Terug naar de homepage

Ontdek in één dag hoe je dicht bij jezelf blijft – zonder moeilijke theorieën

Leer een Unieke Methode waardoor jij
Helemaal Jezelf durft te zijn

en hoe je een Being Authentic Praktijk opstart

Leer onze unieke methode

Hoe zou het voor je zijn als je in staat bent om altijd jezelf te blijven, ook als je moeder je voor de achtste keer belt, terwijl ze weet dat je aan het werk bent?

Je geen bezwaar voelt als je besluit om dit jaar niet met de overburen op vakantie te gaan? Je de verbinding met jezelf blijft voelen als je te maken krijgt met rouw of verlies? Of je sterk genoeg voelt om je baan vaarwel te zeggen en eindelijk je eigen praktijk te beginnen?

Met de Being Authentic methode is jezelf verliezen of jezelf kleiner houden dan wie je bent verleden tijd. Door Being Authentic ontspan je en je ontdoet je van beperkende overtuigingen. Je blijft jezelf trouw.

Ontspannen jezelf zijn is geen trucje dat je kunt leren, dat moet je voelen. En dat voel je als je ontspant tot op zielsniveau, zodat je in contact komt met je gevoelens en jouw onderliggende overtuigingen en behoeften.

Scroll naar beneden om te ontdekken hoe je dat doet  👇🏻

Wil het je maar niet lukken om jezelf te blijven?

Dan ben je niet de enige. Want veel mensen als jij, die graag voor anderen zorgen, hebben last van hetzelfde.

Situaties als dit. Je weegt spinazie af bij de Jumbo en je zoon van drie ligt krijsend op de vloer. Je belooft Bert&Ernie-biscuit te kopen, in de hoop dat hij ophoudt en negeert gelaten de ogen die in je rug prikken.

Of je klant voelt weerstand en hij wil met zijn traject wil stoppen, net voor zijn transformatie. Hij is niet echt geholpen is en jij krijgt geen top review. Of je baas verwacht dat je 46 uur werkt, terwijl je voor 24 uur betaald krijgt. Je krijgt wel de verantwoording in je schoenen geschoven, maar niet de waardering.

* Je voelt je moe en leeg en je denkt ’s avonds alleen nog maar aan slapen
* Je slaapt slecht, omdat je maalt over je dementerende moeder
* Je wordt wakker met een hoofd vol watten en je bent blij als je kinderen op school zitten
* Je bent het hele schooljaar luizenmoeder omdat je geen ‘Nee’ durfde te zeggen. Daar gaat je vrije ochtend
* Je vergeet dat het juffendag is en jouw kind heeft als enige geen bloem mee. Wat zullen al die andere moeders van je denken
* Je negeert dat je tegen een burn-out aanzit en accepteert een stijve nek en hoofdpijn
* Je hebt alleen tijd voor jezelf op de wc. Als je geluk hebt
* Je kijkt in de spiegel en je vraagt je af waar die energieke vrouw is gebleven
* Je voelt je futloos en je schreeuwt uit wanhoop tegen je kind en je voelt je een slechte moeder

👏 Applaus 👏

Dat je ondanks dit er toch in slaagt om iedere dag weer op te staan en al je verplichtingen te vervullen is een applaus waard. Je zorgt voor het ontbijt, je kinderen gaan schoon naar school en je baas is tevreden over je. En het lukt je om met een vriendin bij de Mexicaan te eten.

Veel vrouwen lijden in stilte

Het vervelende is alleen

* Dat je lichaam strak staat van de spanning
* Je man wel erg enthousiast is over zijn secretaresse
* Je kinderen op marktplaats speuren naar een ‘leuke’ moeder

Veel vrouwen lijden in stilte

Want eigenlijk hebben ze alles, maar toch voelen ze zich constant moe en zitten niet lekker in hun vel. Futloos en nergens meer zin in. Door al het zorgen voor anderen, zijn ze zichzelf onderweg verloren. En dat doet pijn.

Het is 5 voor twaalf en je moet in actie komen

Je veel te lange to-do list weggooien en opnieuw keuzes maken. Keuzes die goed zijn voor jou.

Dat kan alleen als je ontspannen bent 

Want enkel een beslissing die genomen is vanuit ontspanning, zorgt voor meer ontspanning.

Ook jij kan dit bereiken

En het is echt geen hogere wiskunde. Er is een eenvoudige manier die jou zonder inspanning laat ontspannen tot op zielsniveau. Zonder wekenlange training of theoretisch kennis.

Met de Being Authentic methode ben je binnen een kwartier dieper ontspannen, dan dat je je herinneren kunt.

