GRATIS WEBINAR

Leer Authentiek Leven en Coachen

Nu meteen gratis aanmelden!
Leer Authentiek Leven en Coachen

Jij bent zo iemand waar iedereen terecht kan met zijn problemen. En met zijn verdriet. Je weet precies wanneer je vriendinnen nuchtere tips nodig hebben, of een zakdoek: je voelt ze goed aan. Maar zelf loop je zo nu en dan vast.

Het voelt goed om iets voor anderen te betekenen en ze op weg te helpen, en wie weet wil je er misschien ooit je beroep van maken, maar er schuurt iets. Je mist nog de handvatten die nodig zijn voor echt blijvende verandering. Maar bovenal heb je behoefte aan verdieping in je eigen leven. Jij wilt ook gevoed en geïnspireerd worden en verder groeien.

Dat begrijpen wij maar al te goed. Het belangrijkste in je leven en in het werk van een authentieke coach is dat je eerst aan zelfonderzoek doet. Dat je je ontdoet van beperkende overtuigingen, zodat je Helemaal Jezelf kan zijn. Pas daarna kun je de vraag beantwoorden of je wel echt coach wilt worden.

Om aan beide behoeften te voldoen biedt de School of Authentic Being twee leerwegen aan: je persoonlijke ontwikkeling en een opleiding tot Coach. Hoe dat precies in zijn werk gaat word je allemaal duidelijk tijdens het GRATIS WEBINAR ‘Leer Authentiek Leven en Coachen’. Wij laten je zien wat jouw mogelijkheden zijn!

Ik neem graag deel aan dit Webinar

Donderdag 1 okt. 19:30 – 20:30 uur

Kun je die avond niet? Schrijf je tóch in: je ontvangt een link waarmee je
het webinar 3 dagen lang kunt bekijken!

Ik wil Authentiek Leven en Coachen en doe mee
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Wat je leert tijdens dit webinar:

  1. Waarom ontspanning bovenaan je to- do lijstje zou moeten staan
  2. Hoe jij je ontdoet van beperkende overtuigingen
  3. Hoe je te allen tijde bij jezelf kunt blijven
  4. Wat een goede, authentieke coach moet kunnen
  5. Hoe jij een coach wordt die raakt, met een bloeiende praktijk
  6. Hoe je geld verdient met je roeping
  7. Hoe wij jou daarbij verder zouden kunnen helpen
  8. En nog veel meer!
Ja, ik wil meer weten!
Judith geeft het gratis webinar

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ellie Knol over haar kennismaking met de School:

“Via via kwam ik in contact met Irene en Judith van de School of Authentic Being.
Mijn leven heeft voor een groot deel in het teken gestaan van bewustwording. Op de één of andere manier was ik altijd op zoek naar een zo zinvol en liefdevol mogelijke invulling van mijn leven. Gevoelsmatig wist ik dat dit mijn weg was en dat ik na de open dag de hele opleiding wilde gaan doen. Met Irene en Judith had ik gelijk een klik en ik kon meteen instromen in de opleiding per september 2019. Met de techniek van Being Authentic kom je snel tot diepgang. Soms confronterend, maar wetende dat alles wat je niet meer dient, achter je gelaten kan worden. Ik zou deze opleiding een ieder aanbevelen die er aan toe is om in de spiegel te durven kijken en die vrij en ontspannen in het leven wil staan, om daarmee anderen te kunnen helpen.”
Meer reviews..

Maak net als Ellie kennis met de School in het Webinar