Training Being Authentic

Word Being Authentic Practitioner® in één dag

Diepgaande ontspanning tijdens de eendaagse

Je wilt Nee zeggen, maar het lukt je niet. En je stelt jezelf teleur om de ander te plezieren.

Je werktelefoon trilt. Je twijfelt. Vorige week heb je al gereserveerd, de oppas geregeld en je vriendin is onderweg.  

‘Met Angela.’

‘Hoi Angela, ik weet dat het je vrije dag is, maar om de diabetes-medicatie van mevrouw Timmermans aan te kunnen passen, heb ik heb dringend de uitslag van het bloedonderzoek nodig. Kun je mij dat voor twee uur mailen?

Bye bye dagje Zwaluwhoeve. 

Voor een ander zorgen dat kun je, maar het gaat te vaak ten koste van jezelf.

Hoe zou je leven eruit zien als je er voor een ander kunt zijn én je ’s avonds nog zin hebt om te dansen. Of je kinderen voor te lezen, of met een wijntje bij de open haard te zitten en ‘De zeven zusters’ te lezen, zonder dat je in slaap valt.

Je vraagt je af hoe die vrouwen dat toch doen: verzorgd en vlekkeloos op het werk verschijnen, het lunchtrommeltje van dochterlief vol met snoeptomaatjes en een minikomkommer en ook nog op de goede dag de gymspullen meer naar school. Vrijdagavond sushi eten met vriendinnen en van de vroegboekkorting naar Bali profiteren.

Er zijn vrouwen die van nature dit talent bezitten, maar ze zijn zeldzaam. Of ze hebben een hele goede nanny, interieurverzorgster en een biologische traiteur op de hoek. De meeste vrouwen hebben het moeten leren. Met vallen en opstaan. 

Je hebt misschien ook al eens een cursus Mindfulness gedaan. Of NLP. Het werkt, maar het ontglipt je weer. En je verlangt naar een blijvende verandering, zodat je een burn-out, frozen sholder of relatiebreuk voorkomt. 

Een utopie? Nee hoor. Als je aan de Training Being Authentic deelneemt kun je in één dag leren hoe je bij jezelf blijft én er voor de ander bent. Hoe je zonder schuldgevoel ‘Ja’ zegt tegen jezelf en dat antwoord geen ‘Nee’ voor een ander is. Je ervaart hoe fijn en waardevol het is als je eerst voor jezelf zorgt en dan voor een ander. En je kunt met deze unieke methode ook je man of kinderen helpen. Bovendien kun je het gelijk toepassen in je praktijk of er een praktijk mee beginnen.

Is het echt zo makkelijk?

Ja. Being Authentic is een methode die je snel en eenvoudig in een diepe staat van ontspanning brengt. Zodat je je opent en je bewust wordt van je verlangens, maar ook van je beperkende gedachten. Je wilt bijvoorbeeld graag een coachopleiding doen.

Alleen de gedachte aan een eigen praktijk waarin je mensen écht kunt helpen, maken dat je een warme gloed achter je borstbeen voelt. Daar is dat irritante stemmetje weer: ‘Wie zit er nu op mij te wachten?’ Of ‘Hans vindt dat ik al zoveel doe.’

En voordat je het beseft is je verlangen overruled door je gedachte. Dat is voorgoed verleden tijd als je Being Authentic leert. 

Bovendien leer je niet alleen hoe je een ander in diepe ontspanning brengt, maar tegelijkertijd jezelf. Dat kan, omdat we je leren hoe je in je Midden blijft. Als je in je Midden bent reik je niet uit omdat je iemand wilt redden, maar je deinst ook niet terug bij moeilijkheden. Je blijft bij jezelf, in je Midden, zodat je er voor een ander kunt zijn zonder dat het ten kosten gaat van jou. 

Klinkt simpel, weet je zeker dat ik ook in mijn Midden kan blijven?

Ja, jij kan het ook. Je bent het alleen verleerd. Er is je verteld dat het niet netjes is en niet lief is. Maar het tegenovergestelde is waar: als je goed voor jezelf zorgt, kun je nog beter voor een ander zorgen! Op die manier kun je een ander écht helpen. In je gezin én in je praktijk.

