Terug naar de homepage

Leer hoe je jezelf en andere vrouwen bevrijdt van seksuele beschadiging – zonder eindeloos pijnlijke gesprekken

Word Sexual Healing Coach

en verkrijg vrije toegang tot je oorspronkelijke bron van creatiekracht

In februari start de opleiding opnieuw

Sexual Healing Coach worden

Hoe zou het voor je zijn als je verzacht, ontspant en afdaalt naar je bekken? Als je ontdekt hoe je met zachte ogen naar jezelf kijkt, je diepste verlangens, gevoelens en behoeften erkent en vervult? De emotionele en seksuele intimiteit met jezelf herstelt en zo krachtig kwetsbaar wordt?

Als je de verbinding herstelt met je vrouwelijke schatkist. En je kostbare parels durft laten zien, zonder de angst dat je wordt leeggeroofd?

Met de Opleiding Sexual Healing Coach is meedoen aan de mannelijke vorm van vrouwenemancipatie verleden tijd. Door Sexual Healing ontspan je, herstel je de verbinding tussen je hart en je bekken en sluit je je aan op de oorspronkelijke bron van vrouwelijke creativiteit. Je blijft je vrouwzijn trouw.

Open en ontvankelijk zijn, geven en genieten is geen trucje dat je kunt leren. Dat moet je voelen. En dat voel je als je de verbinding herstelt tussen je hart en je bekken, zodat je in contact komt met je gevoelens en behoeften en jouw onderliggende overtuigingen en verwondingen.

Scroll naar beneden om te ontdekken hoe je dat doet  ??

Word je keer op keer pijnlijk teleurgesteld?

Dan ben je niet de enige. Want bijna alle vrouwen hebben hier last van 

Je wilt je vrouwelijkheid wel omarmen, maar je leeft of werkt in een mannenwereld. Je moet je mannetje staan en voelt geen ruimte om vrouw te zijn.

Misschien heb je te maken gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag of misbruik. Of er werd thuis niet ladingsvrij over (vrouwelijke) seksualiteit gesproken: de perfecte voedingsbodem voor schuld- en schaamtegevoelens betreft seksualiteit. Zo worden ook je vrouwelijke kwaliteiten als emotionele hechting, overgave, kwetsbaarheid, empathie, het delen van gevoelens, vruchtbaarheid, creativiteit, sensualiteit en je verbinding met de aarde onvoldoende gezien.

We leven ondanks de seksuele revolutie nog steeds in een patriarchaat. Bovendien is de seksuele bevrijding is nog niet beantwoord door een seksuele beschaving, waardoor uitbuiting en onderdrukking van het vrouwelijke gewoon doorgaat. Bovendien heeft de seksuele bevrijding niet geleid tot het respecteren van het vrouwelijke, maar tot het grenzeloos roven van haar kroonjuwelen.

* Je voelt je moe en het is net alsof je vanbinnen leeg bent
* Je slaapt slecht en voelt je alleen en somber. Je wilt zo graag een andere moeder zijn
* Je voelt je snel onveilig en hebt last van onverklaarbare paniek en trekt je terug
* Je vindt het moeilijk om ‘Nee’ te zeggen en voelt niet of pas achteraf waar het wringt
* Je wilt graag genieten van seksualiteit en je snapt niet waarom het niet lukt
* Je denkt dat je de enige bent die op slot zit en je voelt je schuldig
* Je hebt het gevoel dat seks vies is en je schaamt je voor je seksualiteit
* Je voelt je niet gezien, gehoord of erkend en durft geen hulp (meer) te vragen 
* Je bent bang voor hartstocht en mannelijke seksualiteit

⚜️ Toch sta je nog overeind ⚜️

Dat je ondanks dit er toch in slaagt om iedere dag weer op te staan en zoekt naar verbetering, betekent dat je nog hoop hebt. Dat je je dochters (en zonen) iets anders voor wilt leven en dat je mogelijk andere vrouwen (professioneel) wilt helpen om hun vrouwelijkheid te omarmen en leven.

Seksuele schaamte overwinnen

Het vervelende is alleen

* Dat het je niet lukt om ontspannen te genieten van seksualiteit
* Je het moeilijk vindt om jezelf vrouwelijk en sensueel te voelen
* Je rondloopt met schaamte- en schuldgevoelens en niets vindt om je daarvan te bevrijden

Want veel vrouwen schamen zich, voelen zich schuldig en lijden in stilte

Ze voelen zich onbegrepen en alleen. Niet gezien en gehoord ploeteren ze zwijgend door. Als je het er niet over hebt, aan denkt of voelt kun je volhouden dat het allemaal wel meevalt: stuisvogelpolitiek die je vroeg of laat opbreekt.

Hoe lang hou je het nog vol?

Je essentie ontkennen omdat de verwondingen te pijnlijk zijn.
Uiteindelijk is juist het niet leven vanuit je vrouwelijke essentie je grootste verdriet.

Het helen van je seksualiteit is soms heftig

En tegelijkertijd de enige manier om je aan te sluiten op je oorspronkelijke bron van vrouwelijke (seksuele) energie en scheppingskracht.

Ook jij kunt dit

En het is minder moeilijk dan je denkt. Er is een manier die je rechtstreeks naar de bron leidt, zonder het herbeleven van uitputtende, verwarrende en schrijnende herinneringen.

Sexual Healing trekt je uit het moeras en laat je voelen hoeveel veerkracht, pit en reserve je in je hebt.

Sta je in je vrouwelijke kracht, maak je andere keuzes

Waardoor je vrouwelijkheid en seksualiteit 360 graden transformeert. Stel je eens voor hoe je leven er uit ziet als …

– Als je ontspannen aanwezig in je bekken bent en vertrouwt op je vrouwelijke intuïtie. Je onderbuikgevoel volgt. Dat er niets moet. Dat het allemaal wat langzamer, makkelijker en luier mag. Minder je best doen, minder controle en meer overgave.

– Je aangenaam warm wordt, jezelf opent en ontvankelijk wordt. Je ontdekt dat er altijd een stukje van jou heel is gebleven ondanks alles wat je hebt meegemaakt. Dat je een wonderlijk wezen bent wat verbonden is. Altijd.

– Je zonder schuld- en schaamtegevoel geniet van seksualiteit. Je voelt waar je grenzen liggen, kunt die aangeven en bewaken. Zodat je niet langer huilend in slaap valt.

In je vrouwelijke kracht staan

Start met de Opleiding Sexual Healing Coach en ontdek hoe je

* Bruisend van energie, jezelf op de eerste plaats zet en leeft vanuit overvloed
* Leeftijdsloos gezond en vitaal wordt en tot op hoge leeftijd van het leven blijft genieten
* Een sensuele én wijze vrouw wordt. Gek genoeg heeft dat alles te maken met je bron van seksuele energie
* De energie uit je eierstokken niet gebruikt om een kind te maken maar voor jezelf: je gaat alsnog naar de tekenacademie 
* Van jezelf houdt, je vrouwzijn omarmt en je verenigt in sisterhood: je moet het zelf doen, maar niet alleen
* Een permanente grondtoon van geluk voelt. Alsof je net op vakantie bent geweest: ontspannen en alert
* Je kinderen liefdevol geeft wat ze nodig hebben én de energie hebt voor een intieme avond met je partner
* De duivelse dialoog in jezelf herkent en die stopt zodat je je mooi, sensueel en vrouwelijk voelt
* Geluksgevoel niet langer afhangt van je partner, familie of werk, maar hoe je het vuur in jezelf brandend houdt

Bovendien heb je als je aan de Opleiding Sexual Healing deelneemt:

* Grip op je leven: je blijft gezonder, sensueler, stralender en je wordt steeds vrouwelijker en wijzer
* De coachingsvaardigheden in huis die niet alleen jezelf maar ook je sisters bevrijden en aansluiten op de bron
* De enige methode geleerd, die je energie oplevert bij elke sessie die je geeft en zo jouw leven verrijkt

🌟 Er is plaats voor maximaal 12 vrouwen, zodat je verzekerd bent van echt persoonlijke aandacht tijdens en tussen de lesdagen in.

