Toelating en Diploma

Geldt voor alle Jaaropleidingen

 Wij geven graag les aan mensen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken, of dat willen leren. Die zichzelf willen ont-moeten. Die zich willen bevrijden van beperkende overtuigingen en patronen die niet langer dienen. We geven graag les aan diegene die Authentiek wil leven, coachen en sterven.

“Kennis is niet hetzelfde als wijsheid. Leer hoe je kennis doorvoelt tot in je botten en hoe je gevoelens duidt, zodat je bij je innerlijk weten komt. Je eigen-wijsheid”

Voor wie is onze school?

Onze School is er voor mensen die graag anderen helpen en zichzelf willen ontwikkelen. Voor zij die coach willen worden, daar een goede boterham mee willen verdienen en daarbij absoluut zichzelf willen blijven.

Maar ook als je al als coach werkt ben je meer dan welkom! Onze School is er kortom voor iedereen die niet alleen een truc wil leren maar vanuit authentieke eigenheid wil leven en coachen, in afstemming met jezelf en de ander.

Wil jij binnen duidelijke kaders de tools leren die écht werken en daarmee de authenticiteit van jezelf en je klant vooropzetten? En ben je bereid om tijd, energie en geld in jezelf te investeren? Dan leren we je alles dat je nodig hebt om Authentiek te worden en Authentiek te coachen.

Voor wie is onze school niet?

Voor mensen die alles vanuit het hoofd willen oplossen en niet willen voelen. Voelen kun je uiteraard leren. Maar wil je liever in je hoofd blijven, alleen anders leren denken en niet in contact worden gebracht met de gevoelens je lichaam, dan is de School of Authentic Being niets voor jou.

Hecht je geen waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling en heb je niet de behoefte om te leren hoe je op jezelf reflecteert? Dan kunnen we je niet leren wat wij belangrijk vinden. Gebruik je HSP en overgevoeligheid als excuus om niet meer te willen voelen? Zoek dan nog even verder.

Wij zijn een school voor studenten die een quantumsprong willen maken in hun ontwikkeling. Voor studenten die bereid zijn om de beweging van hun hoofd naar hun lichaam te maken, zodat je helemaal jezelf wordt. Authenticiteit is waar de wereld naar verlangt, en jijzelf waarschijnlijk ook.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Judith van Lierop over de School of Authentic Being:

“Dankzij de opleiding Being Authentic kan ik beter mijn rust vinden als creatief ondernemer. Met een hoofd dat constant ‘aan’ staat, is het heerlijk om de tools toe te passen die ik hier geleerd heb. Ik merk dat ik nu makkelijker keuzes maak en gericht op mijn doelen af ga. Ik ben blij en alles wat ik doe heeft ‘zin’. Nog steeds met vallen en opstaan, maar dankzij deze opleiding heb ik iets in handen waar ik erg veel baat bij heb!”

Meer reviews op YouTube

Welke leerwegen kun je volgen?

Opleiding Divine Coach

Heb je interesse, maar ook nog vragen? Bel/app dan met Judith (06 4128 6890) voor meer informatie in een persoonlijk gesprek.

Misschien kende je ons al, of heb je na het lezen van de informatie op onze site besloten dat je wilt gaan deelnemen aan één van onze opleidingen.

Je kunt dan kiezen uit twee richtingen: Being Authentic Coach of Divine Coach. Beide opleidingen bestaan vervolgens uit een Persoonlijke Leerweg en een Professionele Leerweg. Het verschil is dat je gedurende de Professionele Leerweg leert hoe je jezelf ontwikkelt en tevens hoe je een bloeiende praktijk opbouwt. De persoonlijk leerweg is volledig toegespitst op je persoonlijke groei, en dus ook heel geschikt als je geen coach wilt worden.

Aan beide opleidingen en leerwegen gaat de Training Being Authentic vooraf. Je kunt deze een paar keer per jaar volgen en meteen instromen in één van de leerwegen. Er is dus geen vast startmoment en beide leerwegen bestaan uit beginnende en gevorderde studenten. Dit heeft als voordeel dat je als beginner de kennis snel tot je neemt. En door als gevorderde je kennis over te dragen, maak je de kennis echt eigen.

