Agenda van de School

Bekijk onze jaarplanning

In onze jaaropleidingen tot Being Authentic Coach en Divine Coach kun je op ieder moment instromen, maar de Events en de eendaagse Training Being Authentic organiseren we maar een aantal keren per jaar. Daarnaast is er regelmatig een Open Dag en organiseren we Webinars. Hieronder vind je alles dat we aanbieden overzichtelijk bij elkaar om alvast in je eigen agenda te schrijven. En je kunt evenementen in de agenda makkelijk toevoegen aan je eigen Google kalender of de agenda op je telefoon.

Ben je eigenlijk al geabbonneerd op onze Nieuwsbrief? Daarin krijg je uitbreide informatie over ons programma en veel leuke en ontspannende tips. Afmelden kan altijd eenvoudig in 1 klik. Heb je verder nog vragen? Neem dan even contact met ons op!

Programma Ontspannen Leven

Ontspannen Leven

Online Programma

We zijn allemaal op zoek naar ontspanning, geluk en gemak in ons leven. En wij gaan je daarbij helpen. Als je deze online training zorgvuldig doorloopt, ben je in staat om Ontspannen te Leven. Je hebt je ontdaan van beperkende overtuigingen en je hebt geleerd hoe je ontspannen leeft en werkt.

Ja, ik wil meer weten!