Er zijn nog vier plaatsen te verdelen 💃

Heel eerst jezelf, leef het voor aan je kinderen en help je sisters. Privé of professioneel.

De oplossing is eenvoudig:

Ervaar door Sexual Healing hoe je de verbinding tussen je hart en je bekken herstelt. Verbind je met je bron en haal je onschuld terug. Daal af in je lichaam, in je bekken en word je bewust van je diepste gevoelens en behoeften. Word de beste vriendin van jezelf, voel je gezien en gehoord en leer je lichaam te vertrouwen. Zodat je lekker in je vel zit, je eigenwaarde gestaag groeit en jij zelfverzekerd de ander ont-moet.

Sexual Healing gebruik je voor jezelf en in je praktijk.
Jij en de aarde hebben het nodig dat je vrije beschikking hebt tot je levensenergie, zodat onderdrukking, grensoverschrijdend gedrag en misbruik stopt.

Ik wil vrije beschikking over mijn seksuele energie
Word de beste vriendin van jezelf

Dit zeggen de deelnemers die je zijn voorgegaan:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Nelina Groot:

“Dat vrouwelijke kracht samengaat met seksuele energie: dat is toch fantastisch? En zo logisch eigenlijk. Het is zo’n fijn gevoel om mijzelf als bron van energie te herkennen. Soms is het even weg, maar ik weet nu hoe ik er weer kom.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Cora Berlo:

“Een prachtige opleiding met kennis en oefeningen die veelal onbekend zijn in onze cultuur. Een mooi compleet aanbod om beter voor jezelf te zorgen, krachtiger, stabieler en wijzer te worden, waar je je hele leven plezier van zal hebben.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Loet de Steenhuijsen-Piters:

“Judith is een enorme bron van kennis en kunde. Je voelt dat zij vanuit een innerlijke drive, met veel passie en liefde werkt. De Opleiding is voeding voor mijn ziel en voor mijn lichaam. Het heeft mij geholpen mijn vrouwelijkheid te herontdekken, steeds meer in mijn lichaam aanwezig te zijn en mijn lichaamsbewustzijn te vergroten, trauma op te ruimen en opende een poort naar een nieuwe werkelijkheid. Eentje waarin ik mijzelf steeds beter op kan vullen.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Inez Schouten:

“In mijn werk als relatietherapeut merkte ik steeds vaker dat ik iets miste. Dat ik moest raden wat er in mijn klanten omging vanuit een soort leegte. Alsof ik langs de randen van de gatenkaas liep. Nu weet ik dat mij essentiële kennis over seksualiteit ontbrak. En dat ik niet de enige ben. Het wordt gewoon op geen één opleiding zo duidelijk en diepgaand gegeven. Dit was precies wat ik nog moest leren. Wat volgens mij elke coach of therapeut mag leren”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Laura Coenne:

“Eindelijk begonnen aan de Opleiding. Wat een bijzondere kennis en mooie manier van uitleggen. Ik wist niet dat je zoveel kon voelen in je lichaam, dat je met je lichaam kunt communiceren en dat mijn lichaam eigenlijk veel wijzer is dan mijn hoofd. Ik voel me zoveel meer thuis in mijn lichaam. Dat wil ik heel graag andere vrouwen ook leren.”

Laat je zien

Sluit je aan op je krachtbron

Leer de 19 touches

Je lichaam heeft altijd het beste met je voor

Het is ongelofelijk wijs en liegt nooit. Het geeft je precies wat je nodig hebt en wat je aankunt. Toch twijfel je, want je weet hoe krachtig het kan zijn. Wild en onstuimig zelfs. En je bent bang dat je wordt meegezogen in een draaikolk van emoties. Van schuld- en schaamtegevoelens.

Dat begrijp ik. Elke vrouw is beschadigd in haar vrouwzijn, haar vrouwelijke seksualiteit en sensualiteit. Want in welk gezin wordt er wel ladingsvrij over de kracht en kwetsbaarheid van de vrouw gesproken?

Er is zoveel verwarring rondom seksualiteit, je oorsprong. Met seksuele energie kún je seks hebben. Je kunt er ook mee dansen, schrijven, je gezondheid verbeteren, een praktijk opzetten, je kinderen verzorgen, je ouders bezoeken en op vakantie gaan.

Geen toegang hebben tot die oorspronkelijke bron van vitaliteit maakt dat je jezelf verliest. En dat doet pijn.

De Opleiding Sexual Healing Coach brengt je terug bij je bron

Sexual Healing is een jaaropleiding die je terugbrengt in je lichaam. In je lichaam worden namelijk al je ervaringen opgeslagen. Zowel positieve als negatieve. Door te praten over wat je hebt meegemaakt krijg je wel inzicht, maar het lost weinig op: je maakt geen contact met de oneindige intelligentie van je lichaam.

Pijn, schaamte en schuld gevoel is hoe je ziel met je communiceert. Luisteren je er naar, zie je het daadwerkelijk en blijf je er korte tijd bij, ontkramp je laag voor laag.

Precies wat jij op dat moment aankunt, want je lichaam weet de weg. Veel beter dan je hoofd.

Sexual Healing is vanuit eigen ervaring en kennis ontwikkeld

Sexual Healing is ontstaan uit 25 jaar praktijkervaring, onderzoek en studie. De combinatie van lichte, betamelijke aanraking die je op zielsniveau in contact brengt met je lichaam, in combinatie met holistisch coachen blijkt goud te zijn.

Sexual Healing heelt je vanaf de basis

Het is een jaarprogramma waarin jijzelf centraal staat. Je lost eerst je eigen issues op, zodat je daarna met bijvoorbeeld je partner of je klanten echt de diepte in gaat. Alleen kennis is namelijk niet genoeg. Je moet het zelf doorvoeld hebben. Dat creëert veiligheid. Voor jezelf én voor je klanten.

Doorvoel je niet eerst je eigen proces, is het alsof je een rondleiding door het kasteel geeft waarbij bepaalde deuren dicht blijven. Deuren waarvan je voelt dat je die nou juist open zouden moeten zijn. Gesloten deuren geeft wantrouwen en een onveilig gevoel, waardoor de sessie met je klant stokt.

Voor de duidelijkheid: de Opleiding betreft seksuele energie en je betrekt je lichaam erbij, maar de kleren blijven altijd aan en er vinden geen seksuele handelingen plaats.

Holistische coaching

Tien dagen, met elk hun eigen thema

Er zijn tien live dagen en elk thema legt een specifiek probleem bloot.

Om te komen tot waar je nu bent heb je bepaalde overlevingsmechanismen gebruikt. Dat doen we allemaal. We doen maskers op en als dat nog niet voldoende is trekken we ons terug boven ons middenrif. Of we barricaderen we ons hart, en leven onder het middenrif. Bepaalde kamers gaan ‘op slot’. Kamers die mogelijk wel door anderen geopend worden, ook zonder dat je het echt bewust bent.

Dat gaat niet altijd goed

Je overschrijdt zonder het echt te beseffen je eigen of andermans grenzen: je krijgt klachten die je niet direct kunt plaatsen, maar die je steeds meer van jezelf laten vervreemden. Moe, lusteloos, gedeprimeerd, uitgeblust of afwezig.

Sexual Healing verbindt je bekken met je hart. Je voelt je grenzen en sluit je aan op je oorspronkelijke bron. Het (opnieuw) voelen stromen van je levensenergie maakt dat je van jezelf houdt. Het is een kracht die je door je heen voelt stormen. Het biedt de oplossing voor problemen rondom seksualiteit en wijst je de weg naar een nieuwe manier van liefhebben.