Als je ontspannen bent dan maak je andere keuzes

Waardoor je leven 180 graden draait. Stel je eens voor hoe je leven er uit ziet als…

– Je kiest voor een middagzon en zee in plaats van het strijken van je lakens. Hoe heerlijk en relaxed je ’s avonds onder ongestreken lakens slaapt, en hoe uitgerust je wakker wordt

– Als je jezelf zonder schuldgevoel op de eerste plaats zet en kiest voor een opleiding en de vakantie naar Zwitserland skipt, zodat je het leven leeft waarvoor je hier bent

Je leert delegeren en je laat je zoon van 14 de afwas doen, zodat jij geniet van een boswandeling met je liefste vriendin

Ontspannen tot op zielsniveau

Start met de Being Authentic methode en ontdek hoe je

* Beter voor jezelf EN je familie zorgt
* De energie door je lichaam voelt bruisen en zin krijgt om met je tweeling trampoline te springen
* Je energie behoudt, zodat je toch je dochter helpt met haar powerpoint, ook al heb je een gruwelijke hekel aan techniek
* Ervoor kiest om over de Friese meren te zeilen en geniet van een romantische zonsondergang
* Tijd maakt om met je zoon naar het zwembad te gaan. Of naar de ijsbaan en jullie een onvergetelijke middag hebben
* Comfortabel blijft in oncomfortabele situaties en je vol zelfvertrouwen het fuctioneringsgesprek met je baas aangaat
* Bij jezelf blijft en fluitend bij je moeder op bezoek gaat, onderweg luistert naar een podcast van Tony Robbins en lachend haar boodschappen doet
* ’s Avonds energie over hebt, zodat je liefdevol je zoon voorleest en geniet van zijn schaterlach
* Door ontspanning aantrekkelijk wordt, zodat je man je uitnodigt voor een etentje bij kaarslicht

Bovendien heb je als je de Being Authentic Methode ontdekt:

* Een super waardevolle extra tool geleerd die je met een gerust hart toepast in je gezin
* Een grote kans dat je eindelijk je eigen praktijk start, want jij bent zelfverzekerder en iedereen heeft ontspanning nodig
* Het is de enige methode die je energie oplevert bij elke sessie die je geeft

En word je SUCCESVOL ONTSPANNEN JEZELF, zowel privé als zakelijk.

De oplossing is eenvoudig:

Ervaar door de Being Authentic methode hoe je ontspant tot op zielsniveau. En transformeer eenvoudig je beperkende overtuigingen.
Herschrijf het verhaal dat je jezelf vertelt, durf helemaal jezelf te zijn en krijg grip op je leven. Word de beste vriendin van jezelf en ga respect- en liefdevol met jezelf om. Zodat je lekker in je vel zit en maandagochtend om 9 uur al intens geniet van je caffè latte macchiato.

Being Authentic pas je toe op jezelf, je gezin en in je praktijk. Want iedereen heeft ontspanning nodig en wil onder alle omstandigheden zichzelf zijn.

Ik doe mee. Ik wil helemaal mezelf zijn
Word de beste vriendin van jezelf

Dit zeggen de deelnemers die je zijn voorgegaan:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Nelleke Bontje:

“Being Authentic helpt je echt om tot je kern te komen. Je zet een fijne, veilige sfeer neer, waarbij je je kwetsbaar en daarmee ook krachtig durft op te stellen. Het was voor mij confronterend, verhelderend, leerzaam en smaakt naar meer!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Cora Berlo:

“Ik ben zo enthousiast over de Bein Authentic methode! Het voelt als een 5d massage van binnen in je lijf! Alsof mijn vezels verwarmd worden. Ik ben 6 maanden terug aan mijn knie geopereerd en reed voor het eerst pijnloos terug naar huis. Anderhalf uur.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Loet de Steenhuijsen-Piters:

“De methode Being Authentic is effectief, diepgaand en levert mooie resultaten op bij mijn cliënten. Het volgen van de Being Authentic is voor mij levens veranderend. Ik begon met de intentie om het voor mijn persoonlijke ontwikkeling te doen. Inmiddels heb ik een professionele praktijk en geniet ik van het werk dat ik doe.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Maartje Hemstede:

“Geweldige methode om diep te ontspannen! Normaal wil ik altijd alles meemaken op de tafel om niks te missen maar nu was ik compleet van de wereld. Ik wil me graag verder ontwikkelen en wil meer, meer, meer! M’n duim doet vervelend en ik kan niet meer alles met mijn handen. Dat heeft mijn beslissing om me op te geven voor Being Authentic wel versneld.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Esther Vink:

“Het leek mij onmogelijk dat een fysieke behandeling je denken kan beïnvloeden. Dat je door aanraking in contact komt met je hartsverlangen. Maar toen kwam dat webinar voorbij, waar jullie uitlegde dat aanraking je eerste taal is. En toen viel het kwartje. Ik denk, dat ga ik ervaren. Nou ik heb mijn hartsverlangen gevoeld. Er is hier thuis wel het één en ander veranderd. Ik kan nu beter delegeren zullen we maar zeggen.”

Ontspan in de ratrace van het leven

Kom in het oog van de storm en sta rechtop

Leer de 19 touches

Natuurlijk blijf je emoties voelen. Gelukkig wel.

Maar dankzij Being Authentic word je niet meer meegesleurd en op het strand gekwakt. Je blijft bij jezelf. Omdat je door de kracht van aanraking in je lichaam komt.

Aanraking is je eerste taal. Het geeft je bedding, veiligheid en brengt je in je lichaam. Zonder aanraking sterft een baby, ook al wordt hij gevoed. Jij bent allang geen baby meer, maar volwassenen worden eenzaam en depressief, als ze niet aangeraakt worden.

Zonder aanraking voelt het niet veilig genoeg om in je lichaam aanwezig te zijn. Zo verlies je de verbinding met je gevoelens en je behoeften. Verbinding voelen is van levensbelang en om die toch te voelen, stem je je af op je omgeving. Je partner, je kinderen en zelfs je werk.