Being Authentic zorgt voor blijvende diepgaande ontspanning in jezelf, je gezin en je werk, waar je je hele leven plezier van hebt. 

Tijdens de ééndaagse training behandel je de voor- en achterkant van het lichaam. Je reset de ander en jezelf weer naar zijn Authentieke staat. Want de ontspannen manier van behandelen maakt dat het verschil tussen geven en ontvangen zo klein is, dat je er allebei baat bij hebt. Er ontstaat een win-win situatie en je ook na een sessie vol energie bent.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Nelleke over haar deelname aan de Eendaagse:

“Deze meiden helpen echt tot bij je/de kern te komen. Ze zetten een fijne, veilige sfeer neer waarbij je je kwetsbaar en daarmee ook krachtig durft op te stellen. De Eendaagse was voor mij confronterend, verhelderend, leerzaam en smaakt naar meer!”

Investeer net als Nelleke in jezelf

Wat kan ik met de Being Authentic methode?

 • Na de training ben je in staat om op een holistische manier het hele lichaam van top tot teen te behandelen, zowel de voor- als achterkant.
 • Je ontvangt twee behandelingen en je geeft twee behandelingen, zodat je na deze intensieve dag toch vol energie naar huis gaat.
 • Je ontvangt een uitgebreide manual met foto’s van alle 19 handgrepen, zodat je alles na kunt kijken. En een Being Authentic Certificaat waarmee je aantoont dat je Being Authentic op een verantwoorde wijze binnen je praktijk gebruikt.
 • Je kunt je eigen ontspanningspraktijk beginnen, omdat je nu de ander zeer diep kunt laten ontspannen. Ontspanning heelt en echt iedereen heeft die diepe ontspanning nodig.
 • Met het certificaat van de eendaagse ben je klaar om aan onze coachingsopleidingen te beginnen.

Je krijgt na de Training Being Authentic een volledige manual mee, met daarin kleurenfoto’s van de handgrepen en achtergrondinformatie over de methode, zodat je er na deze dag meteen mee aan de slag kunt gaan binnen je praktijk of gezin. 

Kortom: Je leert geweldige vaardigheden, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Echt een investering in jezelf!

Behanhandeling tijdens de trainingsdag

De Training Being Authentic kost € 330,- excl btw en €399,- incl btw.

Na de Training Being Authentic kun je je aanmelden voor de opleidingen: Being Authentic Coach® en Divine Coach®, waarin je persoonlijke ontwikkkeling voorop staat en je in een jaar, stap voor stap, leert hoe je een eigen praktijk opbouwt.

Heb je interesse, maar ook nog vragen? Bel/app dan met Judith (06 4128 6890) of Irene (06 5104 4166) voor meer informatie in een persoonlijk gesprek.

Zaterdag 27 juni 10:00 – 17:00 uur

De Training Being Authentic vindt plaats in Fletcher Badhotel Callantsoog, op een prachtige plek dichtbij zee.
Meer praktische informatie vind je hieronder!

Ja, ik gun mezelf deze dag en schrijf me in
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

De Training Being Authentic is op zaterdag 27 juni van 10:00 tot 17:00 uur en inclusief:

 • Onbeperkt koffie, thee, sap en water
 • Lekkere versnaperingen
 • Luxe lunch (soep, salade, broodjes, fruit)
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Map met kleurenfoto’s van de 19 handgrepen
 • Officieel Being Authentic handboek met uitgebreide uitleg en informatie
 • Officieel Certificaat Being Authentic Practitioner®
 • En, niet te vergeten, een superleuke en ontspannende dag op een prachtige locatie!

Authentieke Groet, Judith en Irene

Klik hier om je aan te melden
Om privacyredenen hebben we je toestemming nodig om dit element te laden. Bekijk voor meer details onze Privacyverklaring.
Ik ga akkoord

Locatie: Fletcher Badhotel Callantsoog, Abbestederweg 26, 1759 NB Callantsoog