Over de School

Judith Bruin & Irene Vink

De School of Authentic Being is geboren uit een lange ontdekkingsreis van een gedeelde passie: het vinden van een eenvoudige manier om te allen tijden helemaal jezelf te zijn. Een manier die eenvoudig en door iedereen te leren is, omdat je vanuit authenticiteit op een magische manier kunt leven en coachen.

“Wij zijn ervan overtuigd dat genezing, zowel mentaal als fysiek, alleen kan voortkomen uit optimale ontspanning. Ontspanning op zielsniveau. De methode die wij hebben ontwikkeld, zorgt voor die diepe ontspanning. Waardoor intuïtief leven en coachen makkelijk en sneller gaat.”

Holistisch

De Being Authentic Methode is een holistische methode, ontwikkeld na een ontdekkingsreis via verschillende bestaande behandeltechnieken en methodieken. Waaronder Energetisch werken, Access Bars en Shiatsu. Met als basis de aanraking. Want alleen zachte, respectvolle aanraking zorgt voor die diepe ontspanning. Het brengt je naar jouw originele blauwdruk, jouw authenticiteit. Daar begint de weg naar genezing, de weg naar de waarheid.

Judith: “Als Natuurgeneeskundig Therapeut gaf ik jarenlang shiatsu behandelingen, gecombineerd met kruiden en voedingsadvies. Maar ik miste het mentale en spirituele aspect van de mens. Me éénmaal daar in verdiept miste ik de eenvoudige en doeltreffende werking van aanraking. En wat blijkt? Als je aanraking combineert met coaching dan gebeurt er iets magisch: je wordt helemaal jezelf. Zo is Being Authentic geboren.”

Coachingsmethode

Being Authentic is niet alleen een behandelmethode, het is een coachingsmethode. Voor zowel de coach als de cliënt. Het is de basis van authentiek, ontspannen coachen en gecoacht worden. Want pas als je zelf ontspannen coacht, vanuit jezelf, vanuit jouw authenticiteit, kun je jouw cliënt écht verder helpen.

Irene: “De resultaten van onze methode bleken in onze eigen praktijken overweldigend. We realiseerden ons dat de wereld meer Authentieke coaches nodig heeft. Zo is de School of Authentic Being ontstaan. Om onze passie door te geven.

Ben je bereid om tijd, energie en geld in jezelf te investeren, dan leren we je alles wat je nodig hebt om Authentiek te worden en Authentiek te coachen.”

Wil je meer weten over onze methode neem dan even contact op. Of meld je aan voor het gratis webinar.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Judith van Lierop over de School of Authentic Being:

“Dankzij de opleiding Being Authentic kan ik beter mijn rust vinden als creatief ondernemer. Met een hoofd dat constant ‘aan’ staat, is het heerlijk om de tools toe te passen die ik hier geleerd heb. Ik merk dat ik nu makkelijker keuzes maak en gericht op mijn doelen af ga. Ik ben blij en alles wat ik doe heeft ‘zin’. Nog steeds met vallen en opstaan, maar dankzij deze opleiding heb ik iets in handen waar ik erg veel baat bij heb!”

Lees alle reviews op Facebook

De vijf O’s

De opleidingen van de School of Authentic Being richten zich niet alleen op de methodiek, maar ook op persoonlijke ontwikkeling en op ondernemerschap. Je leert niet alleen een authentieke coach te zijn, maar ook hoe je een bloeiende praktijk opbouwt. De basiseigenschappen hiervoor zijn samengevat in de 5 O’s:

Ontspan – Open – Ontvang – Onderscheid – Onderneem

Vanuit Ontspanning kun je jezelf Openen en Ontvangen. Je kunt Onderscheiden wat jou verder brengt en wat niet. Waarna je kunt Ondernemen wat jij werkelijk wilt. Je leeft en werkt vanuit afstemming.

School of Authentic Being

De School of Authentic Being biedt diverse coachingsopleidingen die zijn opgebouwd uit modules rond coachingstechnieken, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Maar daarnaast biedt het tevens een platform voor gediplomeerde coaches met ondersteuning en intervisie en diverse verdiepingsmodules. Zodat we gezamenlijk de wereld authentieker kunnen maken.

Alles begint met de Training Being Authentic

  • Na deze training ben je in staat om op een holistische manier het hele lichaam van top tot teen te behandelen, zowel de voor- als achterkant.
  • Je ontvangt twee behandelingen en je geeft twee behandelingen, zodat je na deze intensieve dag toch vol energie naar huis gaat.
  • Je ontvangt een uitgebreide manual met foto’s van alle 19 handgrepen, zodat je alles na kunt kijken. En een Being Authentic Certificaat waarmee je aantoont dat je Being Authentic op een verantwoorde wijze binnen je praktijk gebruikt.
  • Je kunt je eigen ontspanningspraktijk beginnen, omdat je nu de ander zeer diep kunt laten ontspannen. Ontspanning heelt en echt iedereen heeft die diepe ontspanning nodig.
  • Met het certificaat van de eendaagse ben je klaar om aan onze coachingsopleidingen te beginnen.

Je krijgt na de Training Being Authentic een volledige manual mee, met daarin kleurenfoto’s van de handgrepen en achtergrondinformatie over de methode, zodat je er na deze dag meteen mee aan de slag kunt gaan binnen je praktijk of gezin. Lees alles over de Training Being Authentic

Kortom: Je leert geweldige vaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Echt een investering in jezelf!

Behanhandeling tijdens de trainingsdag

De Training Being Authentic kost € 330,- excl btw en €399,- incl btw.

Na de Training Being Authentic kun je je aanmelden voor de opleidingen: Being Authentic Coach® en Divine Coach®, waarin je persoonlijke ontwikkkeling voorop staat en je in een jaar, stap voor stap, leert hoe je een eigen praktijk opbouwt.

Heb je interesse, maar ook nog vragen? Bel/app dan met Judith (06 4128 6890) voor meer informatie in een persoonlijk gesprek.