Event ~ 5 Sept.
‘Leer Authentiek Leven en Coachen’

Zomers prijsje van € 25,-
Leer Authentiek Leven en Coachen

Je wilt te allen tijden jezelf kunnen en durven zijn, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe blijf je jezelf als je zoon gepest wordt? Of als je deadline gisteren was? Door gevoelens van verdriet en stress te negeren of te onderdrukken? Dat heb je vast al geprobeerd. Soms lukt het en kun je even verder op de automatische piloot.

Maar het is wachten op de bekende druppel die de emmer doet overlopen en wie zijn er dan de pineut? Juist, degene waar je het meest van houdt.

Het leven is altijd in beweging en vraagt om afgestemde acties. Maar dat kun je alleen als je contact hebt met je lichaam, zodat je hoofd en je lichaam met elkaar verbonden zijn. En je kunt voelen wat je behoeftes zijn en hoe je die vervult. Dan ben je jezelf en ga je vol zelfvertrouwen het gesprek met zijn mentor of je supervisor aan. De wereld hunkert naar zulke Authentieke vrouwen en coaches.

Hoe ga je uit je hoofd en in je lichaam? Door aanraking. Aanraking is een eerste levensbehoefte waar we steeds meer van vervreemd zijn geraakt. Aanraking raakt je en laat je ontspannen. Het laat je voelen waar jij eindigt en waar de ander begint. Het zorgt ervoor dat je in contact komt met je lichaam en je intuïtie, zodat je voelt wie je bent en Authentiek leeft.

Kan ik dat ook leren?

Jazeker, tijdens het event leren we je 4 van de 19 touches van de unieke Being Authentic Methode: een zachte en betamelijke manier van aanraking die je laat ontspannen tot op zielsniveau en die de basis vormt van al onze programma’s. Being Authentic heeft een diepgaande transformerende werking, waardoor je gereset wordt naar je originele blauwdruk. We hebben deze methode na jarenlange praktijkervaring zelf ontwikkeld, omdat we ontdekten dat aanraking het intuïtieve coachingsproces versnelt en vereenvoudigt.

Je wordt gereset naar je originele blauwdruk, zodat je onder alle omstandigheden jezelf kunt zijn.

Of je nu coach wilt worden of eerst je eigen issues aan wilt gaan, wij zijn er voor je. Elk authentiek mens maakt in zijn leven de keuze om verantwoording te nemen voor zijn behoeften. Onze wereld heeft kracht en wijsheid nodig. Daarom leren we je eerst hoe je zelf authentiek leeft, zodat je het daarna aan anderen kunt doorgeven.

Kom voelen wat we bedoelen

Bovendien leer je de vijf belangrijkste tools die je nodig hebt om authentiek te leven en te ondernemen. En of dat nu in je gezin, werk, praktijk of bij het plannen van je vakantie is, de basisprincipes zijn steeds hetzelfde.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Nelleke Bontje over haar deelname aan een Event:

“Deze meiden helpen echt tot bij je/de kern te komen. Ze zetten een fijne, veilige sfeer neer waarbij je je kwetsbaar en daarmee ook krachtig durft op te stellen. De Eendaagse was voor mij confronterend, verhelderend, leerzaam en smaakt naar meer!” Meer reviews..

Investeer net als Nelleke in jezelf

Het Event is op zaterdag 8 augustus van 13:00 tot 17:00 uur:

  • Je leert 4 van de 19 touches
  • Je kunt daarmee jezelf, je kinderen of klanten dieper laten ontspannen
  • Je weet welke vijf tools je nodig hebt om ontspannen te kunnen ondernemen en coachen
  • Je investering is €25,-. Dat is inclusief thee, fruit, koek en chocolade
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Na het event kun je beter bij jezelf blijven
  • En weet je of je één van onze opleidingen of trainingen wilt volgen

Er is maximaal plek voor 8 deelnemers. Meld je snel aan en voorkom dat je op de wachtlijst komt.

Klik hier om je aan te melden
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Locatie: Belkmerweg 21, 1754 GB Burgervlotbrug

Het zijn bijzondere tijden. Heb je vragen over hoe wij dit event voor jou veilig en gezond maken? Neem dan even contact op!