Samen staan we Sterk

Verdien tot € 70,- per nieuwe Student

‘Samen staan we Sterk’, het Partnerprogramma van de School of Authentic Being. Een programma om elkaar te helpen bij dat wat we het allerliefste doen: Coachen op Zielsniveau en Inner Healing Coaches opleiden.

Verdienen door elkaar te helpen

We willen hetzelfde: een veilige wereld waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Steeds kunnen terugkeren naar je Midden, ook als het leven je uitdaagt. We hebben je hierin opgeleid en in je praktijk begeleid je je klanten naar hun zielskwaliteiten. Jij wilt graag een bloeiende praktijk en wij leiden het liefst zoveel mogelijk Coaches op. Zie jij het zitten om elkaar hierin te ondersteunen?  Dat doen we natuurlijk al, maar nu officieel, als Partners.

Dan hebben we iets heel gaafs voor jou. Als je meedoet krijg je van ons een persoonlijke kortingscode. Bij elke aanmelding voor de Inner Healing Touch dag ontvangt de student € 50,- korting én ontvang jij een tegoed van € 50,-. De kortingscode is altijd geldig en het staat je vrij om die te verspreiden via je website, YouTube filmpjes of Facebook. Maar het wordt nog leuker.

Hoe werkt ons Partnerprogramma?

Bij de volgende student die zich aanmeldt met jouw persoonlijke kortingscode ontvang je een tegoed van € 60,-. Bij de derde en de daaropvolgende aanmelding een tegoed van € 70,- Twee keer per jaar wordt je opgespaarde tegoed op je bankrekening gestort.

Hoe kunnen we elkaar het beste ondersteunen? Een link op je website die naar de homepagina van de school verwijst zorgt ervoor dat de school beter wordt gevonden. Je kunt de events of Inner Healing Touch dag die we geven delen op social media: een mooie gelegenheid om jezelf en je kortingscode zichtbaar te maken.

Wil jij samenwerken met Judith en de School?

Investeren in elkaar, dat is de gedachte achter ons Partnerprogramma. Zodat wij een bloeiende opleiding kunnen aanbieden en jij een bloeiende praktijk kunt opbouwen. Gebruik het geld dat je verdient bijvoorbeeld voor een investering in je zichtbaarheid, of kleed je praktijk verder aan. Gewoon een dagje naar de sauna voor inspiratie kan natuurlijk ook!

Ja, ik meld me direct aan!

    Heb je nog vragen over het Partnerprogramma? Vul dan even het contactformulier in.
    Bel je liever? Judith is te bereiken op 06 4128 6890. Appen of een Facebook message kan natuurlijk ook.