OPEN DAG 🎉 5 SEPTEMBER

Word de Coach die Raakt
met een Eigen Praktijk

Behandeling tijdens de open dag
Dit is echt iets voor mij, ik ben erbij!

Je luistert geduldig naar je vriendin, die problemen heeft met drank gebruik van haar puberzoon. Je troost je nichtje, die ruzie met haar vijf jaar oudere vriend heeft. En je zorgt voor je overbuurvrouw, die extra aandacht nodig heeft na een hersenbloeding. Ze zijn blij en dankbaar dat je er voor ze bent. En als je de hond uitlaat droom je even weg: je wilt maar wat graag mensen helpen, in je eigen praktijk.

Maar je twijfelt. Misschien is het een meisjesdroom, lekker met mensen werken, en lukt het je nooit om klanten te krijgen. Of als de klanten eenmaal komen, kun je ze niet helpen. Misschien zijn je klanten slimmer dan jij. Misschien zitten ze helemaal niet op jou te wachten. Omdat ze problemen hebben die je nog nooit hebt meegemaakt. Daarnaast heb je twee kinderen op de lagere school. Bovendien vraag je je af:

Wat moet je nou echt kunnen om een goede coach te zijn?
Dat is duidelijk: een goede coach kan goed luisteren. Ze is eerlijk en oprecht en ze werkt vanuit liefde. Ze is geduldig en ze zorgt voor inzicht.
Bovendien zorgt een goede coach voor een transformatie. Hoe je dat doet kun je leren. Gewoon op een opleiding. Bij ons, bijvoorbeeld.

Wil je weten of coaching iets voor je is?
Kom dan naar onze open dag: op zaterdag 5 september van 14.00 tot 17.00 uur in Spaarnwoude. De praktische info staat onderaan deze pagina.

Rianne heeft het gedaan
Rianne is 52 jaar. Ze is net gescheiden en ze is verdrietig. 26 jaar geleden is ze niet getrouwd om te scheiden. En toch is het gebeurd. Het voelt alsof ze heeft gefaald en het verstikt haar. Ook haar werk als intern begeleider op de basisschool belemmert haar. Ze wil op een andere manier met mensen werken.

Ze komt bij ons voor hulp. Wij zien in haar de potentie om coach te worden en bieden haar een plaats in de Jaartraining aan. Ze twijfelt en slaat ons aanbod af. Ze gaat eerst de methode Being Authentic leren. Na afloop daarvan schrijft ze zich tóch in voor de opleiding. Niet om coach te worden bedrukt ze, want dat kan ze niet. Maar voor haar persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens de jaartraining oefent ze op haar dochter. En op de buurvrouw. En op een vriendin. En de vriendin daarvan. Op een gegeven moment stuurt ze trots een appje: ze heeft geld gevraagd voor een behandeling!

Twee weken later zien we een foto voorbij komen op Facebook. ‘Ik heb het gedaan’ staat er in hoofdletters onder geschreven. ‘Ik word officieel coach. Morgen heb ik een afspraak bij de KvK.
Zij heeft zich niet laten weerhouden door haar praktische twijfels en haar talenten zijn tot bloei gekomen.

Het is logisch dat je nu nog onzeker bent over je capaciteiten. Daarom hebben wij onze opleidingen zo opgezet dat je vanaf dag één begint met het opbouwen van je praktijk. Zodat je ervaring krijgt met echte mensen en echte problemen.

Elke vraag en elk probleem dat je tegenkomt kun je met ons bespreken. Een jaar lang word je deskundig begeleid. Of langer. Net zo lang als jij nodig hebt. Zodat wij en jij zeker weten dat je klanten tevreden zijn.

Tijdens de open dag van de School of Authentic Being kun je al je vragen stellen en krijg je uitgebreide informatie over de verschillende opleidingen en trainingen die wij aanbieden. Zo kun je ontdekken of je ook echt coach wilt worden en wat daar voor nodig is.

Wij, Judith Bruin en Irene Vink, staan de hele dag tot je beschikking. We geven je persoonlijk advies en we verzorgen een lezing over bewustzijn en het belang van persoonlijke groei. Bovendien leggen we je uit hoe je eigen praktijk start. We laten je voelen wat we bedoelen tijdens een diepgaande ontspanningsmeditatie: zodat je voelt wat we met in je Midden blijven bedoelen.