Sexual Healing is erop gericht om je gevoelens te ontwaren, zonder dat je overspoeld raakt door emoties. Het is bij de Opleiding Sexual Healing niet noodzakelijk om trauma’s te herbeleven. De balans tussen je fysieke, emotionele en spirituele lichaam wordt constant bewaakt.

Door de bedding, begeleiding en gedegen kennis die Sexual Healing je beidt, ben je tegelijkertijd de leerling, de waarnemer en de coach (of leraar): degene die het ervaren heeft, die het overzicht houdt en die voor de transformatie zorgt.

Dit voorkomt dat je vastloopt in je eigen issues, en aan het einde van de dag ontdaan en emotioneel ontredderd naar huis gaat.

#MeToo heeft nog maar het topje van de ijsberg blootgelegd. Adequate hulpverlening in onontbeerlijk, maar moet nog helemaal op gang komen.

Vele vrouwen willen zo graag andere meisjes en vrouwen helpen hun seksuele beschadigingen te verwerken, maar de juiste kennis omtrent dit soort problemen is pas sinds kort beschikbaar: essentiële kennis over seksualiteit uit het Oosten, die bij ons in het Westen jammerlijk verloren is geraakt.

“Alleen tegen de stroom in vind je de weg terug naar je bron”.

Sexual Healing is doorweven met die Oosterse kennis

Sexual Healing is een holistische methode, waarbij je vertrouwt op de oneindige intelligentie van het hele lichaam. Je lichaam is je heilige tempel en bewaart alles wat je meemaakt. De leuke en de niet leuke dingen. De niet leuke dingen worden uit zelfbescherming achter slot en grendel bewaard. Veilig verborgen voor jezelf en de buitenwereld. Maar kamers zonder ramen, waarvan deuren gesloten blijven trekt gespuis aan. Je wilt niet bezig zijn met het uitroeien van ongedierte. Je wilt het zonlicht zien, vrij leven en genieten van de wind door je haren.

Sexual Healing werkt daarom op drie niveau’s: 

* Je Uiterlijk Landschap, je beschrijft je problemen en welke emoties je voelt
* Je Innerlijk Landschap, je wordt je (onvervulde) behoeften gewaar en welke gevoelens dat oproept
* Je Droom Landschap, je vervult (alsnog) je behoeften waardoor er heling plaatsvindt

Praktisch:

Elke maand behandelen we een ander thema. Om je daar zo goed mogelijk op voor te bereiden heb je permanent toegang tot de online omgeving. Daar staat de theorie klaar en eventueel je huiswerk.

De theorie verruimt alvast je bewustzijn, wat de transformatie tijdens de live-dagen vergemakkelijkt.

Sexual Healing is een holistische methode

Je heelt eerst jezelf voordat je een ander gaat helen

Nu blijf je op steeds diepere lagen (soms dezelfde) problemen tegenkomen. Je hoef dus niet perfect te zijn om anderen te kunnen helpen. Dan zou niemand coach kunnen worden.

Het is belangrijk dat je weet én voelt waar de ander doorheen gaat. Dus ontvang en geef je tijdens de live-dagen vergelijkbare sessies als die je later aan een ander geeft.

Sexual Healing combineert coaching met aanraking: de Being Authentic methode. Aanraking is je eerste taal en brengt je diep in je lichaam: daar waar het trauma ligt opgeslagen. De aanrakingen zijn licht en betamelijk en je kleren blijven altijd aan. Het is niet te vergelijken met tantra of iets dergelijks en er vinden nooit seksuele handelingen plaats.

Zelfzorg en zelfverantwoordelijkheid is zeer belangrijk. Tijdens de opleiding kan het gebeuren dat er iets aangeraakt wordt wat meer impact heeft. Daar word je altijd bij geholpen, mits je het zelf aangeeft.

Monika:

“Ik heb vroeger te maken gehad met incest en ik wil heel graag andere meiden helpen. Ik ben zo blij dat ik eindelijk een opleiding heb gevonden waarbij ik mijn eigen ervaring om kan zetten in zoiets positiefs. En dat ik mijn kunstzinnige therapie hiermee kan combineren.”

Coach seksualiteit met eigen praktijk
Yes, dit is precies wat ik wil leren. Vertel me meer!

Wat kan ik met Sexual Healing?

* Sexual Healing is voor vrouwen die zelf wil groeien én voor als je Coach wilt worden. (Want ook dan staat je persoonlijke groei voorop).

 • Je hebt je aangesloten op je oorspronkelijke bron. Je hebt vrije toegang tot je seksuele energie en je voelt je comfortabel met die kracht
 • Je bent in staat om anderen te helpen die zijn vastgelopen in hun vrouw-zijn, seksualiteit of familiepatronen
 • Je omarmt je seksuele energie en zet die in binnen je gezin, werk, dans, motorrijden of je praktijk.

* Je hebt tien live-dagen waar je elke dag een andere tool krijgt om uiteraard je eigen issues op te lossen, maar ook die van je eventuele klant

 • Elke live-dag bestaat uit een theoretisch gedeelte en een voorbeeldsessie. ’s Middags onderga en geef je een sessie, zodat je én zelf heelt én je precies weet wat je toekomstige klant ervaart
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot het studentenplatform waar de theorie en het huiswerk klaar staat. En er zijn wekelijkse calls waar je al je vragen kunt stellen
 • Ben je aanwezig bij negen live-dagen en lever je zeven sessie-verslagen in, dan kun je een gecertificeerd Sexual Healing Coach worden. Wil je geen coach worden ontvang je een persoonlijk certificaat

* Je kunt je eigen praktijk beginnen, met als specialisme seksueel trauma. Je komt daarmee tegemoet aan een wezenlijke behoefte en je doet zo ongelofelijk mooi en belangrijk werk.

* Ook na de Opleiding blijf je kosteloos toegang houden tot de calls. Want het is net als met het behalen van je rijbewijs: dan begint het pas. Bovendien gaat je eigen ont-wikkeling gewoon door. Hoe fijn is het dan dat je nog steeds al je vragen beantwoord worden.

Kortom: Je leert een bijzondere Coach-methode, waar je de rest van je leven profijt van hebt. En waar je zoveel levens mee helpt!

Dit is mijn aanbod aan jou:

☘️ Je bevrijdt je van alle lading die op seksualiteit ligt en kunt er vrijuit over praten met je partner, kinderen of klanten

☘️ Je krijgt vrije toegang tot je oorspronkelijke energiebron: je seksuele energie en voelt je compleet

☘️ Je leert je seksuele energie zo beheren en stromen dat het absoluut veilig is en blijft, juist als coach of zorgverlener

☘️ Je sessie worden dieper en intenser, wat noodzakelijk is bij het laten stromen van gestagneerde seksuele energie

☘️ Je doorbreekt familiepatronen die je kleiner houden dan wie je bent en je voelt dat je het waarde bent om van te houden

☘️ Je respecteert de wijsheid van je lichaam, voelt wat het je te vertellen heeft en voorkomt zo dat je in een burn-out belandt

☘️ Opmerkingen vanuit je omgeving glijden makkelijker langs je heen, je komt in het oog van de storm te staan

☘️ Je gaat meer voelen, wordt ontvankelijker en zachter en juist dáárdoor krachtiger

☘️ Een online omgeving voor jou als student waar je alle lesstof (ook die van de live-dagen) terugvindt

En ook

⭐ Je ontkent niet langer de verwoestende uitwerking van grensoverschrijdend gedrag

⭐ Je erkent de schok die het teweeg heeft gebracht en geeft het de liefdevolle aandacht die het nodig heeft

⭐ Je stopt met je te schamen en je voelt: ‘ik ben geen fout mens’

⭐ Je voelt je niet langer schuldig, want je voelt: ‘ik hebt niets fout gedaan’

⭐ Gevoelens van leegte, eenzaamheid en depressie laten je los, je begrijpt waar ze vandaan komen

⭐ Je herstelt de verbinding met jezelf en je voelt: ik ben nooit alleen

⭐ Je verlost jezelf van de geheimen die je niet meer dienen en die je vreselijk veel energie kosten

⭐ Fysieke klachten zoals spanningshoofdpijn, menstruatieklachten en chronische rugpijn kunnen verdwijnen of worden minder

⭐ Je voelt je verbonden met je lichaam en gaat er automatisch goed voor zorgen. Je smeert jezelf liefdevol in met een lekkere scrub

⭐ Je voelt je veilig, beschermd en gedragen: een permanente grondtoon van geluk. Misschien wel voor het eerst in je leven

Dianne:

“Ik heb me heel lang geschaamd voor wat ik heb meegemaakt. Nu weet ik dat het me is overkomen. Ik heb daar geen enkele schuld aan gehad. Dat heeft me uit mijn isolement gehaald en dát is wat ik ook voor andere vrouwen wil zijn. Die hand die ze uit het moeras trekt.”