Je raakt steeds verder van jezelf vervreemd en dát is wat je zo’n pijn doet.

Met Being Authentic raak je jezelf en anderen op een betamelijke en veilige manier aan

Being Authentic bestaat uit 19 touches die je diep laten ontspannen. Je raakt de ander op een betamelijke manier aan; vanuit je Midden. Dat zorgt voor veiligheid en ontspanning.

Je hele lichaam komt tot rust, terwijl je alert blijft.

Je ontdekt wat je tegenhoudt om jezelf te zijn. Om jezelf te laten zien. En je wordt krachtig kwetsbaar.

Being Authentic is vanuit eigen ervaring en kennis ontwikkeld

Being Authentic is ontstaan uit 25 jaar praktijkervaring. We hebben samengevoegd wat we hebben geleerd, ervaren en onderzocht. En we zijn tot de conclusie gekomen dat aanraking een gouden vorm van coaching is. Aanraking zorgt voor veiligheid en ontspanning en maakt dat je tot de kern komt.

Being Authentic is de basis

Het is een ééndaags Programma. De methode is eenvoudig en door iedereen te leren. De uitdaging is bij jezelf blijven. Daarom staat dat centraal tijdens de gehele lesdag. Het in je Midden blijven. Niet uitreiken naar de ander om die te redden, het bekende helperssyndroom, waarbij je jezelf verliest. En niet terugdeinzen als het moeilijk is. Omdat je alleen vanuit je Midden te allen tijde ontspannen jezelf kan blijven.

Leer om in je midden te blijven

19 touches, met elk hun eigen betekenis

Er zijn 19 basis touches. 19 lichte aanrakingen op het lichaam, met hun bijbehorende energie. Elke touche herinnert je lichaam aan een andere energie en brengt iets in beweging. Je lichaam is oneindig intelligent en onthoudt alles.

De leuke, maar ook de niet leuke dingen. Dat geef je een plekje. Je stopt het in een laatje. Je onderdrukt het en daar heb je een goede reden voor. Want je weet op zo’n moment niet hoe je met de emotie om kan gaan.

Maar op een gegeven moment kan het laatje niet meer dicht. En krijg je klachten. Die je niet direct kunt plaatsen, maar je voelt je steeds slechter.

Being Authentic biedt de oplossing voor dat probleem. Het helpt je bij de grote schoonmaak. Je ruimt je laatje op en gooit weg wat je niet meer dient.

Being Authentic is een geheel verzorgd ééndaags Programma  Dit ga je beleven: ontspanningsmeditatie zodat je in je lichaam zakt. Ontdekkingsreis naar je echte Midden. Heerlijke lunch en versnaperingen. De dag is van 10 tot 17 uur en na afloop krijg je een manual mee. Compleet met achtergrondinformatie en kleurenfoto’s. Zodat je niets mist en de Being Authentic trainingsdag met een gerust hart kunt ervaren.

Het is een echte ervaringsdag waarbij je gaat Voelen wat we Bedoelen.

Als je met goed gevolg de Being Authentic hebt afgerond ben je een Being Authentic Practitionar. Je kunt een praktijk starten, of er een extra verdieping in brengen.
‘Een ander helpen betekent niet dat je hun problemen oplost, maar dat je hen de mogelijkheid biedt om zichzelf te zijn.

Being Authentic is een holistische methode

Dus je behandelt altijd het gehele lichaam, en de voor- én achterkant van het lichaam.

Being Authentic werkt op drie niveau’s: 

* De werkelijkheid zoals je die waarneemt met je zintuigen
* Je gedachten en de emoties die daaruit voortvloeien
* Je hartsverlangens met de bijbehorende gevoelens

Praktijk:

Je wisselt met elkaar uit. Dus je geeft twee behandelingen en je ontvangt twee behandelingen. En omdat je leert hoe je vanuit je Midden geeft, valt het verschil tussen geven en ontvangen weg. Een behandeling geven levert je energie op.

Een Being Authentic behandeling geven zorgt ook bij de gever voor ontspanning. Je schoont tijdens de trainingsdag ook jezelf op, zonder dat het ten koste van de ander gaat.

Sterker nog…

Being Authentic is een holistische methode

Hoe beter je voor jezelf zorgt, des te beter je voor degene die op tafel ligt zorgt 

Degene die op tafel ligt voelt onmiddellijk of jij gespannen bent of ontspannen. Dus letten wij erop dat je vanuit Midden handelt, en jezelf de tijd gunt om voor jezelf te zorgen, of dat je een kussentje onder je arm legt. Ook midden in een behandeling. Want degene die op tafel ligt voelt onmiddellijk meer ontspanning als jij ontspannen bent.

Wij vinden zelfzorg erg belangrijk, wat bij ons gelijk op gaat met zelfverantwoording.

Lisa:

“Het is super om te ervaren dat jezelf op de eerste plaats zetten beter voelt voor Christel die op tafel lag. Als ik door een kussentje onder mijn arm meer ontspannen ben, dan voelt Christel dat. Dat is toch gaaf! Ik ga echt beter voor mijzelf zorgen, want dan zorg ik automatisch beter voor anderen”

Je kunt je eigen ontspanningspraktijk beginnen
Yes, dit is wat ik wil leren. Ik ben erbij

Wat kan ik met de Being Authentic methode?

