GRATIS WEBINAR

Word de Coach die Raakt
en Start een Praktijk

Nu meteen gratis aanmelden!
Irene en Judith geven het Webinar

Jij bent zo iemand waar iedereen terecht kan met zijn problemen. En met zijn verdriet. Je weet precies wanneer je vriendinnen nuchtere tips nodig hebben, of een zakdoek: je voelt ze goed aan. Ze zeggen tegen je: “Daar moet je wat mee doen”!

En dat zou je best willen: een eigen coachpraktijk. Want je baan put je eerlijk gezegd behoorlijk uit en hee, je hebt je vrienden en familie echt geholpen en dat voelde goed. Je wilt meer voor mensen betekenen en blijkbaar heb je er talent voor.

Je voelt dat je dit wilt, maar vraagt je ook af of je wel geschikt bent om coach te worden. En wat je daarvoor nu écht moet kunnen. Je bent misschien bang dat er al veel coaches zijn. Of je krijgt visioenen van ontevreden klanten.

Deze en tal van andere vragen beantwoorden we tijdens het GRATIS WEBINAR ‘Word de coach die Raakt en Start een Praktijk’. Je ontdekt tijdens dit webinar of je echt coach wilt worden en welke stappen je daarvoor moet zetten. Wij laten je zien dat ook jíj dit kunt!

Ik neem graag deel aan dit Webinar

Donderdag 18 juni 19:30 – 20:30 uur

Kun je die avond niet? Schrijf je tóch in: je ontvangt een link waarmee je
het webinar 3 dagen lang kunt bekijken!

Ik droom van een eigen praktijk en doe mee
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Wat je leert tijdens dit webinar:

  1. Hoe jij een coach wordt die raakt, met een bloeiende praktijk
  2. Welke randvoorwaarden daarvoor nodig zijn
  3. Wat een goede, authentieke coach moet kunnen
  4. Hoe jij geld verdient met je roeping
  5. Hoe je ontspannen onderneemt
  6. Waarom ontspanning bovenaan je to- do lijstje zou moeten staan
  7. Hoe wij jou daarbij verder zouden kunnen helpen
  8. En nog veel meer!
Ja, ik wil meer weten!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ellie Knol over haar kennismaking met de School:

“Via via kwam ik in contact met Irene en Judith van de School of Authentic Being.
Mijn leven heeft voor een groot deel in het teken gestaan van bewustwording. Op de één of andere manier was ik altijd op zoek naar een zo zinvol en liefdevol mogelijke invulling van mijn leven. Gevoelsmatig wist ik dat dit mijn weg was en dat ik na de open dag de hele opleiding wilde gaan doen. Met Irene en Judith had ik gelijk een klik en ik kon meteen instromen in de opleiding per september 2019. Met de techniek van Being Authentic kom je redelijk snel tot diepgang. Soms confronterend, maar wetende dat alles wat je niet meer dient, achter je gelaten kan worden. Ik zou deze opleiding een ieder aanbevelen die er aan toe is om in de spiegel te durven kijken en die vrij en ontspannen in het leven wil staan, om daarmee anderen te kunnen helpen.”
Meer reviews..

Maak net als Ellie kennis met de School in het Webinar