Word Divine Vrouwen Coach

Raak de Godin in Jezelf en Anderen

De Persoonlijke of Professionele Leerweg

De huidige maatschappij legt veel druk op jou, als vrouw. Je bent de moeder of de verleidster. De dienstmeid of de kenau. Je moet hetzelfde regime aanhouden als een man, maar mag niet te mannelijk zijn. Zo raak je steeds meer verwijderd van je essentie als vrouw, in al haar facetten. Verwijderd van je verbinding met de Aarde en de Oermoeder. Van de Godin in jezelf.

Iedere vrouw heeft een Godin in haarzelf.

Maar waarschijnlijk heb je haar diep weggestopt en ben je de verbinding met haar verloren. Wij leren je hoe je krachtig kwetsbaar kunt zijn en hoe je met zachte ogen en een open hart naar jezelf en anderen kunt kijken.

Of je nu kiest voor je persoonlijke ontwikkeling of voor de professionele leerweg tot gediplomeerd Divine Vrouwen Coach, je leert eerst hoe je de Godin in jezelf naar boven haalt.

Wil je een echte Divine Vrouwen Coach worden, dan volg je de persoonlijke leerweg plus het business-gedeelte. Zo helpen we je vanaf dag één met het neerzetten van een bloeiende praktijk. Zodat uiteindelijk alle vrouwen hun potentie aanboren en in hun vrouwelijke kracht durven te stappen.

Divine Vrouwen Coach worden

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ageeth Bakker over de opleiding tot Vrouwen Coach:

“Judith en Irene leren mij om in het midden te blijven om zo bij mijn intuïtie te komen en te blijven, zodat ik als coach via het gevoel van de cliënt tot de essentie kan komen. Als coach raak ik mijn cliënt aan en vraag open vragen. Zo komen we samen tot de essentie van een probleem en lossen dit ook weer via het gevoel samen op.”

Wat kan ik als Divine Vrouwen Coach?

Met de opleiding tot Divine Vrouwen Coach leer je allereerst jouw eigen Godin te eren. Je leert hoe je in contact komt met de onmetelijke kracht van je baarmoeder. De essentie van jouw vrouw-zijn. Met haar creatie-kracht kun je immers nieuw leven schenken, maar je kunt haar ook inzetten om jouw lang gekoesterde dromen te verwezenlijken.

Door in contact te komen met jouw baarmoeder en je vrouwelijk organen wordt je zichtbaar als een sensuele en krachtige vrouw. Je leert hoe je veilig die magische kracht gebruikt. Welke invloed je hebt en hoe je die zuiver houdt. Hoe je die immense vrouwelijke kracht langzaam opbouwt en laat samenwerken met het mannelijke, zodat je vanuit verbinding en afstemming leeft.

Opdat de Godin in jou herrijst.

Wat kan ik als Divine Vrouwen Coach?

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Loet De Steenhuijsen Piters is nu Divine Vrouwen Coach:

“Na de eerste lesdag kan ik zeggen dat mijn ontwikkeling als coach direct start met de jaartraining bij Irene en Judith. Door praktische opdrachten, goede begeleiding en mooie voorbeelden kan ik morgen het geleerde toepassen. Zo blijf je je cliënten een stapje voor en kun je meteen gaan behandelen. Wil je een coach worden die écht cliënten en hun kern raakt? Dan ben je bij deze dames aan het goede adres!”

Reviews op Facebook
Reviews op YouTube
Dit leer je tijdens de opleiding Divine Vrouwen Coach

Na afloop van de jaaropleiding ontvang je een certificaat of Divine Vrouwen Coach diploma, afhankelijk van de leerweg die je gekozen hebt. Je behoudt levenslang toegang tot ons online platform en je mag aan de calls blijven deelnemen. Zo ben je verzekerd van de meest maximale ondersteuning. Bovendien krijg je als gediplomeerd Divine Vrouwen Coach een vermelding op onze website!

Wat leer ik tijdens deze Vrouwen Coachopleiding?