 • Na de training ben je in staat om op een holistische manier het hele lichaam van top tot teen te behandelen, zowel de voor- als achterkant
 • Je hebt gevoeld wat je Midden is en blijft beter en vaker jezelf
 • Je maakt verbinding met je gevoelens en hun onderliggende behoeften, je leert ze verwoorden en je gaat voor je behoeften staan

* Je ontvangt twee behandelingen en je geeft twee behandelingen, zodat je na deze intensieve dag toch vol energie naar huis gaat

 • Je ontvangt een uitgebreide manual, zodat je alles na kunt kijken en de dag echt kunt ervaren
 • En een Being Authentic Certificaat waarmee je aantoont dat je Being Authentic op een verantwoorde wijze binnen je praktijk gebruikt

* Je kunt je eigen ontspanningspraktijk beginnen, omdat je nu de ander zeer diep kunt laten ontspannen. Ontspanning heelt en echt iedereen heeft die diepe ontspanning nodig

* Je krijgt na de Training Being Authentic een volledige manual mee, met daarin kleurenfoto’s van de handgrepen en achtergrondinformatie over de methode. Na de trainingsdag kun je er meteen mee aan de slag. Binnen je praktijk of gezin

Kortom: Je leert een unieke methode, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Jij gunt dit jezelf toch ook!

Een greep uit het aanbod

 • Een uitgebreid manual met achtergrondinformatie en kleurenfoto’s van alle touches, zodat je thuis meteen verder kunt gaan
 • Een unieke methode die je laat ontspannen tot op zielsniveau
 • Die je hoofd tot rust brengt en je hoofd met je hart en lichaam verbindt
 • Die jezelf op de eerste plaats zet, zonder schuldgevoel
 • Die je leert hoe je in je Midden blijft en hoe je jezelf blijft, ook als het moeilijk is
 • Hoe je in het oog van de storm komt en de ander laat razen
 • Je ontdoet je van overtuigingen die je niet meer dienen, zodat je helemaal jezelf wordt
 • Een ontspannen en verzorgde dag
 • Je gaat vol inspiratie naar huis

En ook

 • Je fysieke klachten zoals spanningshoofdpijn, menstruatieklachten en chronische rugpijn verdwijnen of worden minder, zodat je de moeder bent die je wilt zijn
 • Je ontwikkelt een gezond eigenbelang. Je komt meer aan jezelf toe en kiest voor een wandelroute langs het Pietenpad
 • Je stapt uit je klaagverhaal en neemt zelf de regie over je leven, zodat jouw geluk niet langer afhankelijk is van bijvoorbeeld je partner
 • Je emoties komen in balans zodat je meteen een weerwoord hebt, en niet pas als je thuis bent
 • Je creativiteit gaat stromen en je voelt ruimte om te kiezen voor gitaarles, een cursus bloemschikken of een schrijfopleiding
 • Je bent sterk genoeg om eindelijk te gaan solliciteren voor je droombaan op de zorgboerderij
 • Je delegeert het huishouden, je doet even ‘niet’ en laadt lekker op
 • Je gaat meer bewegen en je geeft je op voor een proefles salsa
 • Je gaat gezonder eten en je vindt ‘toevallig’ een lekker recept voor groene smoothies, omdat synchroniciteit toeneemt
 • Je voelt je verbonden met je lichaam en gaat er automatisch goed voor zorgen. Je laat maar liefst 5 keer per dag de hond uit
 • Je laat de fles drank ’s avonds staan en de sigaretten gooi je in de prullenbak. Je conditie herstelt zich en je zwemt de één kilometer binnen 20 minuten

Frency:

“De nacht na de training heb ik heel slecht geslapen. Ik heb al jaren last van ernstige chronische rugpijn. Ik was bezorgd, maar het bleek ontkrampingspijn te zijn. Het ging stromen en dat is het blijven doen. Ik ben gaan uitwisselen en ik ben nu zo goed als pijnvrij. Ik heb zelfs een eigen praktijk.”

En niet te vergeten

 • Er zijn elke maand uitwisselingsdagen. Een hele dag voor jezelf waar je opgeladen thuiskomt
 • Je zet ontspanning op de eerste plaats in je agenda en je leest 3,5 meter boeken die je super graag wou lezen
 • Je buurvrouw denkt dat je op vakantie bent geweest en vraagt of je permanente make-up hebt
 • Je kijkt ernaar uit om zandkoekjes te bakken op het partijtje van je (klein)kind
 • Jezelf zijn maakt je aantrekkelijk wat de relatie met je partner naar het volgende level brengt
 • Je gunt jezelf een weekend weg, inclusief houtgestookte hottub en voorkomt zo een burn-out
 • Je hebt zoveel energie dat je samen met je dochter gaat hardlopen, wat jullie relatie verdiept
 • Je maakt andere keuzes en je laat met een vette grijns je blauwe tong zien als je een smurfenijsje eet
 • Met je vader naar de uroloog is niet langer verplichting, maar een moment van samenzijn
 • Je eigenwaarde stijgt omdat je tijd en energie in jezelf investeert
 • Je krijgt meer vertrouwen in je eigen kunnen en je geeft tijdens de vergadering je ongezouten mening
 • Je durft nee te zeggen tegen een verplichte verjaardag en met een zak M&M’s in de tuin te gaan zitten
 • Je maakt je eigen keuzes en proeft vrijheid. En je komt een uurtje later thuis als je nog niet uitgepraat bent tijdens de high tea

