) gezondheid achteruit. Er is nog nooit zoveel geld en moeite in onderzoek naar de oorzaak van ziekten gestoken als de laatste jaren. Maar we zijn met zijn allen steeds meer medicijnen gaan gebruiken. Logisch, aan gezonde mensen kun je niets verdienen.

Maar het kan anders

Je bent gezegend met een fantastisch zelfhelend vermogen. Dit natuurlijke mechanisme kan alles helen zolang je ontspannen bent. En dat is onze maatschappij allesbehalve het geval. Het wordt je op school niet geleerd. Daar wordt je hoofd overgewaardeerd en is je lichaam het ondergeschoven kind. En uiteindelijk betaal jij de rekening.

Als je Judith zou kennen dan weet je dat:

 • Zij fan is van Plien en Bianca en graag met haar handen bezig is.
 • Zij van haar kinderen een tegeltje gekregen heeft met daarop de tekst: ‘Red de Aarde, het is de enige planeet met chocolade’.
 • Zij heel graag buiten is, in de tuin werkt als meditatie en jaarrond in zee zwemt.
 • Zij heel leergierig is en graag gestreched wordt. Omdat zij uit ervaring weet dat dat haar het meeste oplevert.
 • Zij zich kwaad maakt om het feit dat er meer aandacht uitgaat naar ziek zijn, dan naar gezondheid.

Irene

Ik heb nog een kans gekregen, dacht ik toen ik bij kwam uit de narcose.

Het is eind 2007. Ik ben net bevallen van mijn eerste kind en dat had mij bijna het leven gekost. Eén ding wist ik zeker: Het roer moet om! Ik realiseerde dat ik mij jarenlang aangepast had. Niet omdat dat moest maar, omdat ik dacht dat het zo hoorde. Ik was twee keer overspannen geweest, omdat ik op mijn werk teveel verantwoording nam.

Stap één was stoppen met werken. Ik werd er niet meer blij van. Maar alleen thuis met een baby leverde een innerlijke strijd op. Ik voelde me opgejaagd door de maatschappij. Ik voelde me verloren en werk onrustig. Ik hoorde gelukkig te zijn maar ik voelde onvrede. Via een spirituele begeleider kwam ik hieruit. Ze vertelde mij, dat ik het ook kon leren. Via haar kwam ik terecht bij mijn eerste spirituele cursus. Er ging een wereld voor mij open en ik werd er heel blij van.

In 2012 beviel ik van een eeneiige tweeling. Toen ze bijna anderhalf waren zette ik mijzelf weer op de eerste plaats.

Ik ging de opleiding volgen tot Spirituele Coach. Ik had eindelijk gevonden waar ik zo naar op zoek was.

Toch had ik nog regelmatig periodes dat ik helemaal niet lekker in mijn vel zat. Ik had veel spanning in mijn lijf. Ik was veel en snel moe, want ja, ik was zo gevoelig. Heel irritant en ik begon te twijfelen. Was dit dan toch niet de bedoeling?

Tot ik er achter kwam dat ik mijzelf verschool. Achter zorgvuldig zelfgemaakte muurtjes. En dat terwijl ik een krachtige, directe vrouw ben met een vurig karakter. Mijn hart ligt op mijn tong en ik zeg wat ik denk. Vanaf dat moment heb ik de keuze gemaakt dat ik me niet langer meer aan wil passen. Nu ben ik permanent in beweging. En ja, ik heb een enorme drive die niet iedereen begrijpt. Maar dat boeit me niet langer.

Als je Irene zou kennen dan weet je dat:

 • Zij een echt buitenmens is die gek is op de zee en daar het hele jaar door in zwemt.
 • Zij houdt van gek doen en lachen. En ook erg aanwezig kan zijn.
 • Zij dol is op Nederlandse series. En ook graag boeken van Nederlandse schrijfsters zoals Loes den Hollander en Simone van der Vlugt leest.
 • Zij in haar leven 3 keer verhuisd is in dezelfde weg. Maar dat zij verder heel avontuurlijk is.
 • Zij zich kwaad maakt wanneer mensen de dingen laten sudderen en daar dan over zeuren.

Wat kun je van ons verwachten?

Eind 2016 kwamen we op het punt dat we verlangde naar meer verdieping en verbreding. We hadden beiden een praktijk goedlopende praktijk, maar we miste iets. Toen we ons realiseerde wat de oorzaak daarvan was, besloten we in actie te komen. En een simpele manier van genezing te ontwikkelen. Die iedereen kan leren.

Omdat de weg naar de waarheid voor iedereen mogelijk moet zijn.

Zo is de training Being Authentic ontstaan

Being Authentic laat je door middel van zachte aanraking ontspannen tot op zielsniveau. Waardoor coaching makkelijker en sneller gaat.

Onze kernbegrippen daarbij zijn de 5 O’s. Het begint allemaal met Ontspanning. Zodat je je Opent en kunt Ontvangen. Waarna je Onderscheidt of datgene wat je ontvangt, je nog dient. Zo kun je Ondernemen wat je werkelijk wilt. Je leeft en werkt vanuit afstemming.

We hebben het op onszelf toegepast en binnen onze praktijk

We hebben een unieke methode ontwikkeld: een combinatie van aanraken, energetisch werk en coaching. En is het ons gelukt, om onszelf en de ander razendsnel te ontspannen. Waardoor je gemakkelijk bij je originele blauwdruk terecht komt. En je Authentiek kunt zijn.

Op onze school leer je van jezelf houden. Je leert dat van jezelf houden een kracht is. Die vrijkomt als je authentiek wordt.

Je leert hoe je jezelf op de eerste plaats zet. En dat je liever de ander teleurstelt dan jezelf. Dat noemen wij gezond egoïsme.

Als je ons zou kennen zou je weten dat:

 • Dat we van dansen houden en graag en gek doen.
 • Een grote mond hebben én doen wat we zeggen.
 • Dat we graag buiten werken óf in de sauna.
 • We redenen verzinnen om uit eten te gaan.
 • Irene van Nederlandse series houd en Judith van komische films.
 • We bij elkaar opgeteld 11 kinderen hebben waaronder 1 tweeling.

Wat de samenwerking tussen ons zo bijzonder maakt?

We zijn een sterke combinatie. Irene is een echte fire-starter en Judith laat je voelen wat we bedoelen. We voegen de daad bij het woord en laten niets liggen. We houden elkaar scherp en zijn niet te beroerd om in onszelf te investeren.

We zijn een gouden duo dat jouw praktijk neerzet als een huis!

‘Onze wensen zijn voorgevoelens van datgene, wat we in staat zijn waar te maken’

- Goethe