Reviews van het event ‘Raak de Coach in jou’

“Ik voel me stil en chill. En dat is lekker, dat wil ik vasthouden, hier wil ik vaker zijn. Ik hou van aanraken en ik vind het mooi die wisselwerking. Ik ben tijdens de les goed gecorrigeerd, dat ik goed bij mezelf blijf. Normaal wil ik heel graag voor een ander zorgen, maar nu kan ik dat ook zonder mijzelf te verliezen. Mijn lichaam weet meer dan ik, mooi! Dat verbaasde me. En het zorgt voor balans. Ik huil al maanden en nu hoef ik niet te huilen. Het komt er op een ander manier uit via de behandeling. Heel erg bedankt. Hier word ik blij van, ik hou ervan!”

- MATTY
“Ik vond het best een uitdaging en heb getwijfeld of ik dit zou doen. Het was het dubbel en dwars waard! Plus ik weet nu wat ik zelf waard ben en mijn nieuwe vriendin ook. Een lang gekoesterde droom is uitgekomen.”
- DON
“Ik had geen verwachtingen voordat ik begon. Ik dacht: ‘Net even paar stappen verder dan Access Bars’. Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Ik ben heel dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een heel oud stuk dat diep in mij verankerd was, waar ik geen ruk meer aan had, losgelaten. Ik heb het letterlijk zien vertrekken. Het maakte mij heel emotioneel. Tot nu toe kwam ik er niet vanaf en nu was het zo weg, wat een cadeau! Het zonnetje schijnt weer vanbinnen. Ik ben gewoon intens dankbaar. Judith en Irene, heel erg bedankt.”
- ESTHER
“Ik vond het heeeeeeeeeeeeerlijk om te doen en om te ontvangen. Ik merkte dat er heel veel liefde voor mezelf vrij kwam maar ook voor de ontvanger. Dat vond ik zo bijzonder en ik werd er ook emotioneel van. Voor de liefde voor mezelf, dat dat opborrelde, heel fijn, echt geweldig. Ik was echt in mijn midden. YES YES YES. Ik wil zo graag de volgende stap doen, heerlijk. Ik wil meteen aan de gang. Dat ik zo blij werd voor mezelf en ook omdat ik bewust was dat de ontvanger het ook kon ontvangen. Het voelt als een soort verliefd op mezelf. Ik raak vervuld van mezelf. Ik ben er echt heel blij mee. Dit kan ik zo mooi gebruiken tijdens de stervensbegeleiding die ik geef. In een paar uur echt vanuit mijn hoofd in mijn lijf. Het voelt als een mega detox!”
- LAURENCE
“Ik heb er heel veel aan gehad. Mijn schildersbedrijf loopt nu goed. Ik durf te vragen wat ik waard ben. Alles gaat makkelijker en ik ben positiever. Jullie geven op al mijn vragen goed antwoord, niets geen ingewikkeld gedoe. Ik zou het iedereen aanraden.”
- JAN

Reviews van de opleiding ‘Being Authentic’

“Wauw, wauw, wauw, wat een diepe ontspanning. Wat fijn dat ik kan geven en bij mijzelf blijf. Ik voel de energie door mijn lichaam stromen. Wat heerlijk dat jullie alles duidelijk en simpel uitleggen. Dit moeten meer mensen weten, dit is magisch! Zo bijzonder, ik voelde zoveel liefde voor mijzelf door mijn lichaam stromen, echt heerlijk. En nog mooier, ik kon dat zo doorgeven aan degene op de tafel. Prachtig! Ik ben helemaal sprakeloos. Ik heb een heel oud stuk van mijzelf nu echt los kunnen laten en dat voelt zo bevrijdend! Enorm bedankt. Ik heb enorm veel gehad aan de oefening in je midden zijn. Door de goede begeleiding kon ik daar komen en dat voelt echt heel sterk. Het mooie hiervan is dat dat ook meteen gevoeld word door degene op de tafel, heel bijzonder!”
- MIRANDA
“Wauw, ik ben in mijn hele leven nog nooit zo ontspannen geweest. Ik voelde me verankerd en in mijn lichaam aanwezig, ik wist niet dat je je zo kon voelen. Wauw, ik ben in mijn hele leven nog nooit zo ontspannen geweest.”
- WILLEM