En dan hadden we je dit nog niet verteld

 • Naast jezelf help je ook je kinderen ontspannen, zodat ze doorslapen en jij uitgerust wakker wordt
 • Je hebt de mogelijkheid om meteen een praktijk te beginnen, want iedereen heeft ontspanning nodig, je kansen liggen voor het oprapen
 • Je krijgt een mega voorsprong op je concollega’s, omdat jij wel tot de kern komt
 • Je stopt met leven op wilskracht, en leeft vanuit afstemming en daadkracht, wat je in elk facet van je leven energie oplevert
 • Het geven van behandelingen verbetert ook je eigen gezondheid, zodat je fit en vitaal blijft
 • Een ander echt kunnen helpen vergroot je zelfvertrouwen en zorgt voor positieve reviews en meer klanten
 • Je durft je Authentieke IK te laten zien en kritiek, op- en aanmerkingen glijden langs je heen, zodat je comfortabel blijft in een oncomfortabele situatie
 • Je durft voor jezelf op te komen als bijvoorbeeld je collega onterecht jouw credits krijgt
 • Je ontdekt je hartsverlangen en bent doortastend om die te vervullen
 • Je maakt beslissingen die jou dienen, zodat er tijd en ruimte is voor een cursus kaligrafi. Of Spaans
 • Je neemt geen werk meer mee naar huis en je bureau kan weer uit je slaapkamer
 • Je bent stellig in de keuzes die je maakt, ook als je partner het er niet mee eens is
 • Je staat voor je behoefte aan bijvoorbeeld samenwerking en je onderhandelt net zolang tot jullie beiden tevreden zijn
 • Je stapt uit de ratrace die ze leven noemen, geniet van de zilte zeewind en leeft dat voor aan je kinderen
 • Je gevoel dat er meer moet zijn wordt bevestigd en je ontdekt dat het al die tijd al in je heeft gezeten

En tot slot

 • Je leert eerst hoe jij Authentiek wordt en dat geef je door
 • Je voelt je na elke behandeling dankbaar, wat je een energieboost geeft
 • Je lost je slaapschuld in en verzorgt fluitend het ontbijt
 • Je blijft overdag vaker ontspannen maar alert, waardoor je minder fouten maakt en tijd bespaart
 • Je slaapt  beter en regenereert, zodat je stress en ziekte voorkomt
 • Je ontdekt hoe je aan klanten komt, zonder te investeren in een website of visitekaartjes
 • Als je al een praktijk hebt dan geef je die een extra impuls, omdat het je expertise status vergroot
 • Je deelt je eigen tijd in en gunt jezelf een picknick op een doodgewone woensdag
 • Je vergroot je financiële vrijheid, want je biedt iets aan wat iedereen wil
 • Je kunt een ander echt helpen, zodat er steeds meer Authentieke mensen komen. En je laat de wereld mooier achter voor je kinderen en kleinkinderen
 • Je gaat je verbazen over de diepte van ontspanning die je kunt ervaren, en het gemak waarmee je overtuigingen transformeert
 • Je wordt rustiger en krijgt meer geduld. Ook als er een beker chocolademelk omkiepert of als de stofzuiger blijft haken
 • Je hoeft niet meer op zondag bij te tanken en gaat zelf met de kinderen naar het zwembad
 • Je zorgt voor het kind in je en je maakt Teletubbies van klei, die je samen met je zoontje platslaat
 • Je krijgt meer vertrouwen in je lichaam en je herstelt sneller na een spanning of ziekte
 • Je gaat hoofd- en bijzaken onderscheiden en je verliest geen tijd meer aan futiliteiten
 • Je glimlacht als je commentaar  krijgt, omdat je gaat inzien wat het over henzelf zegt
 • Je hebt zin om buiten te bewegen wat je immuunsysteem ten goede komt
 • Je leert het leven vertrouwen en je kiest voor een nieuwe opleiding of een sabbatical
 • Je bezint je, je ontdekt je hartsverlangen en je wordt de beste versie van jezelf

Maar dat is nog niet alles!

Je KRIJGT 5 tijdelijke bonussen ter waarde van € 625,-.

👉 Bonus 1 : Middenmeditatie t.w.v. € 25,- GRATIS

👉 Bonus 2 : Onlineprogramma Helemaal jezelf zijn t.w.v. € 150,- GRATIS. Let op: deze is niet los te koop.

👉 Bonus 3: GRATIS deelnemen aan een uitwisselingsdag t.w.v. € 50,- GRATIS

👉 Bonus 4: Onlineprogramma ‘De Vijf Onmisbare Stappen voor een Bloeiende Praktijk’ t.w.v. €250,- GRATIS

👉 Bonus 5: De eerste vijf aanmeldingen krijgen een 1 op 1 van klacht naar kracht online gesprek, van een half uur t.w.v. € 150,- GRATIS. Direct je grootste angel eruit halen, zodat de oorzaak van je pijn weg is.

Je bijdrage
Normaal kost de training Being Authentic € 399,-. Maar alleen nu krijg jij deze training voor 349,- euro. De code voor je € 50,- korting is: beingauthentic-50
Vul die in tijdens het bestellen.