Bovendien zijn er oud-studenten met een eigen praktijk waar je een afspraak mee kunt maken, zodat je tijdens de open dag verzekerd bent van een gratis behandeling van 20 minuten.

En je kunt echt alles aan ze vragen: ‘Hoeveel tijd heb jij aan de opleiding besteed? Wat maakt deze opleiding nu zo uniek? Wat betekent authentiek voor jou? Hoe loopt je praktijk? Waar heb je het meest aan gehad? Heb je iets geleerd wat je niet verwacht had? Zou je het een ander aanraden?’ Enzovoorts.

Zaterdag 5 september 14.00 – 17.00 uur

Kun je die dag niet? Schrijf je dan in voor ons gratis webinar en maak lekker vanuit huis kennis met de school en de opleidingen!

Ik droom van mijn eigen praktijk en meld me aan
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Gratis behandeling van 20 minuten

Al deze Being Authentic Coaches® hebben één of twee van onze opleidingen gevolgd, of studeren nog. Ze hebben zich daarbij gespecialiseerd in een onderwerp dat hen na aan het hart ligt. Wil je meer informatie over hun praktijk of manier van werken? Spreek ze dan gerust aan tijdens de open dag, ze zijn allemaal aanwezig. En wil je zeker zijn van de gratis behandeling van 20 minuten? Neem dan alvast even contact op met de coach van jouw voorkeur.

Coach Frency Liefting

Frency Liefting

Coach Loet de Steenhuijsen Piters

Loet de Steenhuijsen Piters

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ellie Knol over de School of Authentic Being:

“Via via kwam ik in contact met Irene en Judith van de School of Authentic Being.
Mijn leven heeft voor een groot deel in het teken gestaan van bewustwording. Op de één of andere manier was ik altijd op zoek naar een zo zinvol en liefdevol mogelijke invulling van mijn leven. Gevoelsmatig wist ik dat dit mijn weg was en dat ik na de open dag de hele opleiding wilde gaan doen. Met Irene en Judith had ik gelijk een klik en ik kon meteen instromen in de opleiding per september 2019. Met de techniek van Being Authentic kom je redelijk snel tot diepgang. Soms confronterend, maar wetende dat alles wat je niet meer dient, achter je gelaten kan worden. Ik zou deze opleiding een ieder aanbevelen die er aan toe is om in de spiegel te durven kijken en die vrij en ontspannen in het leven wil staan, om daarmee anderen te kunnen helpen.”

Maak kennis met de School op de Open Dag

Kun je niet naar de open dag komen?
Meld je dan aan voor ons gratis webinar! Daar ontdek je:

 1. Hoe jij een coach wordt die raakt, met een bloeiende praktijk
 2. Welke randvoorwaarden daarvoor nodig zijn
 3. Wat een goede, authentieke coach moet kunnen
 4. Hoe jij geld verdient met je roeping
 5. Hoe je ontspannen onderneemt
 6. Waarom ontspanning bovenaan je to- do lijstje zou moeten staan
 7. Hoe wij jou daarbij verder zouden kunnen helpen
 8. En nog veel meer!
Aanmelden voor het webinar

Onze Open Dag is op zaterdag 5 september van 14.00 tot 17.00 uur en inclusief:

 • Onbeperkt koffie, thee, sap en water
 • Lekkere versnaperingen
 • Gratis parkeren voor de deur
 • 14 uur: Klankschalenconcert
 • 15 uur: Lezing ‘Wat is Wijsheid?’
 • 16 uur: Uitleg ‘Hoe start ik een praktijk?’
 • 14-17 uur: Ontspanningsbehandeling
 • En, niet te vergeten, een superleuke dag met andere geïnteresseerden!

Authentieke Groet, Judith en Irene

Klik hier om je aan te melden
Om privacyredenen hebben we je toestemming nodig om dit element te laden. Bekijk voor meer details onze Privacyverklaring.
Ik ga akkoord

Locatie: Fletcher Hotel Spaarnwoude, Oostbroekerweg 17, 1981 LR Velsen-Zuid