Project omschrijving

Gediplomeerd Divine Coach ®

Een opleiding voor Vrouwen door vrouwen

Een opleiding waarin je leert, hoe je de Godin tevoorschijn tovert. En we beginnen met je eigen Godin. Want jij staat voorop.

De Godin zit in iedereen

Maar meestal diep verstopt.

We zijn verbrand en verketterd voor onze vrouwelijke kracht. Dus heb je je hebt afgesloten van díe bron. En weet je niet meer hoe krachtig je werkelijk bent. Maar je voelt dat er iets ontbreekt.

Man en vrouw zijn complementaire tegenovergestelde. In hun kracht, hun gaves en hun problemen. Die kracht, gaves en problemen liggen allemaal verscholen. Onder de vele maskers.

En de Godin in jou? Die krijgt al helemaal geen kans.

We leven in een mannelijk overgewaardeerde maatschappij. Wat vele voordelen, maar ook nadelen heeft. We zijn ons niet meer bewust van de verbinding met de Aarde, de Oermoeder, de Godin in ons. Zo raken we steeds verder van onszelf verwijderd.

De wereld hunkert naar vrouwen die vanuit hun vrouwelijk essentie durven leven

Die willen leren hoe ze krachtig kwetsbaar kunnen zijn. Zodat ze met een open hart naar zichzelf en een ander kunnen kijken.

De opleiding Gediplomeerd Divine Coach leert je met zachte ogen naar jezelf kijken. En hoe je andere vrouwen daarin begeleidt. Zodat uiteindelijk alle vrouwen hun potentie aanboren, en realiseren wat ze ten diepste willen.

Om echt in onze vrouwelijke kracht te stappen

Is het nodig dat je aanwezig bent in je baarmoeder en je vrouwelijke organen. Je baarmoeder is het enige orgaan dat leeft in twee werelden. Ze droomt onze kinderen, en baart ze op Aarde. Die enorme creatie-kracht kún je gebruiken voor het maken van kinderen. Maar je kunt óók leren, hoe je haar inzet om je lang gekoesterde dromen te realiseren. Vanuit je vrouwelijke essentie.

Uiteraard heb je naast vrouwelijke energie: afstemming, intuïtie en overzicht, ook de mannelijke energie nodig: daadkracht en inzicht. De mannelijke kant word op reguliere scholen geleerd. De vrouwelijke kant blijft daarbij onderbelicht. Dat doen wij anders.

Je wordt een jaar lang bij de hand genomen

En we nemen je tijdens de opleiding Gediplomeerd Divine Coach steeds een stukje dieper mee, je baarmoeder in. Zodat je als vrouw zichtbaar wordt: sensueel en krachtig. Je leert hoe je je bewust wordt van die kracht. Welke invloed je hebt en hoe je dat zuiver houdt.

Omdat je vrouwelijke kracht zolang is afgekeurd, ben je collectief diep gewond geraakt. Je bent er bang voor geworden. Dat zijn we allemaal.

Dus leer je hoe je díe immense vrouwelijke kracht langzaam opbouwt. En leer je hoe je het samen laat werken met het mannelijke. Opdat de Godin in jouw herrijst.

Na de opleiding Gediplomeerd Divine Coach:

 • Heb je toegang tot je vrouwelijk bron
 • Kijk je met zachte ogen naar jezelf en de vrouwen om je heen
 • Leef en werk je vanuit afstemming
 • Kun je op een ontspannen en authentieke manier coachen
 • Heb je een praktijk

De opleidingGediplomeerd Divine Coach bestaat uit:

 • Tien live dagen
 • Een online platform
 • Een wekelijkse support-call
 • Een intervisiegroep

Voorafgaande aan elke lesdag lees je de theorie over het thema van die dag. Zo is er tijdens de lesdag alle tijd voor je persoonlijke ontwikkeling.

Je leert elke lesdag een nieuwe coachingsvaardigheid, zodat je de vrouwen steeds beter helpt.

Daarnaast zijn er de wekelijkse Q&A support-call, waar je al je vragen kunt stellen.

En je sluit je elke maand aan bij een intervisiegroep. Zodat je alles wat je leert, meteen in de praktijk brengt.

Bovendien leer je vanaf dag één hoe je succesvol je praktijk opbouwt. Zodat je als Godin meer Godinnen kunt creëren

In het online platform staat: alle theorie, het huiswerk, de meditaties en de visualisaties.

De opzet van de opleiding Gediplomeerd Divine Coach

Er is vier keer per jaar een moment is waarop je kunt instromen. Voorafgaande aan de jaartraining volg je de ééndaagse Training Being Authentic. Waarin je leert hoe je iemand ontspant tot op zielsniveau. Dit heb je nodig om tijdens de jaartraining met elkaar de shiften te maken. Want alles begint met ontspanning. Onze zorgvuldig opgebouwde muurtjes, die ontstaan zijn door spanningen, kun je alleen afbreken door ontspanning.

Tijdens de gehele opleiding staat je persoonlijke ontwikkeling voorop

Een Godinnen-coach doet eerst zelf zoveel mogelijk maskers af. Zodat je Godinnen-aard tevoorschijn komt. Want de wereld smacht naar vrouwen die de Godin in zichzelf, en in andere vrouwen eren. En dat we gezamenlijk haar wijsheid kunnen terugbrengen in ons gezin, onze relaties en de wereld.

De thema’s die we aangaan zijn:

 • De onderdrukking van je sensuele kracht
 • Waarom en waarvoor schamen vrouwen zich?
 • De Yoni-talk
 • Het belang van de wintertijd voor de vrouw
 • Het geheim van de Godin binnen handbereik
 • Je vrouwelijke lijn opschonen
 • Het verenigen van de hoer en de moeder
 • Hoe houd je seksualiteit zuiver
 • Houden van jezelf, lekker jezelf zijn
 • De creatie-driehoek van de Godin

Na de opleiding Gediplomeerd Divine Coach heb je de Godin in jezelf gevonden

En kun je je allergrootste krachten en gaves laten zien. Je bent een sensueel wezen, die weet wat ze waard is. Je weet hoe je die enorme krachten zuiver gebruikt, zodat je creëert wat je wilt. En daarvan geniet, zonder schuldgevoel. Je ervaart hoe het is om ten diepste in je baarmoeder aanwezig te zijn. En je legt de verbinding tussen twee werelden. Je bouwt bruggen binnen je gezin, je relaties en zelfs tussen dimensies. Dit is waar ware vrouwenkracht over gaat. Het verbinden en voeden van het vrouwelijke met het mannelijke. En je begint bij jezelf.

De data in 2019 zijn:
13 December

De data in 2020 zijn:
17 Januari, 14 Februari, 13 Maart, 17 April, 15 Mei, 19 Juni, 18 September, 16 Oktober, 13 November en 11 December

Naar de winkel