Je bijdrage in deze unieke training is nu maar 349,- euro en dan krijg je ook nog gratis bonussen met een waarde van € 625,-.

Waarom bieden wij je dit zo voordelig aan? 
Omdat het onze missie is om zoveel mogelijk mensen helemaal zichzelf te laten zijn. Op een ontspannen manier. Dus ook zonder financiële stress.

Want de wereld smacht naar Authentieke vrouwen, die de wereld mooier willen achterlaten voor hun (klein)kinderen.

Ik profiteer nu van alle 5 aanbiedingen en meld me aan

Het Programma Being Authentic is op zaterdag 10 oktober van 10:00 tot 17:00 uur en inclusief:

 • Onbeperkt koffie, thee, sap en water
 • Lekkere versnaperingen
 • Luxe lunch (soep, salade, broodjes, fruit)
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Manual met kleurenfoto’s van de 19 touches
 • Officieel Being Authentic handboek met uitgebreide achtergrond informatie
 • Officieel Certificaat Being Authentic Practitioner®
 • En, niet te vergeten, een superleuke en ontspannende dag op een prachtige locatie!
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Locatie: Belkmerweg 21, 1754 GB Burgerbrug

Het zijn bijzondere tijden en we werken conform de richtlijnen. Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!

Voor wie is dit product en voor wie niet:

* Being Authentic is ideaal als je helemaal jezelf wilt zijn
* Als je ontspannen wilt blijven, ook in een lastige situatie
* Als je goed voor jezelf wilt zorgen én voor een ander
* Als je een praktijk wilt beginnen of je praktijk een boost wilt geven
* Als je de relatie met jezelf, je kinderen en partners wilt verbeteren en als je echt iets voor je klanten wilt betekenen
* Als je fysieke, geestelijke en spirituele gezondheid belangrijk voor je is
* Als dat is wat je zoekt, dan is de training Being Authentic bij uitstek geschikt voor jou

Een kleine kanttekening 
Het is alleen voor mensen die bereid zijn om (te leren) voelen. Being Authentic is namelijk geen trucje dat je aanleert, maar het laat je de kern van de oplossing voelen.

Het gaat voorbij je denken.

Want je hebt hersens genoeg, en als je het daarmee kon oplossen, dan las je dit niet. Het is noodzakelijk om je gevoelsbewustzijn te ontwikkelen of te vergroten als je Authentiek wilt leven.

Je hebt gekozen voor een leven als mens en elk mens is gezegend met een lichaam. Zorg dan ook dat je in je lichaam aanwezig bent. Want als jij je lichaam niet bewoond, hoe kun je er dan voor zorgen?

Leer Being Authentic als je behoefte hebt aan authenticiteit, ontspanning en verbinding.

Judith Bruin geeft de training

Waarom zou je dit van mij willen leren?

Mijn naam is Judith Bruin en ik ben goed en ontspannen in mijn lichaam aanwezig. Dat zeg ik niet om op te scheppen, maar omdat het mijn kwaliteit is. Ik ben ermee geboren, net zoals jij een andere gave hebt meegekregen toen je naar aarde kwam.

Natuurlijk ben ik ook ver bij mijn gevoel vandaan geweest. Dat is de proef die je in het leven moet doorstaan. Zodat je niet alleen voelt wat je bijdrage aan aarde is, maar het ook weet. En het dus kan verwoorden.

Ik ben gescheiden toen de jongste van mijn zeven kinderen een half jaar was. Omdat ik zover bij mijzelf vandaan was geraakt, dat ik het fysiek niet meer volhield. Ik moest voor mijzelf kiezen, wilde ik nog voor mijn kinderen kunnen zorgen.

En ook in mijn werk moest ik het roer omgooien. Want als natuurgeneeskundig Shiatsu therapeut moest ik aan mezelf toegeven, dat ik symptomatisch bezig was. Op een natuurlijke manier weliswaar, maar het bleef symptoombestrijding.

Ik had al een uitgebreide studie in voedingsleer gevolgd, want voeding vormt je bloed. En je lichaam wordt gevoed door je bloed.

Maar ik moest onder ogen zien, dat ook degene die gezond eten, toch ziek kunnen worden. Blijkbaar speelt er meer.

Ik kwam uit bij de psyche 

Je geest of je spirit. Als je niet jezelf kunt zijn of niet je hartsverlangen kunt leven, dan word je ziek, depressief, onrustig of ongelukkig. Je wordt kleiner dan dat je bent.

Ik leerde hoe je bij dat hartsverlangen komt. Hoe je je ontwikkelt van alle beperkende overtuigingen, waardoor je jouw hartsverlangen niet wilt of kunt zien.

Maar tijdens die opleiding miste ik het aanraken. Aanraken, mits op een betamelijke manier geeft je bedding. Het is je eerste taal en de snelste manier om je veilig te voelen, zodat je ontspant. Vooral als je aangeraakt wordt door iemand die in zijn lichaam aanwezig is.

Zonder ontspanning geen ontspannen acties en dus geen blijvende verandering

We hebben Being Authentic na 25 jaar praktijkervaring zelf ontwikkeld, omdat we handvaten nodig hebben om onze kwaliteiten door te geven. Zodat ook jij kunt ontspannen, helemaal jezelf kunt zijn en Authentiek leeft en Coacht.

