Opleiding Being Authentic Coach

Word de Coach die Raakt, met een Bloeiende Praktijk

Leer alles om een succesvolle coachingspraktijk op te bouwen

Ze zwaait nog even als ze in haar auto stapt. Terwijl je je praktijkruimte opruimt, vraag je jezelf vertwijfeld af of je er misschien nog meer uit had kunnen halen. Ze leek opgelucht en ontspannen na de sessie, maar zelf heb je het idee dat jullie niet echt tot de kern zijn gekomen.

Je zakt vermoeid in je bureaustoel en start je computer op om je aantekeningen van de sessie te verwerken. Hoe heet die coachingsopleiding ook al weer die een vriendin zo roemde?

Je hebt al een cursus energetisch werken gedaan, en acces bars. Als aanvulling op je NLP opleiding. Maar misschien kun je met die opleiding van je vriendin toch weer verder komen.

Je blik valt op je lege agenda. Het vergt veel tijd en energie, weer een opleiding, maar nu je toch de tijd hebt, helpt het je wellicht ook aan meer klanten.

Wil jij een bloeiende praktijk waarin je mensen kunt helpen met blijvende transformaties? En wil jij daarbij ook zelf ontspannen, jezelf en vol energie blijven? Doe mee aan de Opleiding Being Authentic™ coach

Diepgaande ontspanning tijdens de eendaagse

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kika Kok over de opleiding:

“Bij Judith en Irene ben je in goede handen! hun opleidingen zijn inspirerend, voedend en professioneel! Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ‘businessontwikkeling’ met praktische en goed werkend tools kun je meteen aan de slag als ondernemer. Ik ervaar humor, helderheid en gedrevenheid! go for it!!!!”

Wat kan ik met de Opleiding Being Authentic Coach?

Met de Opleiding Being Authentic Coach kun je anderen beter helpen, zonder jezelf te verliezen. Je leert hoe je authentiek wordt en authentiek coacht. Hoe je opnieuw in contact met je innerlijke wijsheid komt. Zodat je in staat bent om je klant in zijn kern te raken.

Tijdens de opleiding staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Je leert tien coachings vaardigheden, waarmee je blijvende transformaties kunt bewerkstelligen. En je krijgt een stappenplan die je helpt een bloeiende praktijk op te bouwen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Loet De Steenhuijsen Piters heeft nu een eigen praktijk:

“De inhoud van de opleiding heeft echt alle aspecten in zich om een eigen praktijk te kunnen starten. De vragen die ik bij het opzetten van de praktijk tegen kwam, in mijn persoonlijke ontwikkeling en ook qua behandeling van cliënten kan ik wekelijks kwijt in de calls. Judith, Irene en ook mijn medecursisten denken altijd met me mee waardoor ik me gesteund voel. De methode Being Authentic i.c.m. met de coaching is effectief, diepgaand en levert mooie resultaten bij mijn cliënten. Het volgen van de opleiding is voor mij levens veranderend. Ik begon met de intentie om het voor mijn persoonlijke ontwikkeling te doen en om mijn coachingsvaardigheden te vergroten. Inmiddels heb ik een professionele praktijk en geniet ik van het werk dat ik doe.”

Lees alle reviews op Facebook

Na afloop van de jaaropleiding ontvang je een diploma en mag je jezelf gediplomeerd Being Authentic Coach noemen. Als B.A. coach heb je toegang tot ons platform, een vermelding op onze website en ondersteuning van de School en andere B.A. coaches.

Wat leer ik tijdens de Being Authentic Coachopleiding?

 • Hoe je voelen en weten combineert, hoe je jouw kwaliteiten herinnert en wie je werkelijk bent
 • Hoe je onder alle omstandigheden jezelf blijft, terwijl je er voor de ander bent
 • Hoe je ontspannen kunt ondernemen en een bloeiende praktijk kunt opbouwen
 • Je leert open vragen te stellen en oude overtuigingen los te laten
 • Je leert tien coachingsvaardigheden die je helpen blijven transformaties te bewerkstelligen
 • Je leert de Being Authentic methode op een holistische manier toe te passen tijdens je coachingsessies

Word jij die ontspannen, authentieke coach met een bloeiende praktijk?

“Voor deze opleiding is het certificaat Being Authentic Practitioner nodig, die je haalt tijdens de eendaagse basistraining. Tevens nemen we een telefonisch toelatingsgesprek af. Je kunt op elk moment instromen voor de opleiding. Elk maandthema met bijbehorende praktijkdag staat op zichzelf.”

Wat kun je verwachten tijdens de Opleiding tot Being Authentic Coach?

 • Tien (maandelijkse) praktijkdagen op een prachtige locatie in natuurlijke omgeving
 • Voorafgaand aan elke praktijkdag ontvang je de theorie zodat we tijdens deze dag direct aan de slag kunnen en er ruim tijd is voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Begeleiding van 2 deskundige, ervaren coach-trainers met veel persoonlijke aandacht
 • Een wekelijkse Q&A supportcall om vragen te stellen en verdere ondersteuning te krijgen
 • Aansluiting bij een intervisie-groep met andere coach-studenten
 • Tijdens de opleiding is er aandacht voor drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, coachingsvaardigheden en het opbouwen van een bloeiende praktijk
 • Officieel diploma Being Authentic™ Coach

Met de Opleiding tot Being Authentic coach leer je een bloeiende praktijk op te bouwen als authentieke coach. Een investering in jezelf, voor het leven, voor de wereld!

Ja, ik wil meer weten!

Ben je geïnteresseerd?  Dan heb je vast nog (veel) vragen! Vul hieronder je gegevens in, dan wordt je door mij gebeld.
Zelf bellen of appen kan natuurlijk ook: 06 4128 6890. Tot spreeks! Judith