En niet te vergeten

🏵️ Je gaat het verband zien tussen wat je hebt meegemaakt, het beeld dat je over jezelf hebt en hoe je dat transformeert

🏵️ Je voelt je niet langer geremd om daarover te praten: je eerste stap om je te verbinden met de grootste energiebron die je in je hebt

🏵️ Je vindt het vrouw-zijn opnieuw uit: zacht, ontvankelijk, voedend, verzorgend, daadkrachtig en doelbewust vind je je eigen pad

🏵️ Hoewel je altijd het slachtoffer bent bij grensoverschrijdend gedrag of erger, groei je uit je slachtofferrol

🏵️ Je ziet jezelf niet langer als slachtoffer of dader, maar als mens. Wat je sterk en onafhankelijk maakt: je ware kracht komt boven

🏵️ Je voelt je veilig in je eigen lijf. Je durft op je lichaam te vertrouwen en geniet schaamteloos van seksualiteit

🏵️ Je krijgt meer energie, je creatiekracht stroomt en je geeft je op voor een cursus intuïtief koe-landschap-tekenen

🏵️ Je gaat je anders kleden en wordt zichtbaarder. Van schichtige, grijze muis naar sierlijke, kleurige paradijsvogel

🏵️ Je gaat je dieper hechten in relaties, ook die met je kinderen en partner, zonder de voortdurende angst ze te verliezen

🏵️ Je houdt niet langer verborgen wie je werkelijk bent en je eigenwaarde stijgt: ‘doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg’

🏵️ Vage lichamelijke klachten verdwijnen. Je lichaam kan ongelofelijk veel helen, als de energie maar vrij mag stromen

🏵️ Je gaat beter slapen omdat de triggers niet langer triggers zijn: de flashbacks en herbelevingen worden minder of verdwijnen

🏵️ Je wordt je bewust van de non-verbale communicatie die er altijd is. Je voelt waar je grenzen liggen, hoe je die bewaakt en verdedigt

En dan hadden we je dit nog niet verteld

☘️ Je voelt niet langer dat je moet presteren, maar geniet van het ‘niet-doen’. Je geeft je over aan ‘de rivier van gevoelens’

☘️ Je leeft moeiteloos en in totale overgave. Je maakt eindelijk de stap van overleven naar leven. Alsof je opnieuw geboren wordt

☘️ Je voelt sneller dat het niet klopt om op een mannelijke manier te leven en switcht sneller over op het vrouwelijke

☘️ Je stopt met leven op wilskracht, en leeft vanuit afstemming en daadkracht, wat je in elk facet van je leven energie oplevert

☘️ Je vertrouwt op je intuïtie wat je gevoeliger en orgastischer maakt: je voelt een stuwing en zegt volmondig ‘Ja’ tegen je leven

☘️ Je voelt blijdschap om je lichaam. Je herkent dat het lang geleden je thuis was, voordat het te pijnlijk was om er te zijn

☘️ Je buik, middenrif, bekken, bekkenbodem en vagina kunnen zich eindelijk ontspannen. Fijn voor je liefdesleven, menstruatiepijn en incontinentie

☘️ Je komt weer in contact met je seksuele of levensenergie, zodat je uitgerust en voor de wekker wakker wordt

☘️ Je ontkrampt, zodat de energie weer vrij kan stromen en ontdekt hoe leuk je bent en waar je naar verlangt

☘️ Je maakt keuzes vanuit je gevoel en vertrouwt op de wijsheid van je lichaam. Je ontdekt hoe je altijd opnieuw mag kiezen

☘️ Je voelt je uiterste grenzen en je besluit om geen werk meer mee naar huis te nemen: je bureau kan weer uit je slaapkamer

☘️ Je bent stellig in de keuzes die je maakt, omdat je luistert naar de signalen van je lichaam en je baarmoeder

☘️ Je hebt de mogelijkheid om een praktijk te beginnen: er is een grote behoefte aan Sexual Healing

☘️ Je neemt stilte en ruimte meer door je middenrif naar je bekken en leeft vanuit een diep innerlijk, vrouwelijk weten

☘️ Je wist al die tijd dat er meer moet zijn. En met Sexual Healing ontdek je dat het al die tijd op je heeft liggen wachten

En tot slot

🌸 Je slaat niet langer emotionele spanning op in je vagina, waardoor je (meer) zin hebt in seksualiteit

🌸 Je omarmt je eigen, unieke schoonheid, zodat die van binnenuit zichtbaar wordt

🌸 Je zet jezelf op de eerste plaats en zorgt beter voor je lichaam: je lost bijvoorbeeld je slaapschuld in

🌸 Je besteedt meer tijd aan creatieve hobby’s omdat ze je vrouwelijkheid een boost geven

🌸 Je laat de mening van anderen achter je en geniet van het vrouw-zijn. Je gaat (weer) dansen

🌸 Je wordt de beste en aantrekkelijkste versie van jezelf, zonder angst dat je geplukt wordt

🌸 Je voelt je niet langer gekwetst of vernietigt en vindt de kracht om je vrouwelijkheid te herstellen

🌸 Je deelt je eigen tijd in en gunt jezelf een picknick op een doodgewone woensdag

🌸 Je ontdekt liefdevol jezelf en koestert gedurende je hele leven jezelf.  Dat verdient elke vrouw

🌸 Je wordt steeds lichter van binnen, wat het leven sierlijker, zonniger en waardevoller maakt

🌸 Je hebt niet langer het gevoel dat je het alleen moet doen. Je voelt je gedragen door iets wat groter is dan jij: je voelt bedding

🌸 Je vind de weg naar je hart en krijgt antwoord op je levensvragen. Je raakt vertrouwt met het ‘niet weten’ 

🌸 Je voelt je niet langer lusteloos of moe. Geen of wel ‘zin’ is niet langer de vraag. Je staat jezelf toe om te ontdekken wat je wel en niet wil, elke keer opnieuw

🌸 Je bent: je voelt je gezien, gehoord, erkent, begrepen en geaccepteerd. Dat geeft je rust en vertrouwen om je eigen weg te volgen

🌸 Je opent diep in je een bron waar je de rest van je leven plezier van hebt. Je kweekt een buffer die de deining van het leven opvangt

🌸 Je gaat minder je best doen, minder controleren en je meer overgeven aan je flow, zodat je meer plezier hebt

🌸 Het mag allemaal wat luier en makkelijker. Je verbind je (opnieuw) met je sisters en ontdoet je van vrouwennijd

🌸 Je biedt je dochters en zonen een ander verhaal. Het stopt bij jou. Jij geeft door hoe je met zachte ogen, een open hart en een gezeteld bekken leeft

🌸 Je geeft je praktijk een extra impuls, omdat je een extra dimensie aanbiedt: de meest diepgaande behandeling betreft seksuele energie

🌸 Je vergroot je financiële vrijheid, want je biedt iets super waardevols aan wat meer dan 90% van de vrouwen nodig heeft

Dit is het Jaarprogramma

Elke maand komt er een ander thema aan bod én een andere manier om de verstoring rond dit thema op te heffen. Je hebt die verschillende ingangen om tot de kern te komen nodig, omdat elke vrouw zich op haar eigen manier beschermt tegen (nog meer) pijn.

