Word Being Authentic Coach

Leer Authentiek Leven en Coachen

 Kies voor de Persoonlijke of Professionele Leerweg

Je wilt naar je Hatha-yogales, maar je vindt jezelf terug boven de blonde krullen van een vierjarige. Als luizenpluis. Waarom kun je geen nee zeggen?

Omdat je diep vanbinnen een hardnekkige overtuiging in je draagt: ‘als ik doe wat ik zelf wil, dan houden ze niet meer van mij’.  Dus je past je aan, je probeert te voldoen aan de verwachting van je omgeving en je bent blij met elke blijk van waardering. Maar op een dag word je wakker en zit je hoofd vol watten, schreeuw je tegen je kinderen, baal je van je werk en als je de trap oploopt raak je buiten adem.

Je bevindt je in een pijnlijke spagaat: jezelf willen zijn en het de ander naar de zin maken. De cursus ‘Met engelen werken’ werkt voor jou niet afdoende en je zoekt naar een manier die zorgt voor blijvende verandering. Zodat je helemaal jezelf kan zijn, zonder schuldgevoel.

Wil jij leren hoe je jezelf op de eerste plaats zet en je bekwamen in gezond eigenbelang? Dat kan. Je volgt dan de Persoonlijke leerweg binnen de Being Authentic Coach Opleiding. Weet je nu al dat je Coach wilt worden, dan volg je dezelfde opleiding plus het business-gedeelte en helpen we je vanaf dag 1 met het neerzetten van een bloeiende praktijk.

Being Authentic Coach worden

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kika Kok over de opleiding:

“Bij Judith en Irene ben je in goede handen! hun opleidingen zijn inspirerend, voedend en professioneel! Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ‘businessontwikkeling’ met praktische en goed werkend tools kun je meteen aan de slag als ondernemer. Ik ervaar humor, helderheid en gedrevenheid! go for it!!!!”

Wat kan ik met de Opleiding Being Authentic Coach?

Met de Opleiding Being Authentic Coach leer je hoe je jezelf op de eerste plaats zet, om zo optimaal voor een ander te zorgen. Je leert hoe je authentiek wordt en hoe je opnieuw in contact met je innerlijke wijsheid komt. Je persoonlijke leerweg staat gedurende de gehele opleiding voorop, ook als je een Being Authentic Coach wilt worden.

Dus of je nu voor de Persoonlijke of de Professionele Leerweg kiest, je volgt dezelfde lesdagen. Een Coach is immers gewoon een mens. Het business-gedeelte dat je de weg naar een bloeiende praktijk wijst wordt los van de lesdagen aangeboden.

Wat kan ik met de opleiding Being Authentic Coach?

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Loet De Steenhuijsen Piters heeft nu een eigen praktijk:

“De inhoud van de opleiding heeft echt alle aspecten in zich om een eigen praktijk te kunnen starten. De vragen die ik bij het opzetten van de praktijk tegen kwam, in mijn persoonlijke ontwikkeling en ook qua behandeling van cliënten kan ik wekelijks kwijt in de calls. Judith, Irene en ook mijn medecursisten denken altijd met me mee waardoor ik me gesteund voel. De methode Being Authentic i.c.m. met de coaching is effectief, diepgaand en levert mooie resultaten bij mijn cliënten. Het volgen van de opleiding is voor mij levens veranderend. Ik begon met de intentie om het voor mijn persoonlijke ontwikkeling te doen en om mijn coachingsvaardigheden te vergroten. Inmiddels heb ik een professionele praktijk en geniet ik van het werk dat ik doe.”

Lees alle reviews op Facebook
Wat moet ik leren om Being Authentic Coach te worden?

Na afloop van de jaaropleiding ontvang je een certificaat of Being Authentic Coach diploma, afhankelijk van de leerweg die je hebt gekozen. Je behoudt levenslang toegang tot ons online platform en je mag aan de calls blijven deelnemen. Zo ben je verzekerd van maximale ondersteuning. Bovendien krijg je als gediplomeerd Being Authentic Coach een vermelding op onze website.

Wat leer ik tijdens de Being Authentic Coachopleiding?