 • Hoe je toegang krijgt tot jouw vrouwelijke bron
 • Hoe je met zachte ogen naar jezelf en de vrouwen om je heen kijkt
 • Hoe je leeft en werkt vanuit afstemming en daadkracht
 • Lief zijn voor jezelf en krachtig kwetsbaar zijn
 • Je leert open vragen te stellen om oude overtuigingen los te laten
 • Je leert tien coachingsvaardigheden die je helpen blijven transformaties te
  bewerkstelligen
 • Je leert de Being Authentic methode op een holistische manier toe te passen tijdens
  je coachingsessies
 • Hoe je vrouwelijk kunt ondernemen en een bloeiende praktijk kunt opbouwen

Word jij Divine Vrouwen Coach en help je zo andere vrouwen?

“Voor dat je aan één van de jaarprogramma’s begint hen je het certificaat Being Authentic Practitioner nodig, die je haalt tijdens de eendaagse basistraining. Tevens nemen we een telefonisch toelatingsgesprek af. Je kunt op elk momenten in het jaar instromen voor de opleiding. Elk maandthema met bijbehorende praktijkdag staat op zichzelf”

Jaarthema's van de Vrouwen Coach Opleiding

Je leert elke lesdag een nieuwe coachingsvaardigheid, zodat je jezelf en andere vrouwen steeds beter kunt helpen. Daarnaast zijn er de wekelijkse Q&A support-calls, waar je al je vragen kunt stellen. En je sluit je elke maand aan bij een intervisiegroep. Zodat je alles wat je leert, meteen in de praktijk brengt.

De Thema’s van de Divine Vrouwen Coachopleiding

 • 18 September: De onderdrukking van je sensuele kracht
 • 16 Oktober: Waarom en waarvoor schamen vrouwen zich?
 • 13 November: De Yoni-talk
 • 11 December: Het belang van de wintertijd voor de vrouw
 • 22 Januari: Het geheim van de Godin binnen handbereik
 • 26 Februari: Je vrouwelijke lijn opschonen
 • 19 Maart: Het verenigen van de hoer en de moeder
 • 23 April: Hoe houd je seksualiteit zuiver
 • 21 Mei: Houden van jezelf, lekker jezelf zijn
 • 18 Juni: De creatie-driehoek van de Godin

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Frency Liefting Zagwijn over de coachopleiding:

“Wouw. Wat was dit een mooie dag. Vandaag na lang wachten begonnen aan de jaartraining. Zonder verwachtingen heen gegaan. Maar zeker hoge verwachtingen voor volgende maand. Want jeetje. Wat een mooie manier van uitleggen en leren voelen leren jullie ons”

Wat kun je verwachten tijdens de Opleiding tot Divine Coach?

 • Tien (maandelijkse) praktijkdagen op een prachtige locatie in natuurlijke omgeving
 • Voorafgaand aan elke praktijkdag ontvang je de theorie zodat we tijdens deze dag direct aan de slag kunnen en er ruim tijd is voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Begeleiding van 2 deskundige, ervaren coach-trainers met veel persoonlijke aandacht
 • Een wekelijkse Q&A supportcall om vragen te stellen en verdere ondersteuning te krijgen
 • Aansluiting bij een intervisie-groep met andere vrouwelijk coach-studenten
 • Tijdens de opleiding is er aandacht voor drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, coachingsvaardigheden en het opbouwen van een bloeiende praktijk
 • Officieel diploma Divine Vrouwen Coach
Vaardigheden die je leert als Vrouwen Coach

Met de Opleiding tot Divine Coach leer je een bloeiende praktijk op te bouwen als authentieke
coach en vrouwen te helpen de Godin in zichzelf te ontdekken. Een investering in jezelf, voor het leven, voor de wereld!

Ja, ik wil meer weten!

Ben je geïnteresseerd?  Dan heb je vast nog (veel) vragen! Vul hieronder je gegevens in, dan wordt je door mij gebeld.
Zelf bellen of appen kan natuurlijk ook: 06 4128 6890. Tot spreeks! Judith