Word Sexual Healing Coach

Help vrouwen bij seksueel misbruik en trauma

De Persoonlijke of Professionele Leerweg

Veel vrouwen krijgen te maken met seksueel grensoverschrijdend gedrag of misbruik. Zo raak je steeds meer verwijderd van je essentie als vrouw: de moeder, de hoer, de wijze vrouw en het meisje.

Geen enkele vrouw heeft vrije toegang tot haar oorspronkelijke energiebron 

Je raakt die vrije toegang kwijt zodra je met grensoverschrijdend gedrag of misbruik te maken krijgt. Maar ook als je niet ladingsvrij je eigen seksualiteit hebt ontdekt. Zodra er (een zweem) van schuld- en schaamtegevoelens op seksualiteit komt te liggen, raak je steeds een beetje onschuld kwijt. En meer verwijderd van de schat die in je bekken op je ligt te wachten.

Of je nu kiest voor je persoonlijke ontwikkeling of voor de professionele leerweg tot gediplomeerd Sexual Healing Coach, je leert eerst zelf je seksuele energie sturen en beheren, voordat je een ander hierin begeleidt.

Opleiding Sexual Healing Coach

Start opnieuw in februari

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kika Kok over de opleiding tot Sexual Healing Coach:

“Judith leert mij om af te dalen naar mijn bekken om zo bij mijn intuïtie te komen en te blijven, zodat ik als coach via het gevoel van de cliënt tot de essentie kan komen. Als coach raak ik mijn cliënt aan en stel open vragen. Zo komen we samen tot de essentie van een probleem en lossen dit ook weer via het gevoel samen op.”

Wat kan ik als Sexual Healing Coach?

Met de opleiding tot Sexual Healing Coach leer je allereerst je eigen seksuele energie sturen en beheren. Je leert hoe je in contact komt met de onmetelijke krachtbron in je bekken: de essentie van jouw vrouw-zijn.

Met seksuele energie, je levensenergie, kun je seks hebben en nieuw leven creëren, maar je kunt het ook gebruiken om te schrijven, je praktijk op te zetten of te dansen. En voor het herstel of verbeteren van je fysieke, emotionele en spirituele gezondheid.

Door de verbinding te herstellen met je baarmoeder, eierstokken en yoni word je zichtbaar als een sensuele en krachtige vrouw. Je leert hoe je veilig die magische kracht gebruikt. Welke invloed je hebt en hoe je die zuiver houdt. Hoe je die immense vrouwelijke kracht langzaam opbouwt en laat samenwerken met het mannelijke, zodat je vanuit verbinding en afstemming leeft.

Opdat de Godin in jou herrijst.

Mijn aanbod aan jou
Coaching met vrouwelijk intuitie

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Loet De Steenhuijsen Piters over de Coach Opleidingen:

“Na de eerste lesdag kan ik zeggen dat mijn ontwikkeling als coach direct start met de jaartraining. Door praktische opdrachten, goede begeleiding en mooie voorbeelden kan ik morgen het geleerde toepassen. Zo blijf je je cliënten een stapje voor en kun je meteen gaan behandelen. Wil je een coach worden die écht cliënten en hun kern raakt? Dan ben je bij Judith aan het goede adres!”

Reviews op Facebook
Reviews op YouTube
Dit kun je met de Sexual Healing vrouwen coachopleiding

Na afloop van de jaaropleiding ontvang je een certificaat of Sexual Healing Coach diploma, afhankelijk van de leerweg die je gekozen hebt. Je behoudt levenslang toegang tot ons online platform en je mag aan de calls blijven deelnemen. Zo ben je verzekerd van de meest maximale ondersteuning. Bovendien krijg je als gediplomeerd Sexual Healing Coach een vermelding op onze website!

Wat leer ik tijdens deze Vrouwen Coachopleiding?

