Onze Opleidingen en Trainingen

Ontwikkel Jezelf of Word Coach

De School of Authentic Being biedt twee opleidingsrichtingen aan: Being Authentic en Sexual Healing Coach. Beide richtingen bestaan uit een persoonlijke leerweg, waarin de nadruk ligt op de inhoudelijke verdieping, en een professionele leerweg, waarin wordt toegewerkt naar een diploma en je de mogelijkheid hebt om een eigen praktijk te beginnen. Vier maal per jaar wordt de eendaagse Training Being Authentic gegeven en is er een nascholingsprogramma voor studenten die een diploma behaald hebben. Daarnaast bieden we verschillende online programma’s aan, die zie je verderop op deze pagina

De coachopleidingen van de School of AUthentic Being zijn geaccrediteerd door KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen) op hbo niveau (12 ECTS). KTNO is een overkoepelende organisatie voor kwaliteitsborging van vakopleidingen en bij- of nascholingen in het particulier onderwijs, met ruime ervaring in complementaire gezondheidszorg (CAM-zorg). Voor de opleiding tot Sexual Healing Coach is het noodzakelijk dat je de training Being Authentic heb gevolgd. Dat je hbo denkniveau bezit en bereidheid bent om te (leren) voelen.

We kunnen ons voorstellen dat je na het bekijken van alle informatie nog vragen hebt. Neem dan zeker contact met ons op!
Ontvang je eigenlijk onze nieuwsbrief met tips en events al? (afmelden kan altijd simpel in 1 klik)

Training Being Authentic®

Eendaagse Training
Being Authentic

Bekijk deze Training
Opleiding Being Authentic Coach

Opleiding
Being Authentic Coach

Bekijk deze Opleiding
Opleiding Sexual Healing Coach

Opleiding
Sexual Healing Coach

Start opnieuw in februari
Bekijk deze Opleiding

Onze Online Trainingen

We zijn druk bezig om online trainingen te ontwikkelen die je lekker vanuit je eigen (luie) stoel kunt volgen.
Ook van de opleidingen komt in de komende tijd steeds meer materiaal online beschikbaar.
Kom dus regelmatig even terug om ons vernieuwde aanbod te bekijken!

Programma Ontspannen Leven

Programma
Ontspannen Leven

Bekijk dit programma
Programma Ontspannen Ondernemen

Programma
Ontspannen Ondernemen

Bekijk dit programma
Programma Ontspannen Leven

Ontspannen Leven

Online Programma

We zijn allemaal op zoek naar ontspanning, geluk en gemak in ons leven. En wij gaan je daarbij helpen. Als je deze online training zorgvuldig doorloopt, ben je in staat om Ontspannen te Leven. Je hebt je ontdaan van beperkende overtuigingen en je hebt geleerd hoe je ontspannen leeft en werkt.

Ja, ik wil meer weten!