Maak Ontspannen Kennis

Dit kunnen wij jou zomaar gratis aanbieden

Je bent op zoek naar de juiste Coachopleiding, maar jeetje, wat is het aanbod groot. En ik weet niet hoe jij dat hebt, maar wij krijgen dan last van keuzestress. Stop met zoeken, Stop met nog meer informatie opzuigen, maar ontspan. Want alleen als je ontspannen bent kun je de juiste keuzes maken.

Wil bij jezelf kunnen blijven, ook als je dochter van 14 maanden haar bord spaghetti van tafel stoot? Luister dan de MP3 over de Innerlijke Glimlach. Krijg je het benauwd bij de aanblik van je agenda en kun je niet meer genieten van een wijntje voor het haarvuur? Lees dan eerst ons e-book ‘Ontspannen Ondernemen’. Dan is en blijft ondernemen leuk.

Hoef je vandaag nog niet te kiezen? Lees dan onze gratis tips. Ze gaan altijd over ontspannen, helemaal jezelf zijn en ondernemen. En natuurlijk verwachten we je snel bij ons gratis webinar te zien, over hoe je een coach wordt die raakt met een bloeiende praktijk.

Gratis Webinar over Coach worden

Gratis Webinar

Over hoe je een coach wordt die raakt, met een bloeiende praktijk. Vanuit je luie stoel.

Ja, hier wil ik aan meedoen
Gratis e-book ontvangen

Gratis E-book

Wil jij ook Onspannen leren Ondernemen? Lees hoe wij dat doen.

Ja, dit wil ik ontvangen
Gratis MP3 ontvangen

De Innerlijke Glimlach

Overwin spanning en weerstand, luister deze gratis meditatie.

Ja, ik wil dit beluisteren
Gratis Nieuwsbrief

Gratis Inspiratie

Gratis inspiratie, tips en nog veel meer in je mailbox. Afmelden kan met 1 klik!

Ja, ik wil jullie tips ontvangen
Programma Ontspannen Leven

Ontspannen Leven

Online Programma

We zijn allemaal op zoek naar ontspanning, geluk en gemak in ons leven. En wij gaan je daarbij helpen. Als je deze online training zorgvuldig doorloopt, ben je in staat om Ontspannen te Leven. Je hebt je ontdaan van beperkende overtuigingen en je hebt geleerd hoe je ontspannen leeft en werkt.

Ja, ik wil meer weten!