 • Hoe je voelen en weten combineert en zo je kwaliteiten en eigenheid opnieuw ontdekt
 • Hoe je onder alle omstandigheden jezelf blijft, en er tegelijkertijd voor de ander kunt zijn
 • Dat je door jezelf op de eerste plaats te zetten, het meest voor een ander kunt betekenen
 • Je leert hoe je vanuit gezond eigenbelang je oude overtuigingen los kunt laten
 • Je leert de Being Authentic Methode® op een holistische manier toe te passen tijdens je coachingsessies
 • Je leert tien coachingsvaardigheden die je helpen blijvende transformaties te bewerkstelligen
 • En tot slot hoe je ontspannen kunt ondernemen en een coach wordt met een bloeiende praktijk

Word jij helemaal jezelf en een authentieke coach met een bloeiende praktijk?

“Voordat je aan één van de jaarprogramma’s begint heb je het certificaat Being Authentic Practitioner nodig, dat je haalt tijdens de eendaagse Training Being Authentic. Tevens nemen we een telefonisch toelatingsgesprek af. Je kunt op elk moment instromen voor de opleiding. Elk maandthema met bijbehorende praktijkdag staat op zichzelf.”

De jaarthema's van de coachopleiding

De tien maandelijkse lesdagen hebben dezelfde opbouw: ontspanning, bewustzijnsverruiming en transformatie. Je vragen tussen de lesdagen in worden beantwoord tijdens de Q&A calls. Zo is de opleiding helemaal op jou persoonlijk afgestemd.

De Thema’s van de Being Authentic Coachopleiding

 • 19 September: Je bent niet afhankelijk van een ander. Leer hoe je zelf je verlangens vervult
 • 17 Oktober: Zaaien wat je wilt oogsten begint met weten wat je wilt eten
 • 14 November: Jezelf op de eerste plaats zetten
 • 12 December: Ontspan en laad je op voor het nieuwe jaar
 • 23 Januari: Transformeer, keer je Klaagverhaal om en schrijf je Successtory
 • 27 Februari: Word zichtbaar. Spreken in het openbaar, eng maar noodzakelijk
 • 20 Maart: Opruimen van overtuigingen. Dat kan pijnlijk zijn, het is alleen voor de echte diehards
 • 24 April: Ontvang en geniet zonder schuldgevoel, het lijkt onmogelijk maar dat is het niet
 • 22 Mei: Missie en Visie verhelderen, zodat het duidelijk is waar jij voor staat
 • 19 Juni: Heb je haast, vertraag. Ja echt dit levert tijdwinst op

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Norma van Kempen over de coachingsopleiding:

Irene en Judith zijn enthousiaste en gedreven vrouwen met veel levenservaring en kennis. Met enthousiasme begeleiden ze mij in de coachopleiding en met het leren van de being authentic methode. De calls zijn fijn om vragen te stellen en eigen inbreng wordt gewaardeerd is mijn ervaring. Ze creëren een veilige bedding tijdens de calls en livedagen. Kom eens voelen wat zij bedoelen op een van de events!”

Wat kun je verwachten tijdens de Opleiding tot Being Authentic Coach?

 • Tien (maandelijkse) praktijkdagen op een prachtige locatie in een ontspannende omgeving
 • Voorafgaand aan elke praktijkdag ontvang je de theorie, zodat we tijdens deze dag direct aan de slag kunnen en er ruim tijd is voor jouw persoonlijke leerweg
 • Begeleiding van twee deskundige, ervaren coach-trainers met veel persoonlijke aandacht
 • Een wekelijkse Q&A supportcall om vragen te stellen en verdere ondersteuning te krijgen
 • Aansluiting bij een intervisie-groep met andere coach-studenten
 • Tijdens de opleiding is er aandacht voor drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en de coachingsvaardigheden
 • Het opbouwen van een bloeiende praktijk verloopt via een online platform en de live calls
 • Officieel diploma Being Authentic Coach
Wat kun je verwachten tijdens onze coachopleiding?

Met de Opleiding Being Authentic Coach leer je hoe je te allen tijden jezelf blijft en hoe je een bloeiende praktijk opbouwt. Een investering in jezelf, voor het leven, voor de wereld! Neem contact op als je wilt weten hoe jij ook coach kunt worden.

Ja, ik wil meer weten!

Ben je geïnteresseerd?  Dan heb je vast nog (veel) vragen! Vul hieronder je gegevens in, dan wordt je door mij gebeld.
Zelf bellen of appen kan natuurlijk ook: 06 4128 6890. Tot spreeks! Judith