Project omschrijving

Training Being Authentic®

De Training Being Authentic zorgt voor een diepgaande ontspanning en blijvende transformatie waardoor je leven op een positieve manier, ingrijpend veranderd. Deze authentieke methode combineert het beste van aanraking, energetisch werken en coaching.

De betamelijke aanrakingen op het lichaam zorgt voor ontspanning op zielsniveau, zodat je leuke en minder leuke celherinneringen los kunt laten en je je voor het eerst sinds tijden kunt openen. Zodra je echt geopend bent, ben je ook in staat om te ontvangen en op te schonen, voel je liefde van binnen naar buiten stromen en ben je vrij.

Tijdens de Training Being Authentic behandel je de voor- en achterkant van het lichaam. Je leert 19 handgrepen en de daarbij behorende energetische werking. In vijf stappen, de vijf O’s, leer je wat er voor nodig is om Authentiek te zijn en te leven vanuit je originele blauwdruk. Je reset jezelf en de ander weer naar zijn Authentieke staat door het betamelijk aanraken in combinatie met het bewust worden van de patronen die energetisch diep in het lichaam opgeslagen zijn.

Aan de weerstand en verwarring die dit veroorzaakt wordt bedding gegeven zodat je alles wat je niet meer dient loslaat. Hierdoor open je het lichaam. Zo ontstaat er ruimte voor JOU. Door de ontspannen manier van behandelen wordt het verschil tussen geven en ontvangen zo klein dat je er allebei baat bij hebt. Er ontstaat een win win situatie zodat je tijdens een sessie vol energie bent en blijft.

Je weet pas wat het echt inhoudt nadat je het ervaren hebt!

  • Na de training ben je in staat om op een holistische manier het gehele lichaam van top tot teen te behandelen, zowel de voor- als achterkant.
  • Je ontvangt twee behandelingen en je geeft twee behandelingen zodat je na deze intensieve dag zelf behoorlijk opgeschoond bent.
  • Je ontvangt een manual zodat je alles na kunt kijken en een Being Authentic certificaat waarmee je aan toont dat je Being Authentic op een verantwoorde wijze binnen je gezin of praktijk gebruikt.
  • Kun je je eigen praktijk beginnen omdat je iemand kunt laten ontspannen op zielsniveau, wat al helend werkt. Echt iedereen heeft ontspanning nodig.

Na de Training Being Authentic kun je je aanmelden voor de opleidingen: ‘Gediplomeerd Being Authentic Coach®’ en ‘Gediplomeerd Divine Coach®’, waarin je persoonlijke ontwikkkeling voorop staat en je een jaar aan de hand word meegenomen om te leren hoe je je eigen praktijk opbouwt.

De Training Being Authentic kost € 330,- excl btw en €399,- incl btw.

Je krijgt na de Training Being Authentic dag een volledig manual mee, met daarin foto’s van de handgrepen en achtergrondinformatie over onze missie, zodat je er na deze dag meteen mee aan de slag kunt gaan binnen je praktijk of gezin. Zorg dat je erbij bent!

Naar de winkel