Het jaarprogramma ziet er als volgt uit:

18 september 2021

Bevrijd je sensuele kracht

We zijn lange tijd voor onze kracht op de brandstapel gegooid. Sensualiteit, creativiteit, gebruikmakend van de wijsheid van je lichaam en je natuur werd eeuwenlang beschouwd als iets gevaarlijks. Als iets wat je moet bestrijden. Waarom? Omdat we anders te zelfstandig worden? Vertrouw op die kracht, het geeft je schoonheid en maakt je onverwoestbaar. 

16 oktober 2021

Schaamte en schuld ontgiften

Voel je je schuldig dan denk je dat je iets fout hebt gedaan. Voel je schaamte dan denk je dat je fout bent. Allemaal leugens. Je bent niet goed of fout, je bent een vrouw die leeft. Of overleeft. Het tegengif voor schuld- en schaamtegevoel is empathie. Empathie voor jezelf, zodat je kwetsbaar durft te zijn. Kwetsbaarheid is geen zwakte maar een kracht. Wees Krachtig Kwetsbaar.

13 november 2021

Het verhaal van je Yoni

Elke Yoni heeft haar eigen verhaal. Van het ontwaken tot het hier en nu. Je seksuele geschiedenis is het verhaal wat je tot hier gebracht heeft. Niet goed of fout. Jij hebt de keuze hoe je vanaf hier verder gaat. Leef je de overtuigingen van je voormoeders voort? Of ga je genieten van je sensualiteit en seksualiteit? Ik ben benieuwd naar de titel van je volgende hoofdstuk?

11 december 2021

 Yin-tijd voor de vrouw

Vrouwen laden op tijdens de winter, de Yin-tijd. Vrouwen hebben juist rust nodig in de maand december, die in het teken staat van drukte, feestdagen en verplichtingen. In plaats van jezelf opladen ontstaat er een slaapschuld. Met een slaapschuld is het onmogelijk om je creativiteit in de lente te ontspruiten. Maak gebruik van de Yin-tijd en los je slaapschuld in.

22 januari 2022

Het geheim van de godin

Het patriarchaat heeft het vrouwelijke lange tijd onderdrukt. En nog steeds zijn we dar niet los van gekomen. We beschouwen God als een gegeven en buiten het vrouwelijke, moeder aarde, nog steeds uit. Het is tijd dat de Godin in jou haar rechtmatige plek inneemt. Naast de God in jou, zodat het Heilige Huwelijk voltrokken wordt.

26 februari 2022

Je vrouwelijke lijn opschonen

Je voormoeders hebben je het leven geschonken. En hun kennis en wijsheid door gegeven. Onbewust hebben ze ook hun (beperkende) overtuigingen doorgegeven. Als tijdens de zwangerschap. Zet jezelf en je voormoeders in het licht. Bekrachtig hun kennis en wijsheid en transformeer de overtuigingen die je niet meer dienen.

19 maart 2022

Het verenigen van lust en liefde

Je bent vrouw, minnares, dochter, moeder, sister, wijze vrouw en nog veel meer. Allemaal facetten van jouw diamant. Voor de meeste vrouwen moeilijk om hun diamant te zien. Sommige facetten erken je niet volledig: je sensualiteit, het voelen van genot, het opkomen voor je (seksuele) behoeften. Verenig al je facetten en zie de diamant.

23 april 2022

Zuiver houden van je seksuele energie

Seksuele energie is je grootste kracht. Ontken je die kracht gaat het een eigen leven leiden. Het wordt destructief en werkt verslavingen in de hand. Seksualiteit kun je ook inzetten om iets gedaan te krijgen. Je gebruikt je vrouwelijk charmes om deuren te openen die anders gesloten bleven. Als je manipuleert, wat faciliteer je dan onbewust?

21 mei 2022

Zelfbeminning en zelfliefde

Van een ander houden is vaak makkelijker. Verbinding met een ander hebben voelt veilig en daar heb je veel voor over. Vaak zoveel dat je jezelf verloochent. De verbinding met de ander wordt belangrijker dan die met jezelf, totdat je zover van jezelf vervreemd raakt dat het pijn doet. Herstel de verbinding en voel je veilig in je eigen lichaam.

18 juni 2022

Creatie-driehoek van de Godin

Creëren is een alchemistisch proces waarbij twee afzonderlijke krachten samen iets groters die twee vormen. Je hebt daar een hoedster voor nodig en twee of meer stoffen. Jij als vrouw bent zo’n hoedster. Jij kunt uit twee elementen iets nieuws maken. Soms zelfs nieuw leven voortbrengen. Daal af in je bekken en maak gebruik van die mogelijkheid.

KTNO Geaccrediteerd

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd op hbo niveau door KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen). KTNO is een organisatie en waarborgt de kwaliteit van beroepsopleidingen en bij- of nascholingen in het particulier onderwijs. Ze hebben veel ervaring met CAM-zorg, de complementaire gezondheidszorg. Voor de Opleiding tot Sexual Healing Coach heb je de training Being Authentic nodig.  En hbo denkniveau plus de bereidheid om te voelen en zelfonderzoek toe te passen.

Maar dat is nog niet alles!

Sexual Healing Coach bevat zeven uitgebreide modules met een gezamenlijke waarde van  meer dan € 7750,-.

Kies je voor de gehele opleiding inclusief alle 7 modules, dan is je investering nu
tijdelijk € 4634,-. Dat is bijna 50% korting!

En betaal je in één keer, dan is je investering slechts 3545 euro exclusief 21% btw

🌺 Module 1 : het complete online programma Bemin Jezelf, bestaande uit 13 modules. Je leert jouw seksuele energie beheren en sturen. Je sluit je aan op je oorspronkelijke bron van seksuele energie en ontdekt hoe je het felbegeerde levenselixer maakt. Je maakt nieuwe onschuld aan waarmee je (seksueel) trauma herstelt t.w.v. € 549,– 

🌺 Module 2 : 7-delige meditatiereeks ‘Gebruik je Creatiekracht’ t.w.v. € 175,- . Eénmaal aangesloten op je bron voel je steeds meer stuwing die omgezet wil worden in creatie, maar dan op een vrouwelijke manier. Zelfs al doe je beroepshalve niets met creativiteit, toch is het essentieel voor je gezondheid om je creatiekracht in beweging te brengen en te houden.   

🌺Module 3:  communicatie is waar elke relatie mee staat of valt, dus ook de relatie tussen jou en je klant. En zelfs die tussen jou en en jezelf: we hebben allemaal een innerlijke criticus die je gaat tegenkomen tijdens de sessie. Tevens leer je tien gesprekstechnieken die stuk voor stuk toegangswegen zijn voor diepgaande sessies t.w.v. € 700,- 

🌺 Module 4: het online programma ‘Van Droom naar Praktijk’ t.w.v. €1700,-  Je koestert de droom om ook andere vrouwen te helpen bij het herstellen van de verbinding met zichzelf. Vanuit zachte kracht. Ook naar jezelf. Want een praktijk beginnen of uitbouwen vraagt om meer dan een diploma, visitekaartjes en een inschrijving bij de KvK. Daarom wordt je daar gedurende de hele opleiding in begeleid. Ook als je geen praktijk wilt beginnen is het noodzakelijk dat je onderzoekt wat bijvoorbeeld je missie is, hoe je die verwoordt en hoe je daar voor gaat staan.