 • Hoe je toegang krijgt tot jouw vrouwelijke bron
 • Hoe je met zachte ogen naar jezelf en de vrouwen om je heen kijkt
 • Hoe je leeft en werkt vanuit afstemming en daadkracht
 • Lief zijn voor jezelf en krachtig kwetsbaar zijn
 • Je leert open vragen te stellen om oude overtuigingen los te laten
 • Je leert tien coachingsvaardigheden die je helpen blijven transformaties te
  bewerkstelligen
 • Je leert de Being Authentic methode op een holistische manier toe te passen tijdens
  je coachingsessies
 • Hoe je vrouwelijk kunt ondernemen en een bloeiende praktijk kunt opbouwen

Word jij Sexual Healing Coach en help je zo andere vrouwen?

Voor dat je aan één van de jaarprogramma’s begint hen je het certificaat Being Authentic Practitioner nodig, die je haalt tijdens de eendaagse basistraining. Tevens nemen we een telefonisch toelatingsgesprek af. Je kunt op elk momenten in het jaar instromen voor de opleiding. Elk maandthema met bijbehorende praktijkdag staat op zichzelf

Judith Bruin verzorgt deze Vrouwen coach opleiding

Je leert elke lesdag een nieuwe coachingsvaardigheid, zodat je jezelf en andere vrouwen steeds beter kunt helpen. Daarnaast zijn er de wekelijkse Q&A support-calls, waar je al je vragen kunt stellen. En je sluit je elke maand aan bij een intervisiegroep. Zodat je alles wat je leert, meteen in de praktijk brengt.

De Thema’s van de Sexual Healing Coachopleiding

 • 18 September: De bevrijding van je sensuele kracht
 • 16 Oktober: Waarom en waarvoor schamen vrouwen zich?
 • 13 November: De Yoni-talk
 • 11 December: Wintertijd is yin-tijd en belangrijk voor de vrouw
 • 22 Januari: Het geheim van de Godin
 • 26 Februari: Je vrouwelijke lijn opschonen
 • 19 Maart: Het verenigen van lust en liefde
 • 23 April: Hoe houd je seksuele energie zuiver?
 • 21 Mei: Zelfbeminning en Zelfliefde
 • 18 Juni: De creatie-driehoek van de Godin

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Frency Liefting Zagwijn over de coachopleiding:

“Wouw. Wat was dit een mooie dag. Vandaag na lang wachten begonnen aan de jaaropleiding. Zonder verwachtingen heen gegaan. Maar zeker hoge verwachtingen voor volgende maand. Want jeetje. Wat een mooie manier van uitleggen en leren voelen leren jullie ons”

Wat kun je verwachten tijdens de Opleiding tot Sexual Healing Coach?

 • Tien (maandelijkse) praktijkdagen op een prachtige locatie in natuurlijke omgeving
 • Voorafgaand aan elke praktijkdag ontvang je de theorie zodat we tijdens deze dag direct aan de slag kunnen en er ruim tijd is voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Begeleiding van een deskundige, ervaren coach-trainer met veel persoonlijke aandacht
 • Een wekelijkse Q&A supportcall om vragen te stellen en verdere ondersteuning te krijgen
 • Aansluiting bij een intervisie-groep met andere vrouwelijk coach-studenten
 • Tijdens de opleiding is er aandacht voor drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, coachingsvaardigheden en het opbouwen van een bloeiende praktijk
 • Officieel diploma Sexual Healing Coach
Bouw een eigen coachingspraktijk op

Met de Opleiding tot Sexual Healing Coach leer je vanaf dag één hoe je een bloeiende praktijk opbouwt en vrouwen helpt om de kracht in zichzelf te ontwaken. Een life-change investering voor jezelf en uiteindelijk voor alle vrouwen.

Ja, ik wil meer weten!

Ben je geïnteresseerd?  Dan heb je vast nog (veel) vragen! Vul hieronder je gegevens in, dan wordt je door mij gebeld of gemaild. Dat is natuurlijk vrijblijvend!
Zelf bellen of appen kan uiteraard ook: 06 4128 6890. Tot spreeks! Judith

  TelefonischVia e-mail

  *Deze gegevens heb ik nodig om contact met je te kunnen opnemen

  Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons
  Privacybeleid.