Introductiedag

Ervaar een volwaardige lesdag
Coach worden, introductiedag

Je hebt interesse in één van onze Coachopleidingen of de persoonlijke leerweg, maar je wilt liever eerst een volwaardige lesdag ervaren?

Dat is vanaf nu mogelijk! Op 11 September 2020 organiseren we een introductiedag met als thema: ‘De verbinding met Jezelf’. De verbinding met jezelf herstellen is ongelofelijk krachtig. Verbonden zijn met jezelf maakt dat je jezelf kunt zijn, ook al is er chaos om je heen. Jouw zon blijft schijnen, ook al onweert het om je heen. Al raast er een orkaan, jij weet hoe je in het oog van de storm blijft.

Sommige mensen hebben van nature een sterke verbinding met zichzelf. Dat biedt ze zekerheid en veiligheid. Anderen verbinden zich liever met een ander. Dat geeft hen rust en stabiliteit. Het één is niet beter dan het ander en het wisselt elkaar ook af. Maar zelfs als je een goede verbinding met jezelf hebt, dan raak je die gedurende het leven meestal kwijt.

Je raakt vermoeid en onrustig. Je voelt je lamgeslagen en je vraagt je af waarom je eigelijk leeft? Waarom je naar je werk gaat en waarom je wel of geen relatie hebt. Je zoekt, maar meestal buiten jezelf.

Zodra je de verbinding met jezelf herstelt krijg je antwoord op deze belangrijke levensvragen en kun je opnieuw je koers bepalen. 

Je kunt aan deze dag deelnemen als je Being Authentic Practitioner bent.

Of als je de Training Being Authentic hebt afgerond. En ook als je de Introductiedag wilt combineren met de Training Being Authentic, dat maakt niet uit. Je bent er blijkbaar aan toe om in jezelf te zoeken en de verbinding met jezelf te herstellen. Iedereen ervaart de verbinding met zichzelf op een andere manier. Om je bewustzijn alvast te verruimen krijg je voor de lesdag toegang tot de theorie. Want je hoofd wil ook gevoed worden. Een verruimd bewustzijn maakt de verschuiving tijdens de lesdag eenvoudiger: je versoepelt je proces.

Kortom, je ervaart hoe een echte lesdag is én je herstelt de verbinding met jezelf.

Deze lesdag is niet verplicht als je coach wilt worden of de persoonlijke leerweg gaat volgen, maar we raden het je van harte aan.

Tijdens een voorbeeldsessie met als thema ‘herstel de verbinding met jezelf’, zagen we onze studenten op het puntje van hun stoel zitten. Kennelijk hadden ze dit thema tot dan toe niet echt kunnen doorvoelen. Feitelijk gaan al onze lesdagen over de verbinding met jezelf. Maar toch hadden veel deelnemers tot dan toe geen duidelijk beeld bij de verbinding met jezelf. Ze zouden hier heel graag een hele dag aan willen besteden hoorden we. Wij zagen  daarin de mogelijkheid om voor jou een introductiedag te ontwerpen, die tevens de fundering is voor al onze jaaropleidingen.

Kom voelen wat we bedoelen

De opbouw van de introductiedag is als volgt: de theorie wordt besproken en je kunt al je vragen stellen. Daarna geven we een voorbeeldsessie, zodat je ziet wat er mogelijk is. Zo ontstaat er een optimale bedding voor de verschuiving die plaatsvindt als je ’s middags met elkaar een sessie uitwisselt.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kika Kok over de Introductiedag:

“Bij Judith en Irene ben je in goede handen! Hun opleidingen zijn inspirerend, voedend en professioneel. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ‘businessontwikkeling’. Met praktische en werkende tools kun je meteen aan de slag als ondernemer. Ik ervaar humor, helderheid en gedrevenheid! Go for it!” Meer reviews..

Investeer net als Kika in jezelf

De introductiedag is op zaterdag 11 september van 10:00 tot ongeveer 17:00 uur:

  • Je leert hoe je de verbinding met jezelf herstelt en steviger maakt
  • Je verruimt je bewustzijn en je ervaart wat een sessie inhoudt
  • Je krijgt een reëele indruk van de lesdagen
  • Je legt een fundering waar je de rest van je leven op kunt bouwen
  • Je investering is €150,-. Dat is inclusief thee, fruit, koek, chocolade en een heerlijke lunch
  • Er is gratis parkeren voor de deur
  • Na de Introductiedag weet je of je wilt deelnemen aan één van de Jaaropleidingen
  • Combineer je de Introductiedag met de ééndaagse Training Being Authentic dan krijg je van ons een korting. Je investering voor de ééndaagse én de Introductiedag tezamen wordt dan €499,-. Bestel hier je combinatieticket.

Er is maximaal plek voor 12 deelnemers. Meld je snel aan en voorkom dat je op de wachtlijst komt.

Klik hier om je aan te melden
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Locatie: Belkmerweg 21, 1754 GB Burgervlotbrug

Het zijn bijzondere tijden. Heb je vragen over hoe wij dit event voor jou veilig en gezond maken? Neem dan even contact op!