🌺 Module 5: de basis van de opleiding is de Being Authentic methode. De methode bestaat uit 10 touches: lichte en betamelijke aanrakingen, die je feilloos mee je lichaam in nemen, om zo tot de kern te komen. Je oneindig intelligente lichaam heeft een celgeheugen waarin je alles opslaat wat je meemaakt. Being Authentic ontspant je tot op zielsniveau, zodat je gemakkelijk in je lichaam geraakt en je jezelf of een ander moeiteloos bevrijdt van de niet leuke herinneringen. Een unieke training t.w.v. €399,- 

🌺 Module 6: Tien live dagen met elk een eigen thema, waar je eerst je eigen issues transformeert, voordat je anderen gaat coachen t.w.v. € 4235,-. De onderwerpen die aan bod komen zijn: de bevrijding van je sensuele kracht, waarom en waarvoor schamen vrouwen zich, de Yoni-talk, wintertijd is yin-tijd en belangrijk voor de vrouw, het geheim van de Godin, je vrouwelijke lijn opschonen, het verenigen van de hoer en de moeder, het zuiver houden van je seksuele energie, zelfbeminning en zelfliefde en de creatie-driehoek van de Godin.

🌺 Module 7: Elke week een call waar als je vragen beantwoord worden. Over je persoonlijke proces, je coachingsvaardigheden, het opbouwen van je praktijk en de issues die je bij je (proef)klanten tegenkomt. Bovendien blijf je altijd toegang houden tot de calls, óók als je de Opleiding hebt afgerond, wat een meerwaarde heeft die niet in geld is uit te drukken. Bij alle andere opleidingen moet je na het behalen van je diploma je eigen weg zoeken of fors meer betalen voor extra hulp. Niet bij ons. Onze missie is om elke vrouw te helpen en dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we coaches zoals jij voor nodig. 

Je bijdrage
De losse Modules hebben normaal gesproken een gezamenlijke waarde van over de € 7650,-. Voel je dat de Sexual Healing Coach Opleiding is wat je hebt te doen en kies je voor alle Modules, dan is je investering € 4634,-.  Dat is bijna 50% korting! En betaal je in één keer, is je investering slechts 3545 euro exclusief 21% btw.

De Sexual Healing Opleiding is de enige in zijn soort. Maakt je hart een sprongetje en voel je dat dit is wat je wilt, maak dan hier een afspraak met ons. Zodat we kunnen afstemmen of dit echt het beste voor je is.

Waarom bieden wij je dit met bijna 50% korting aan? 
Omdat het onze missie is om zoveel mogelijk vrouwen in hun vrouwelijke kracht te zetten. Krachtig kwetsbaar zijn ze op hun mooist en hebben ze zichzelf en de wereld het meest te bieden. Daar zijn vrouwen zoals jij voor nodig, die bereid zijn om deze belangrijke pioniersrol op zich te nemen.

Want de wereld smacht naar krachtige vrouwen, die de wereld mooier gaan achterlaten voor hun (klein)kinderen.

P.s. wil je in termijnen betalen of hulp bij de financiering? Laat het me weten.

Ik meld me nu aan voor een vrijblijvend gesprek

In februari start de opleiding opnieuw

De Opleiding Sexual Healing Coach is maandelijks op de zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en inclusief:

 • Onbeperkt koffie, thee, sap en water
 • Lekkere versnaperingen, luxe lunch (soep, salade, broodjes, fruit)
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Manual Being Authentic methode met kleurenfoto’s van de 19 touches en uitgebreide achtergrond informatie
 • Officieel Diploma Sexual Healing Coach®
 • Alle hulp bij het opstarten van je praktijk, ook als je de opleiding hebt afgerond!
 • En, niet te vergeten, een super-waardevol jaar op een locatie op 1 km van de zee!
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Locatie: Belkmerweg 21, 1754 GB Burgerbrug

Het zijn bijzondere tijden en we werken conform de richtlijnen. Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!

Voor wie is deze opleiding en voor wie niet:

* Sexual Healing is voor elke vrouw die ingewijd wil worden in de vrouwelijke seksualiteit. Die op een veilige manier optimaal gebruik wil maken van haar seksuele energie, de krachtigste energiebron die ze tot haar beschikking heeft
* Die wil leven vanuit haar vrouwelijke essentie en bereid is om op een zachte en ontspannen manier haar issues te doorvoelen en te transformeren
* Die niet bang is om het zelf te doen én om hulp te vragen. Want je doet het zelf, maar beslist niet alleen
* Als je een praktijk wil beginnen of je praktijk wil specialiseren in vrouwelijke seksualiteit is dit de beste opleiding voor je
* Als je wil ontdekken hoe je jezelf op de eerste plaats zet en zo de verbinding met jezelf, je kinderen en partners verbetert
* Als je fysieke, geestelijke en spirituele gezondheid belangrijk voor je is
* Als je diep van binnen weet dat het allemaal wat makkelijker, trager, luier, vrolijker en speelser mag, dan is SEXUAL HEALING echt iets voor jou

Studie-uren

Je besteed wekelijks gemiddeld 3,5 uur aan de opleiding. Dit is inclusief opdrachten en intervisie, en exclusief de lesdagen.

Lange reistijd

Woon je verder weg, kun je voor 25 euro per nacht een slaapplek reserveren.

Een kleine kanttekening 
Het is alleen voor vrouwen die bereid zijn om (te leren) voelen. Sexual Healing is namelijk geen trucje of quick fix, maar een intensieve opleiding, zodat je het onderste uit de kan haalt. Je bevrijdt eerst jezelf en eventueel daarna ook andere vrouwen.

Vooropleiding

Voordat je aan Sexual Healing begint heb je de ééndaagse training Being Authentic (Module 5) gevolgd. En je bent bezig of start met de training Bemin Jezelf (Module 1). Heb je hier vragen over, neem contact op. Ik verhelder het graag.

Judith Bruin geeft de opleiding

Waarom zou je dit van mij willen leren?

Mijn naam is Judith Bruin. Voordat ik de school oprichtte heb ik ruim 25 jaar een Natuurgeneeskundig praktijk gehad.

Mijn interesse heeft altijd gelegen bij de Oosterse leer. Al op mijn 18de (eerder mocht niet) volgde ik Oosterse Geneeskunde. Dit heeft mijn hele leven en dat van mijn kinderen positief beïnvloed. Altijd naar buiten én naar binnen kijken. Gebruik maken van je hoofd én je lichaam. Voelen en denken combineren.

Ik zie mijn lichaam als ijkpunt. Ze liegt nooit en laat me altijd voelen wanneer er iets niet goed gaat, wanneer ik moet bijsturen en wanneer ik hulp moet vragen. Ik ben niet vies van het woord ‘moeten’. Als ik iets wil, dan moet je daar iets voor doen of juist voor laten. Als ik iets doe wat ik ‘moet’ doen dan vervul ik daar een bepaalde behoefte mee. Maar altijd vanuit zachte kracht. Vanuit de Innerlijke glimlach: een mooi rond gezicht en zachte ogen.

Ik ben opgegroeid en leef nog steeds in een omgeving van agrariërs. Mijn vader wees me altijd op het wonder van de natuur. Hij had meer vertrouwen in de aarde (het vrouwelijke) dan in God (het mannelijke), ook als was hij katholiek opgevoed. Onbewust heeft hij het Taoïsme en de vrouwelijke kracht in me aangewakkerd.

Ik heb altijd veel seksuele energie door me heen voelen stromen. Net zo verward als iedereen, dacht ik dat je daar alleen seks mee kon hebben. En kinderen mee maakte. Ik ben super blij dat ik ontdekt heb dat eigenlijk alles wat je wilt manifesteren, gepaard gaat met seksuele energie. Nu wil ik veel manifesteren, ik word niet voor niets ‘rupsje nooit genoeg’ genoemd, dus ik heb veel (seksuele) energie nodig.

Ook bij mij stroomde die niet geheel vrij. Ook ik had me gedeeltelijk afgesloten voor mijn oorspronkelijke bron. In onze cultuur groeit helaas niemand seksueel ongeschonden op. We krijgen allemaal te maken met schaamte- en schuldgevoelens, grensoverschrijdend gedrag of erger. Waar en hoe los je dat op?

