GRATIS WEBINAR

De Authentieke Vrouw

Nu meteen gratis aanmelden!
Gratis Webinar De Authentieke Vrouw

Je wilt het wel: energiek naar je werk en een kip-pesto salade mee voor de lunch, maar je komt niet verder dan een dubbelgevouwen boterham met pindakaas. In de fruitschaal ligt alleen nog een verschrompelde jonagold en je dochter heeft fruitdag.

Hoe doen die vrouwen dat toch?
Die met gelakte teennagels in de sauna zitten. Of die twee keer in de week steppen en zeker vijf keer in de week verantwoord koken, en met plezier hè.

Sommige zijn natuurtalenten, maar de meeste vrouwen hebben het moeten leren: tijd maken voor zichzelf. En dan lig je net van de eerste zonnestralen te genieten en heeft je zoon een lekke band. Er is altijd wel een reden om de behoeften van een ander boven die van jezelf te plaatsen. Maar wie doe je eigenlijk een plezier als jij door al dat zorgen langzaam opbrandt?

Hoe zet ik mijzelf dan op de eerste plaats?
Het is heel simpel en je kunt nu beginnen: ontspan en laat los. Nee grapje, dat heb je natuurlijk al geprobeerd. En je hebt gemerkt dat het óf niet lukt, of dat je het niet volhoudt.

Ik neem graag deel aan dit Webinar

Wat werkt dan wel?
Andere keuzes maken en jezelf op de eerste plaats zetten, maar dat vraagt nogal een verandering.
En veranderen kun je alleen vanuit ontspanning.
Hoe kom je nu het gemakkelijkst in die ontspanning? Door aanraking, denk maar aan een ontredderd kind of je verwarde oma. Een oprechte aanraking verricht wonderen.

Is het echt zo simpel?
Ja, mits het op een betamelijke manier gebeurt. Een jengelend kind aan je been werkt niet echt ontspannend.
Maar een aanraking die je laat ontspannen is dusdanig krachtig, dat je thuis komt in jezelf.

Pas als je in je lichaam aanwezig bent, kun je andere keuzes maken. Het gaat voorbij aan positief denken, want jij bent meer dan een wandelend hoofd. Je bent een vrouw met een prachtig lichaam. Een lichaam dat je hebt gekregen om te kunnen liefhebben en te manifesteren. Het is je heilige tempel, die helaas te vaak verwaarloosd en ontkend wordt.

Hoe eer ik die heilige tempel?
Door je te verbinden met je vrouwelijke essentie: het aanwezig zijn in je baarmoeder. Je baarmoeder kan meer dan nieuw leven maken. Het is ook je bron van creatie en van manifestatie. Het is de toegangspoort tot een wereld vol mystiek, een wereld waar alleen vrouwen kunnen komen.

Die wereld is lange tijd beschimpt en veel vrouwen hebben er een gebrekkige verbinding mee. Ze voelen dat ze iets missen, maar ze weten niet wat. Ze voelen zich uitgeput, maar blijven voor een ander klaar staan en negeren hun grenzen.

Hoe krijg ik toegang tot die mystieke wereld?
Door de stilte te betreden. Je begrijpt dat stilte voelen niet goed is uit te leggen. Dus nodigen we je uit om het zelf te ervaren tijdens het Webinar ‘De Authentieke Vrouw’. Je leert hoe je tot diepe ontspanning komt en die stilte betreedt. Verschaft jezelf toegang tot de mystieke wereld van het vrouw zijn!

Ja, ik wil hier meer over weten!

Maandag 13 juli 19:30 – 20:30 uur

Kun je die avond niet? Schrijf je tóch in: je ontvangt een link waarmee je
het webinar 3 dagen lang kunt bekijken!

Ik wil beter leren ontspannen
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ellie over haar kennismaking met de School:

“Via via kwam ik in contact met Irene en Judith van de School of Authentic Being.
Mijn leven heeft voor een groot deel in het teken gestaan van bewustwording. Op de één of andere manier was ik altijd op zoek naar een zo zinvol en liefdevol mogelijke invulling van mijn leven. Gevoelsmatig wist ik dat dit mijn weg was en dat ik na de open dag de hele opleiding wilde gaan doen. Met Irene en Judith had ik gelijk een klik en ik kon meteen instromen in de opleiding per september 2019. Met de techniek van Being Authentic kom je redelijk snel tot diepgang. Soms confronterend, maar wetende dat alles wat je niet meer dient, achter je gelaten kan worden. Ik zou deze opleiding een ieder aanbevelen die er aan toe is om in de spiegel te durven kijken en die vrij en ontspannen in het leven wil staan, om daarmee anderen te kunnen helpen.”

Leer net als Ellie om ontspannen in het leven te staan