We hebben de methode zo ontwikkeld dat het in slechts één dag te leren is. De eenvoud, de betamelijke manier van werken en het in je Midden blijven, zorgt ervoor dat je in één dag een verbluffend resultaat ervaart. De herhaling zorgt voor verdieping en een blijvend resultaat.

Kom bij je hartsverlangen

Mieke:

“Ik kan me niet herinneren dat ik zo ontspannen was. Misschien ben ik nog nooit zo ontspannen geweest.”

Zo verdien je je bijdrage binnen een maand terug

Je volgt de training Being Authentic, je oefent tien keer op je gezinsleden, vrienden en bekenden. Daarna kun je als je wilt een praktijk beginnen. Want echt iedereen heeft ontspanning nodig. Er is dus werk te doen.

Begin je geen praktijk, dan nog verdien je de investering terug. Je voorkomt immers klachten of je herstelt sneller. Je hoeft minder vaak naar de specialist en je kunt sneller weer aan het werk.

🤝 Niet goed, geld terug garantie

Ook al is het een aanbod wat nooit meer terugkomt, dan nog kan het zijn dat je twijfelt. Daarom bieden we je altijd de niet goed geld terug garantie. Mocht je na de trainingsdag niet tevreden zijn, dan storten we het volledige bedrag terug. 

Je kunt dus altijd veilig deelnemen aan de training

Ja maar Judith,

✏️ Ik vind het te duur
Als je ervan uitgaat dat het een investering is voor één dag dan kan ik mij dat voorstellen. Maar het is niet iets voor één dag. Je leert een hele bijzondere methode, die ervoor zorgt dat jij Authentiek gaat leven. Dat je gelukkiger wordt. En Money Follows Joy. Kun je nagaan wat je ervoor terug krijgt.

Bovendien kun je het binnen een maand terugverdienen als je anderen gaat behandelen.

✏️ Mijn baan staat op de tocht, dit is niet het goede moment
Juist dan is het belangrijk dat je ontspannen blijft. Dat je kunt meebewegen in het moment. Dat je uit de angst blijft en erop vertrouwt dat je hulp krijgt. Dit is het moment om te investeren in zelfzorg. Jij bent de enige die deze belangrijke keuze kunt maken, die ervoor zorgt dat je je onderscheidt van de massa.

✏️ Ik doe al zoveel
Daarom is het zo fijn dat dit slechts één dag van je tijd vraagt. De hele dag staat in het teken van ervaren. Van voelen wat we bedoelen. Je krijgt een uitgebreid manuaal mee met kleurenfoto’s van alle touches, dus je kunt verder oefenen wanneer het jou uitkomt. Bovendien kun je het met alles wat je al doet combineren. Being Authentic versterkt je kwaliteiten.

✏️ Kan ik dit wel combineren met mijn andere opleiding
Ja. Being Authentic kun je overal mee combineren omdat het je basis is. Hoe ontspannener en authentieker jij bent en leeft, des te meer impact je hebt. Being Authentic zorgt ervoor dat de opleiding die je al doet meer impact heeft. Je handelend vermogen maakt een quantumsprong.

✏️ Ik heb zo weinig tijd
We hebben allemaal evenveel tijd. Het gaat erom hoe je je tijd indeelt. Kiezen voor jezelf word je niet geleerd en dat is nu net de reden dat je achter de feiten aanloopt. Kies voor deze trainingsdag, leer hoe je in je Midden blijft en je gaat meer tijd voor jezelf krijgen.

Als bijvoorbeeld je kind lekker doorslaapt, omdat jij hem behandeld hebt, dan levert dat je meteen tijd op.

Of als je klant sneller van zijn probleem af is, hoef jij minder te tijd geven, terwijl je inkomsten hetzelfde blijven. Of meer. Want de tijd van je klant is ook kostbaar. Hoe sneller een klant van zijn klacht af is, hoe meer je traject waard is.

✏️ Werkt het wel echt?
We hebben nog meegemaakt dat het niet werkte. Natuurlijk ervaart de ene mens meer dan de andere. Maar dat heeft niet eens zoveel met de methode te maken. De methode is heerlijk ontspannen, doet gewoon wat het moet doen en werkt altijd.

De mate waarin je direct resultaat voelt hangt af van het feit in hoeverre je in je lichaam aanwezig bent. Geen paniek. Being Authentic helpt je om steeds dieper in je lichaam aanwezig te zijn.

✏️ Werkt het ook voor mij?
Als je bereidt bent om te leren voelen en om je emoties te ervaren, dan werkt het ook voor jou. Wil je liever alles blijven onderdrukken? Dan zal Being Authentic, zolang je de kracht en energie nog hebt om de boel te onderdrukken, minder voor je doen. In dat geval ben je helaas niet geschikt om deel te nemen aan de training.

✏️ Mijn man vindt het niets
Veel partners willen dat alles bij het oude blijft. Of het nu een prettige situatie is of niet, het is bekend. En bekend voelt relatief veilig. Dus je omgeving wil dat je blijft zoals je bent. Maar feitelijk weten ze niet wie je werkelijk bent, want dat weet je zelf nog niet eens. Being Authentic maakt dat je helemaal jezelf wordt. Dus gaat er iets veranderen en je partner weet niet zeker of die verandering positief is. Dus is het logisch dat hij het er niet mee eens is. Jouw aankomende verandering voelt als een bedreiging voor zijn veiligheid. Laat je je daardoor weerhouden jezelf te zijn? En stel je liever jezelf telleur als de ander? Lijkt me niet, maar de keuze is aan jou.