Geen enkele opleiding die ik volgde ging in op het oplossen van seksuele beschadegingen. Laat staan dat er werd gesproken over het bestaan van een onuitputtelijke bron waar je jezelf op aan kunt sluiten.

Het meest verwarrende vond ik dat coaches en therapeuten zelf zoveel onverwerkte issues met betrekking tot seksualiteit hebben. En toch gewoon een praktijk hebben. Alsof dat gedeelte niet echt mee hoeft te doen. Alsof je het kunt negeren en onderdrukken.

Ik pleit ervoor dat juist coaches, therapeuten en andere hulpverleners seksueel getraind worden. Niet omdat ze anders per definitie gevaarlijke of perverse mensen zijn, maar omdat er juist dan veel meer mogelijk is.

Seksuele energie is de meest krachtigste energie die er is. Die niet leren sturen en beheren maakt dat een sessie altijd op een bepaald niveau blijft steken. Dat is voor mij onacceptabel, ik wil altijd de onderste steen boven krijgen.

Ik heb wel moeten leren dat op een zachte en liefdevolle manier te doen. Ik heb moeten leren om juist hierbij mijn vrouwelijke intuïtie te gebruiken, in combinatie met mijn innerlijke weten. Voelen en denken tezamen vormt wijsheid. En dat is wat ik wil worden: een wijze vrouw.

Sexual Healing is een Opleiding die voor meer wijsheid zorgt. Wijs omgaan met je lichaam, geest en ziel. Een kenmerk voor wijsheid is dat het eenvoudig moet zijn. Dat je werkt zonder angst en dat het nooit ten koste gaat van jezelf of van het grote geheel.

Voor mij is het wijs om zorgvuldig om te gaan met de grootste kracht die we in ons herbergen: onze seksuele energie. Waar we seks mee kúnnen hebben, maar die we ook kunnen inzetten om onze grootste dromen waar te maken.

Mijn droom is een seksueel beschaafde wereld waar niet langer gejaagd wordt op onschuld, zodat jij en je (klein)kinderen vrij zijn om te manifesteren waarvoor jullie naar de aarde zijn gekomen.

Coaching met vrouwelijk intuitie

Linda:

“Ik ruil mijn pijn en verdriet tijdens de lesdagen in voor rust en plezier. Elke keer neem ik een stukje meer van mijzelf mee naar huis.”

 Sexual Healing is een heel praktische opleiding

Ten eerste heb je er zelf meteen profijt van. Je transformeert je seksuele issues, zodat je seksuele energie vrij stroomt. Bovendien bevrijd je jezelf van de lading die nog op seksualiteit zit en leeft dat voor aan je dochters en zonen, neefjes en nichtjes en buurkinderen. Jij wordt de degene die hun vragen kunt beantwoorden. Zodat zij in alle onschuld en zonder schaamtegevoelens hun seksualiteit ontplooien en we een seksueel beschaafde samenleving creëren.  

En heb je al een praktijk dan neem je jouw verdieping direct mee in je praktijk. Want zo werkt dat nu eenmaal.

Wil je een praktijk opstarten, dan kun je daar meteen mee beginnen. Voordat je aan Sexual Healing begint heb je de methode Being Authentic immers behaald en iedereen heeft ontspanning nodig. Pas gedurende het jaar treedt Sexual Healing meer naar de voorgrond. 

Ik neem geen genoegen met inzichten en daar oeverloos over praten. Ik sta garant dat jij voelt wat je ziel via je lichaam te vertellen heeft. Dat je ernaar luistert én handelt. Zodat je nooit iets herbeleeft en na een live lesdag flabergasted buiten staat. Je mag zo vaak je hoofd in schieten als nodig is, ik laat je elke keer weer afdalen naar je lichaam. Naar je bekken, je baarmoeder en yoni.

Ja maar Judith,

✏️ Ik vind het te duur
Als je ervan uitgaat dat het een investering is voor een jaarprogramma, kan ik mij daar iets bij voorstellen. Maar het is niet iets voor één jaar.

Je leert een hele bijzondere methode, die ervoor zorgt dat jij de rest van je leven al je issues kunt oplossen. Een gelukkig leven vraagt om constant voelen en aanwezig zijn in je lichaam. En we weten dat onze eerste reactie bij overmacht onderdrukken, negeren of vluchten is. Jij ontdekt de sleutel tot het afdalen in je lichaam. Daar waar de oplossing van alle blokkades ligt. Jij boort je creatiekracht aan en daar heb je de rest van je leven profijt van.

En Money Follows Joy. Bovendien helpen we je bij het opbouwen van je eigen praktijk, waardoor je al tijdens de opleiding je investering kunt terugverdienen en meer. Kun je nagaan wat je er allemaal voor terugkrijgt.

✏️ Ik doe al zoveel
Vrouwen willen en kunnen veel dingen tegelijk. Wil je meer daadkracht, meer manifestatiekracht, dan is het tijd dat je je focust. Daarom is de opleiding zo ingericht dat alle facetten aan bod komen: je eigen ont-wikkkeling, coachingsvaardigheden én het opzetten of uitbouwen van je praktijk. Daarin onderscheidt de School of Being Authentic zich van alle andere opleidingen. Bij ons is het en-en-en, wat jou in een win-win-win positie brengt: goed voor jou, goed voor andere vrouwen en goed voor je praktijk.

✏️ Heb ik een vooropleiding nodig?
Ja. Je volgt eerst de ééndaagse training ‘Being Authentic’. Dat is de basis van je coachingsvaardigheden. Sexual Healing is namelijk een combinatie van coaching en betamelijke aanraking. De lichte aanraking zorgt ervoor dat je makkelijker en dieper contact maakt met je lichaam.

En je volgt of begint aan de training ‘Bemin Jezelf’: de perfecte basis om je aan te sluiten op je oorspronkelijke bron. Deze training mag je na Sexual Healing als partner verkopen aan je eigen klanten of vriendinnen.

✏️ Is de opleiding geaccrediteerd? 

Ja, de Opleiding tot Sexual Healing Coach is geaccrediteerd en heeft 12 ECTS.

✏️ Ik heb zo weinig tijd
We hebben allemaal evenveel tijd. Het gaat erom hoe je je tijd indeelt. Kiezen voor jezelf word je niet geleerd en dat is nu net de reden dat je achter de feiten aanloopt. Kies voor deze Opleiding, leer hoe je jezelf op de eerste plaats zet, zonder dat het egoïstisch voelt.

Dat levert je juist tijd op, die je met je gezin of jezelf deelt.

Bovendien is Sexual Healing een eenvoudige en snelle methode. En als je klant sneller van haar probleem af is, hoef jij minder te tijd geven. Terwijl je inkomsten hetzelfde blijven, of meer. Want de tijd van je klant is ook kostbaar. Dus hoe sneller je klant klachtenvrij is, hoe meer je traject waard is.

✏️ Mijn baan staat op de tocht, dit is niet het goede moment
Juist dan is het belangrijk dat je oude patronen doorbreekt, zodat je niet langer beïnvloed wordt door je verleden. Dat je kunt meebewegen in het moment. Dat je uit de angst blijft en erop vertrouwt dat je hulp krijgt. Dit is hét moment om te investeren in zelfzorg. Jij bent de enige die deze belangrijke keuze kunt maken, die ervoor zorgt dat je je onderscheidt van de massa. En die je toekomst de glans geeft waar je naar op zoek bent.

✏️ Werkt het wel echt?
We hebben nog nooit meegemaakt dat het niet werkte. Natuurlijk ervaart de ene mens meer dan de andere. Maar dat heeft niet eens zoveel met de opleiding te maken.

De mate waarin je direct resultaat voelt hangt af van het feit in hoeverre je in je lichaam aanwezig bent. Het verschil zit hem veel meer in de kleine dingen die grote gevolgen hebben.

