Training Being Authentic

Ja, ik wil deelnemen
Diepgaande ontspanning tijdens de eendaagse

Being Authentic is de basis van al onze programma’s. Being Authentic is een ééndaagse training waarbij je leert hoe je ontspant tot op zielsniveau en hoe je uit je hoofd, in je lichaam komt. Zodat je voelt wat je behoeften en verlangens zijn en hoe je die vervult. Being Authentic is een methode waarbij je leert hoe je jezelf op de eerste plaats zet, zodat je het beste voor een ander kunt zorgen.

Want voor een ander zorgen kun je. Maar steeds vaker ga je tegelijk met je kinderen richting je bed. Hoe zou je leven eruit zien als je er voor een ander kunt zijn én je ’s avonds nog zin hebt om te dansen? Of energie hebt om een opleiding te volgen?

Er zijn maar weinig vrouwen die dit van nature kunnen, want wij vrouwen zijn een kei in aanpassen en wegcijferen. Maar je kunt het leren. Door je bewust te worden van je patronen en ze te doorbreken.

Misschien heb je al eens een cursus Mindfulness gedaan. Of NLP. En ben je tot de conclusie gekomen dat je naast dat overgewaardeerde hoofd ook nog een lichaam hebt. Het is belangrijk dat jij jouw oneindig intelligente lichaam bewoont en dat je je beperkende overtuigingen transformeert, zodat je die authentieke vrouw of coach wordt waar de wereld naar smacht.

Een utopie? Nee hoor. Alleen heb je hulp nodig om bij je blinde vlekken te komen. De methode Being Authentic is de snelweg daar naartoe: de zachte, betamelijke manier van aanraken brengt je rechtstreeks naar je Authentieke staat van zijn, en laat je voelen hoe belangrijk het is om vanuit je Midden voor jezelf te zorgen. 

Is het echt zo makkelijk?

Ja. Being Authentic is een methode die je snel en eenvoudig tot op zielsniveau laat ontspannen. Je gaat voorbij aan je gedachten en komt in contact met je verlangens en voelt wat er voor nodig is om ze te verwezenlijken. Je reikt niet uit om iemand te redden en je deinst niet terug bij moeilijkheden. Je blijft bij jezelf, zodat je er voor een ander kunt zijn. Vanuit je Midden behandelen maakt dat het verschil tussen geven en ontvangen zo klein is, dat je er allebei baat bij hebt en je na een sessie nieuwe energie hebt.

Klinkt simpel, weet je zeker dat ik ook in mijn Midden kan blijven?

Ja, jij kan het ook. Je bent het alleen verleerd. Er is je verteld dat het niet netjes en niet lief is. Maar alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je een ander écht helpen. Being Authentic zorgt voor blijvende diepgaande transformatie in jezelf, je gezin en je werk, waar je je hele leven plezier van hebt. 

Being Authentic is een holistische methode. Je behandelt zowel de voor- als achterkant van het lichaam, zodat je lichaam zich verbindt met je hoofd.

Je kunt met deze doeltreffende methode jezelf, je man en kinderen helpen, maar je kunt het ook direct toepassen in je praktijk of er een praktijk mee beginnen. Iedereen heeft behoefte aan ontspanning.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Nelleke Bontje over haar deelname aan de Eendaagse:

“Deze meiden helpen echt tot bij je/de kern te komen. Ze zetten een fijne, veilige sfeer neer waarbij je je kwetsbaar en daarmee ook krachtig durft op te stellen. De Eendaagse was voor mij confronterend, verhelderend, leerzaam en smaakt naar meer!” Meer reviews..

Investeer net als Nelleke in jezelf

Wat kan ik met de Being Authentic methode?

 • Na de training ben je in staat om op een holistische manier het hele lichaam van top tot teen te behandelen, zowel de voor- als achterkant.
 • Je ontvangt twee behandelingen en je geeft twee behandelingen, zodat je na deze intensieve dag toch vol energie naar huis gaat.
 • Je ontvangt een uitgebreide manual met foto’s van alle 19 touches, zodat je alles na kunt kijken. En een Being Authentic Certificaat waarmee je aantoont dat je Being Authentic op een verantwoorde wijze binnen je praktijk gebruikt.
 • Je kunt je eigen ontspanningspraktijk beginnen, omdat je nu de ander zeer diep kunt laten ontspannen. Ontspanning heelt en echt iedereen heeft die diepe ontspanning nodig.
 • Ben je geslaagd als Being Authentic Practitionar dan kun je een Being Authentic Coach of Divine Vrouwen Coach worden.

Je krijgt na de Training Being Authentic een volledige manual mee, met daarin kleurenfoto’s van de handgrepen en achtergrondinformatie over de methode, zodat je er na deze dag meteen mee aan de slag kunt gaan binnen je praktijk of gezin. 

Kortom: Je leert een unieke methode, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Echt een investering in jezelf!

Behanhandeling tijdens de trainingsdag

De Training Being Authentic kost € 330,- excl btw en €399,- incl btw.

Na de Training Being Authentic kun je kiezen voor een persoonlijke leerweg  of één van onze coachopleidingen: Being Authentic Coach en Divine Vrouwen Coach. Ook in de coachopleiding staat je persoonlijke ontwikkkeling voorop en leer je bovendien stap voor stap hoe je een eigen praktijk opbouwt.

Heb je interesse, maar ook nog vragen? Bel/app dan met Judith (06 4128 6890) voor meer informatie in een persoonlijk gesprek.

Zaterdag 10 okt. 10:00 – 17:00 uur

De Training Being Authentic vindt plaats in Burgerbrug, op een rustige plek dichtbij zee.
Meer praktische informatie vind je hieronder!

Ja, ik gun mezelf deze dag en schrijf me in
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

De Training Being Authentic is op zaterdag 10 oktober van 10:00 tot 17:00 uur en inclusief:

 • Onbeperkt koffie, thee, sap en water
 • Lekkere versnaperingen
 • Luxe lunch (soep, salade, broodjes, fruit)
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Manual met kleurenfoto’s van de 19 touches
 • Officieel Being Authentic handboek met uitgebreide achtergrond informatie
 • Officieel Certificaat Being Authentic Practitioner®
 • En, niet te vergeten, een superleuke en ontspannende dag op een prachtige locatie!

Be Authentic, Judith en Irene

Klik hier om je aan te melden
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Locatie: Belkmerweg 21, 1754 GB Burgerbrug

Het zijn bijzondere tijden. Heb je vragen over hoe wij dit event voor jou veilig en gezond maken? Neem dan even contact op!