✏️ Een behandeling geven kost mij altijd zoveel energie
Dat begrijp ik. Want op geen enkele opleiding die ik heb gevolgd, en dat zijn er heel wat, heb ik iets geleerd over zelfzorg. Daarom is het eerste wat je leert om bij jezelf te blijven. In je Midden. We beginnen de dag met een meditatie die je laat voelen hoe je dat doet. En zodra je vanuit je Midden een behandeling geeft, levert je dat energie op.

✏️ Ik kan niet zo goed voelen
Logisch, want we leven in een maatschappij waarin het hoofd overgewaardeerd wordt en je lichaam ondergewaardeerd. Waarin kennis belangrijker is dan hoe je je voelt. Totdat je ziek wordt. Het goede nieuws ie dat ook jij kunt leren voelen. Iedereen kan het leren, want voelen is van levensbelang. Je onderbuikgevoel negeren levert altijd problemen op. Leren voelen is niet altijd gemakkelijk, maar ik garandeer je dat het een verrijking is.

✏️ Ik zit zelf tegen een burn-out aan
Dan is het dringend noodzakelijk om aan de training Being Authentic deel te nemen en je lichaam serieus te nemen. Een burn-out krijg je, als je de signalen van je lichaam niet herkent of negeert. Des te meer reden om te leren voelen wat je lichaam bedoeld. Want alleen vanuit ontspanning kun je iets aan je chronische vermoeidheid doen en je slaapschuld inlossen. Met een slaappil lukt dat niet.

Daarom is het zo fijn als je gaat uitwisselen. In elke provincie zijn Being Authentic Practitionars. Als je je certificaat hebt behaald, kun je met hen sessies uitwisselen. Of je komt naar een uitwisselingsdag die wij één keer in de maand organiseren.

Dus wil je op een ontspannen manier authentiek worden, grip op je leven krijgen en daar eventueel je beroep van maken?

Zodat je uitgerust wakker wordt, geniet van je (gezins)leven en bruist van de energie?

Meld je dan nu aan

Want hetzelfde blijven doen en hopen dat er iets verandert is de definitie van waanzin. Alleen jij kan kiezen voor het leven waar je naar snakt.

Laat je nu deze tijdelijke kans schieten, dan blijft alles bij het oude. Weet je zeker dat je zo oud wilt worden?
Kun je met jouw levenswijze eigenlijk wel gezond oud worden?

Maak nu de enige juiste beslissing en meld je aan voor de training Being Authentic. De prijs zal nooit lager worden dan dat het nu is.

Bovendien krijgen alleen de eerste vijf deelnemers het GRATIS één op één ‘van klacht naar kracht’ onlinegesprek van een half uur.

We spreken je graag.

Groet, Judith

Be Authentic,
Judith Bruin

Oprichter van de School of Authentic Being

P.s.

De training Being Authentic zorgt ervoor dat je op een ontspannen manier helemaal jezelf wordt. Je gaat je hartsverlangens ontdekken en ze vervullen en het leven leiden waarvoor je geboren bent.

Je leert een unieke methode vanuit een holistische visie die je op een eenvoudige manier laat ontspannen tot op zielsniveau. De snelste manier om je te ont-wikkelen van beperkende overtuigingen die je niet dienen en een authentiek leven.

P.p.s.
Je leert hoe je in je Midden blijft, zodat het verschil tussen een behandeling geven en ontvangen te verwaarlozen is. Het geven van een behandeling schoont je op en geeft je energie. Het starten van je praktijk ligt onder handbereik.

P.p.p.s.
Je bijdrage is niet 399,- euro, maar tijdelijk 349,- euro. De code voor je € 50,- korting is: beingauthentic-50. Vul die in tijdens het bestellen.

Bovendien ontvang je de volgende bonussen ter waarde van € 625,-:

👉 Bonus 1 : Middenmeditatie t.w.v. € 25,- GRATIS

👉 Bonus 2 : Onlineprogramma Helemaal jezelf zijn t.w.v. € 150,- GRATIS. Let op: deze is niet los te koop.

👉 Bonus 3: GRATIS deelnemen aan een uitwisselingsdag t.w.v. € 50,- GRATIS

👉 Bonus 4: Onlineprogramma ‘De Vijf Onmisbare Stappen voor een Bloeiende Praktijk’ t.w.v. €250,- GRATIS

👉 Bonus 5: De eerste vijf aanmeldingen krijgen een 1 op 1 van klacht naar kracht online gesprek, van een half uur t.w.v. € 150,- GRATIS. Direct je grootste angel eruit halen, zodat de oorzaak van je pijn weg is.

Omdat ik altijd in mijzelf blijf investeren, worden mijn producten steeds meer waard. De prijzen kunnen dus zonder aankondiging elk moment worden verhoogd.

P.p.p.p.s.
We werken alleen samen met diegene die bereid zijn om in zichzelf te investeren. Qua tijd, energie en geld. En met degene die bereid zijn om te voelen of te leren voelen.

Ik voel dat ik hierbij moet zijn, ik klik op deze link en doe mee

Ik meld mij aan en profiteer van de aanbieding en alle bonussen