Verhalen over de School

Wat vind jij van ons?

We kunnen het jammer genoeg nooit iedereen 100% naar de zin maken, maar daar streven we wel naar. Dus staan we altijd open voor verbeteringen. Heb je een goed verhaal, toevoeging, feedforward, klacht of aanmerking? Laat het ons weten, we gaan er direct mee aan de slag. Heb je van ons genoten, heb je geleerd wat je wilde leren of zelfs meer dan dat? Vertel het vooral verder. We lezen het vanuit ons Midden en blijven verder gewoon ook onszelf.
Ontvang je eigenlijk onze nieuwsbrief met inspirerende tips al? (afmelden kan altijd simpel in 1 klik)
Review Nelleke Bontje

Meer reviews vind je op

Facebook
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Matty Dekker

“Ik voel me stil en chill. En dat is lekker, dat wil ik vasthouden, hier wil ik vaker zijn. Ik hou van aanraken en ik vind het mooi die wisselwerking. Ik ben tijdens de les goed gecorrigeerd, dat ik goed bij mezelf blijf. Normaal wil ik heel graag voor een ander zorgen, maar nu kan ik dat ook zonder mijzelf te verliezen. Mijn lichaam weet meer dan ik, mooi! Dat verbaasde me. En het zorgt voor balans. Ik huil al maanden en nu hoef ik niet te huilen. Het komt er op een ander manier uit via de behandeling. Heel erg bedankt. Hier word ik blij van, ik hou ervan!”

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer
Review Loet de Steenhuijsen Piters

Esther Vink

“Ik had geen verwachtingen voordat ik begon. Ik dacht: ‘Net even paar stappen verder dan Access Bars’. Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Ik ben heel dicht bij mezelf gekomen. Ik heb een heel oud stuk dat diep in mij verankerd was, waar ik geen ruk meer aan had, losgelaten. Ik heb het letterlijk zien vertrekken. Het maakte mij heel emotioneel. Tot nu toe kwam ik er niet vanaf en nu was het zo weg, wat een cadeau! Het zonnetje schijnt weer vanbinnen. Ik ben gewoon intens dankbaar. Judith en Irene, heel erg bedankt.”

Wat is jouw mening?

Wat vind jij?

Geef ook je mening!

We zouden het heel leuk vinden als je ook een review wilt achterlaten op Facebook en Google. Jullie tips gebruiken we om onze opleidingen nog beter en leuker te maken!

Review op Facebook
Review op Google