Weet je nog niet helemaal of je bij ons aan het juiste adres bent? Dan helpen we je graag verder via één van onze Gratis Webinars of inspirerende Events. Van daaruit kun je gaan bepalen welke weg je misschien zou willen volgen. Heb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact op met Judith. Alle mogelijkheden daarvoor vind je op onze contactpagina.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Cora Berlo over de School of Authentic Being:

“Na de ééndaagse opleiding krijg je een eerste ervaring met de methode. Ben zo enthousiast! Het voelt als een 3d massage van binnen in je lijf! ?.
Kijk uit naar de jaaropleiding.”

Lees alle reviews op Facebook

Wat verwachten we van jou?

Commitment, zelfverantwoording, doorzettingsvermogen en de bereidheid om te leren voelen.

Een goede opleiding zorgt voor verandering. En omdat je nooit weet waar die verandering toe leidt zorgt dat voor onzekerheid en weerstand. Dat is normaal en dat maakt iedereen bij ons mee. Daar verantwoording voor nemen door op tijd hulp aan ons te vragen, zorgt ervoor dat je we optimaal kunnen begeleiden.

Diploma

Als je de professionele leerweg hebt gekozen dan ontvang je een officieel diploma als je aan de volgende voorwaarden hebt voldaan:

 • Je hebt 9 van de 10 lesdagen bijgewoond
 • Van de oefensessies 7 verslagen ingeleverd
 • De helft van de online calls gevolgd

Lukt dit door omstandigheden niet, dan ontvang je een Certificaat van Deelname dat je kunt inwisselen voor een Coach Diploma zodra je aan alle voorwaarden hebt voldaan.

Kies je voor de Persoonlijke Leerweg dan ontvang je altijd een certificaat van deelname.

Lesdag inhalen

Als je door omstandigheden een lesdag mist kun je die het volgende jaar inhalen. De lesdag zelf is kosteloos, maar de lunch en zaalhuur worden dan in rekening gebracht.

Wil je twee of meer lesdagen inhalen dan wordt daar een gereduceerd tarief voor berekend. Neem hiervoor even contact met ons op.

Herken je jezelf in het volgende?

Je bent

 • zoekende en je denkt dat je coach wilt worden
 • op zoek naar verdieping
 • coach en gaat zelf richting burn-out
 • coach maar je kunt er niet van leven
 • een coach die hoogsensitief is, en aan het einde van de dag uitgeput
 • er aan toe om jezelf op de eerste plaats te zetten
 • een coach die merkt dat ze niet echt bij de angel komt waardoor blijvend resultaat uitblijft
 • iemand die graag anderen helpt maar niet meer ten koste van jezelf

Neem dan deel aan één van onze gratis Webinars, leerzame Events, of Open Dag (2x per jaar) waar je kunt voelen wat we bedoelen.

Elke Opleiding begint met de Training Being Authentic

 • Je leert hoe je op een holistische manier het hele lichaam van top tot teen behandelt, zowel de voor- als achterkant.
 • Je geeft en ontvangt een behandeling aan de voor- en achterkant en ervaart hoe klein het verschil tussen geven en ontvangen is.
 • Je leert hoe je in je Midden blijft als je een behandeling geeft, zodat je een behandeling geven je oplaadt in plaats van leeg trekt.
 • Je ontvangt na afloop een uitgebreide manual met foto’s van alle 19 touches en achtergrondinformatie. Omdat je thuis alles kunt nakijken, kun je de dag optimaal ervaren.   
 • En een Being Authentic Certificaat Practitioner zodat je kunt laten zien dat je Being Authentic op een verantwoorde wijze binnen je praktijk gebruikt.
 • Je kunt meteen je eigen ontspanningspraktijk beginnen, omdat echt iedereen ontspanning nodig heeft. Diepe ontspanning heelt. 
 • Met het certificaat Being Authentic Practitioner ben je klaar om aan onze jaaropleidingen te beginnen.

Na de Training Being Authentic krijg je een volledige manual mee, met daarin kleurenfoto’s van de touches, achtergrondinformatie over de visie achter Being Authentic en de theorie van de 5 O’s: Ontspannen, Openen, Ontvangen, Opruimen en Ondernemen.  Lees alles over de Training Being Authentic

Concreet: Je leert hoe je zelf en een ander ontspant tot op zielsniveau. Een must-have voor jezelf, je gezin en je praktijk!

Behanhandeling tijdens de trainingsdag

Je investering in de Training Being Authentic is € 330,- excl btw en €399,- incl btw.

Na de Training Being Authentic kun je je aanmelden voor de Persoonlijke Leerweg of de Professionele Leerweg. Bij alle Programma’s staat je persoonlijke ontwikkkeling voorop. Het Programma wordt op jou afgestemd en jij bepaald het tempo.