Event ~ 8 Aug.
‘Leer Authentiek Leven en Coachen’

Nu tijdelijk € 25,-

Je wilt het vrouw-zijn vieren in het leven, maar hoe doe je dat binnen een mannenmaatschappij? Hoe kun je afdalen naar je onderbuik om te leven vanuit je vrouwelijke essentie als je op school geleerd hebt dat alleen je hoofd belangrijk is? Je wilt wel leven vanuit afstemming, blind vertrouwen op je intuïtie en de magie van het vrouw zijn ervaren, en de wereld heeft dringend Authentieke vrouwen nodig. Maar hoe begin je?

Alleen een Authentieke vrouw kan de betoverende kracht van het vrouw zijn omzetten in handelend vermogen. Zij weet hoe ze haar diepe verlangens vorm geeft in de wereld. Zo krijgt het leven en dat van haar dierbaren rijkere schakeringen.

Het leven vraagt om intuïtieve acties, maar dat kun je alleen als je contact hebt met je hele lichaam, en je hoofd met je baarmoeder verbonden wordt.

Hoe verbind je hoofd en baarmoeder met elkaar? Door diepe ontspanning. En hoe kun je ook ontspannen als je een tweeling van anderhalf hebt en geen nacht doorslaapt? Als je dementerende moeder de weg kwijtraakt, of als er een reorganisatie op je werk aankomt?

Door aanraking. Betamelijke aanraking is je eerste levensbehoefte en herstelt de verbinding met jezelf.

Kan ik ook de verbinding met mijn baarmoeder herstellen?

Jazeker, tijdens het event leren we je hoe je vanuit diepe ontspanning in contact komt met je vrouwelijke organen. Je leert hiervoor 4 van de 19 touches van de unieke methode Being Authentic: een zachte en betamelijke manier van aanraking die je laat ontspannen tot op zielsniveau en die de basis vormt van al onze Programma’s. We hebben de methode Being Authentic na jarenlange praktijkervaring zelf ontwikkeld, omdat we ontdekten dat aanraking onmisbaar is bij het herstellen van de verbinding met je baarmoeder en eierstokken.

Kom voelen wat we bedoelen en laat je dragen door je vrouwelijke essentie.

Eénmaal geleerd hoe je zelf je vrouw-zijn omarmd, wil je mogelijk andere vrouwen hierbij begeleiden en een Divine Coach worden. Want onze wereld heeft vrouwenenergie en wijsheid nodig. Daarom leren we je eerst hoe je zelf vanuit afstemming en daadkracht leeft, en kun je daarna leren hoe je andere vrouwen in contact brengt met de poort van creatie.

Kom voelen wat we bedoelen

Bovendien leer je de vijf belangrijkste tools die je nodig hebt om ontspannen en intuïtief te leven. En of dat nu binnen je gezin, werk, praktijk of bij het hoeden van een vrouwencirkel is, de principes zijn hetzelfde.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Nelleke Bontje over haar deelname aan een Event:

“Deze meiden helpen echt tot bij je/de kern te komen. Ze zetten een fijne, veilige sfeer neer waarbij je je kwetsbaar en daarmee ook krachtig durft op te stellen. De Eendaagse was voor mij confronterend, verhelderend, leerzaam en smaakt naar meer!” Meer reviews..

Investeer net als Nelleke in jezelf

Het Event is op zaterdag 8 augustus van 13:00 tot 17:00 uur:

  • Je leert 4 van de 19 touches
  • Je kunt daarmee jezelf, je kinderen of klanten dieper laten ontspannen
  • Je weet welke vijf tools je nodig hebt om ontspannen te kunnen ondernemen en coachen
  • Je investering is €25,-. Dat is inclusief thee, fruit, koek en chocolade
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Na het event kun je beter bij jezelf blijven
  • En weet je of je geschikt bent om één van onze Programma’s te volgen

Er is maximaal plek voor 8 deelnemers. Meld je snel aan en voorkom dat je op de wachtlijst komt.

Klik hier om je aan te melden
Om privacyredenen hebben we je toestemming nodig om dit element te laden. Bekijk voor meer details onze Privacyverklaring.
Ik ga akkoord

Locatie: Belkmerweg 21, 1754 GB Burgervlotbrug

Het zijn bijzondere tijden. Heb je vragen over hoe wij dit event voor jou veilig en gezond maken? Neem dan even contact op!