Ben je meer aanwezig in je vagina, dan knapt je liefdesleven en relatie daar van op. Herstel je de verbinding met je baarmoeder, dan vertrouw je op je intuïtie en voel je een permanente grondtoon van gelukt. Kan de seksuele energie ladingsvrij door je heen stromen, dan ben je bevrijdt van schuld- en schaamtegevoelens en wordt je krachtig kwetsbaar: er is niet wat je nog verborgen wilt houden. Je laat zien waar je voor staat en wat voor jou belangrijk is.

✏️ Werkt het ook voor mij?
Als je bereidt bent om te leren voelen en om je emoties te ervaren, dan werkt het ook voor jou. Je hoeft het dus nog niet te kunnen. Het gaat om het verlangen dat in jou is ontwaakt. Een verlangen dat je laat voelen dat er meer moet zijn dan wat je tot nu toe ervaren hebt.

Dat alles klopt. Je gevoel juist is. Vaak ontglipt dat gevoel je en ben je weer terug bij af. Wij helpen je om steeds weer terug te keren naar dat gevoel, net zolang totdat je het zelf kunt. Het maakt ons niet uit waar je nu staat, als je maar bereidt bent om bij je gevoel te blijven. Om te luisteren naar de taal van je ziel.

✏️ Mijn man vindt het niets
Veel partners willen dat alles bij het oude blijft. Of het nu een prettige situatie is of niet, het is bekend. En bekend voelt relatief veilig. Dus je omgeving wil dat je blijft zoals je bent. Maar feitelijk weten ze niet wie je werkelijk bent, want dat weet je zelf nog niet eens. Sexual Healing maakt dat je bij je vrouwelijke essentie komt. Dus gaat er iets veranderen en je partner weet niet zeker of die verandering positief is. Dus is het logisch dat hij het er niet mee eens is. Jouw aankomende verandering voelt als een bedreiging voor zijn veiligheid. Laat je je daardoor weerhouden jezelf te zijn? En stel je liever jezelf teleur als de ander? Dat lijkt mij geen wijze oplossing, maar de keuze is aan jou.

✏️ Een sessie geven kost mij altijd zoveel energie
Dat begrijp ik. Want op geen enkele opleiding die ik heb gevolgd, en dat zijn er heel wat, heb ik iets geleerd over zelfzorg. Daarom is het eerste wat je bij ons leert om bij jezelf te blijven. In je Midden. We beginnen de elke live dag met een meditatie die je laat voelen hoe je dat doet. En zodra je vanuit je Midden een sessies geeft, levert je dat juist energie op.

✏️ Ik kan niet zo goed voelen
Logisch, want we leven in een maatschappij waarin het hoofd overgewaardeerd wordt en je lichaam ondergewaardeerd. Waarin kennis belangrijker is dan hoe je je voelt. Totdat je (onverklaarbare) klachten krijgt. Het goede nieuws ie dat ook jij kunt leren voelen. Iedereen kan het leren, want voelen is van levensbelang. Je onderbuikgevoel negeren levert altijd problemen op. Leren voelen is niet altijd gemakkelijk, maar ik garandeer je dat het een verrijking is.

✏️ Ik denk dat ik zelf ook nog wel wat onverwerkte issues heb
Dat kan bijna niet anders. We zijn van seksueel onderdrukte maatschappij beland in een seksueel grenzeloze samenleving. Beiden een ideale voedingsbodem voor  grensoverschrijdend gedrag. De kans dat je jezelf in alle onschuld seksueel ontwikkelt hebt is nihil. We raken dus allemaal in meer of mindere mate beschadigd en dus verstoken van onze oorspronkelijke bron.

Je hoeft ook niet ‘perfect’ te zijn om anderen te kunnen helpen. Je hoeft alleen de sleutel die tot heling leidt te ontdekken om jezelf en anderen te kunnen helpen.

Dus wil je onbeperkt toegang krijgen tot je seksuele energie en daar eventueel andere vrouwen bij helpen?

Dan is de Sexual Healing Coach Opleiding de toegangsweg daartoe.

Ik heb mijn ‘Ja’ gevoeld en wil graag een gesprek

Want alleen jij bent in staat om je seksuele energie om te vormen tot stuwende kracht, die je permanent voorziet van warmte, zachtheid, overgave, pit en lef.

Ga je nu over tot de orde van de dag en laat je deze kans aan je voorbij gaan , dan blijft alles bij het oude. Terwijl je weet dat je zover hebt doorgelezen omdat je iets veranderen wilt.

Maak nu de enige juiste beslissing en meld je aan voor de opleiding Sexual Healing Coach. De prijs zal nooit lager worden dan dat het nu is. Want ook wij blijven constant in onszelf investeren.

Je hebt de “JA’ gevoeld. Natuurlijk wil je dan eerst een persoonlijk gesprek. Laat hier je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever mailen, kan dat uiteraard ook. 

We spreken je graag.

Groet, Judith

Be Authentic,
Judith Bruin

Oprichter van de School of Authentic Being

P.s.

Als Sexual Healing Coach vind je de poort naar je verborgen bron van seksualiteit en sensualiteit.

Je ontdekt wat er door jou heen geboren wil worden. En je bent in staat om andere vrouwen hún poort te laten zien.

P.p.s.
Je leert hoe je blokkades transformeert in krachtbronnen, zodat je creëert vanuit de wijsheid van je lichaam. Je leert alle aspecten in jezelf omarmen, hoe je naar je intuïtie luistert, zodat je voorkomt dat je over je grenzen heen gaat.

P.p.p.s.
Je bijdrage is niet € 7650,-, maar tijdelijk 4634 euro. Je krijgt dus bijna 50% korting. Bovendien biedt de module ‘van Droom naar Praktijk’ je de mogelijkheid om je investering ruimschoots en binnen het jaar terug te verdienen.

Besluit je om deel te nemen aan de opleiding Sexual Healing Coach, ontvang je de volgende 7 modules ter waarde van € 7650,-:

🌺 Module 1 : het complete online programma Bemin Jezelf, bestaande uit 13 modules t.w.v. € 549,– 

🌺 Module 2 : 7-delige meditatiereeks ‘Gebruik je Creatiekracht’ t.w.v. € 175,-

🌺 Module 3:  de tien gesprekstechnieken die stuk voor stuk toegangswegen zijn voor diepgaande sessies t.w.v. € 700,- 

🌺 Module 4: het online programma ‘Van Droom naar Praktijk’ t.w.v. €1700,-  

🌺 Module 5: de Being Authentic methode die de basis van de opleiding vormt t.w.v. €399,- 

🌺 Module 6: Tien live-dagen met elk een eigen thema, waar je eerst je eigen issues transformeert, voordat je anderen gaat coachen t.w.v. € 4235,-. 

🌺 Module 7: je blijft altijd toegang houden tot de calls, óók als je de Opleiding hebt afgerond, wat een meerwaarde heeft die niet in geld is uit te drukken

Je bijdrage
De losse Modules hebben normaal gesproken een gezamenlijke waarde van over de € 7650,-. Voel je dat de Sexual Healing Coach Opleiding is wat je hebt te doen en kies je voor alle Modules, dan is je investering € 4634,-.  Dat is al bijna 50% korting! Maar betaal je in één keer, is je investering slechts 3545 euro exclusief 21% btw. 

P.p.p.p.s.
We werken alleen samen met diegenen die bereid zijn om in zichzelf te investeren. Qua tijd, energie en geld. En met mensen die bereid zijn om te voelen of te leren voelen. De Sexual Healing Opleiding is de enige in zijn soort. Maakt je hart een sprongetje en voel je dat dit is wat je wilt, maak dan hier een afspraak met ons. Zodat we kunnen afstemmen of dit echt het beste voor je is.

Ik voel dat ik hierbij moet zijn, ik wil graag een persoonlijk gesprek

Neem contact met mij op voor het vol zit

In februari start de opleiding opnieuw