Er is een grote kans dat je ooit getriggerd bent geweest door wat we je vertellen. Dat je je geraakt of aangesproken voelde door onze boodschap. De kans is groot dat je dat voelde, omdat je diep van binnen weet dat er meer voor je is weggelegd. Meer dan wat er nu gebeurt in je praktijk. Meer dan wat er in jezelf gebeurt. Meer dan wat je nu voelt als je naar de wereld om je heen kijkt.

Je wilt misschien meer mensen helpen. Duurzame transformaties bewerkstelligen, meer impact hebben. Je visie verbreden en dit doortrekken in je praktijk. Gaan staan voor je missie omdat je je doodergert aan hoe het zou horen, aan wat je geleerd hebt, terwijl je voelt dat er iets ontbreekt. Maar je weet niet hoe je verder kan komen. Zo verging het ook marjolein.

Marjolein neemt deel aan de jaartraining. Ze heeft een praktijk maar… verveelt zich. Ze heeft coachings-vaardigheden geleerd en die werken, haar klanten boeken resultaat maar tot op een bepaalde hoogte.
Doet ze iets fout? Nee, zeker niet. Ze is aan de slag gegaan met wat ze wist en heeft ervaring opgedaan. Ze heeft de mensen geholpen die gebaat zijn bij wat zij weet. Ze heeft niet gewacht met het starten van haar praktijk totdat ze perfect was, gelukkig niet. Ze heeft briljant gehandeld en gedeeld wat ze weet.

Dit laat ons meteen tot de kern komen. Het gaat hier om weten. Ze heeft vaardigheden geleerd via haar hoofd. Haar coaching verloopt via haar en het hoofd van de klant. Dit werkt, ze reikt haar klanten een andere manier van denken aan en tools om met lastige situaties te dealen en de klant voelt zich daar beter door. 

Haar klanten blijken in de kern gelijksoortige klachten te hebben. Daar had ze uiteraard gelijksoortige antwoorden op. Ze ging zich vervelen. Natuurlijk niet door haar klanten, die spiegelen haar alleen. Ze voelde dat ze iets miste in zichzelf, dat er meer mogelijk moest zijn, dat ze de diepte in wou. Niet alleen met haar klanten maar vooral met zichzelf.

Gedachten kracht vraagt energie. Je moet er dan steeds aan blijven denken terwijl je waarschijnlijk ook wel eens gewoon doet. En dan is het er weer…. het gevoel waar je vanaf wou en wat je onder controle had met je denken.

Hoe zou het zijn als je dat gevoel waar je vanaf wilt op laat lossen? Zodat het er niet meer is en je niet meer over hoeft te denken. Hoe fijn zou dat zijn? Weg naar gevoel….tijd en energie over voor de dingen die je leuk vindt.

Een utopie? Nee zeker niet, je moet alleen terug naar het voelen om gevoel op te laten lossen. Dat is een simpele natuurwet.

Tegenwoordig is er veel verf op waterbasis maar ken je de ‘oude’ verf nog, op oliebasis? Was je klaar met schilderen zaten je handen onder de verf, die er niet meer af ging. Ja, met een agressief schoonmaakmiddel. Niet echt lekker voor je huid. Maar het is veel simpeler… olie lost olie op. De opgedroogde verf aan je handen lost op door een simpele olijf- of zonnebloemolie. Handen insmeren met olie, 10 minuten wachten, verf lost op en afspoelen met warm water en zeep. Nog goed voor je handen ook. Geen grap, probeer maar eens uit.

En zo is het ook met je gevoelens. Die lossen op zodra je bereidt bent om te voelen. Is het zo makkelijk? Ja. Met behulp van aanraking geraak je snel in je lichaam, daar waar je gevoel zich bevindt. Je komt in contact met je gevoelsbewustzijn en er gaat een hele wereld voor je open. In plaats van je hoofd ga je je intuïtie gebruiken en blijken er voor zowel jezelf als je klant oneindig veel mogelijkheden te zijn. Je verveelt je geen moment meer. Gevoelens die je niet meer dienen of die niet van jouw zijn lossen op zodra je daar bewustzijn op krijgt. Dit bewustzijn verkrijg je door te voelen in je lichaam, het gevoelsbewustzijn. Je raakt de kern en je zorgt voor diepgaande blijvende transformaties bij je klanten. Als coach is dat toch precies wat je wilt!

Marjolein ontwikkelt zichzelf en alles wat ze leert geeft ze gelijk weer door in haar praktijk. Haar klantenkring breidt zich uit en er komen klanten naar haar toe die ook toe zijn aan verdieping, Ze krijgt meer energie van deze klanten en haar leven wordt leuker. Een leuk leven is immers heel veel leuke dagen achter elkaar.

Wij denken dat jij dit ook wilt, anders had je nooit tot hier doorgelezen. Volg daarom de jaartraining ‘Word de Coach die Raakt!’. Wil je eerst met ons kennismaken? Kom dan naar het event “Leven vanuit je Originele Blauwdruk’. Wil je gelijk leren hoe je je gevoelsbewustzijn vergroot? Kom dan naar de workshop “Being Authentic’. Je leest er alles over op www.schoolofauthenticbeing.com. Tot snel!